back4round2 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 mrda ti se avatar ! eskivirao civilnu vojsku danaske pa otishao da se prijavim za akcije. smorile me madjarske bakute u poshti koje su jedno 30 minuta prichale o "varstagkolbasz-u". idem da jedem sarmice od zelja. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ustao, 2 sata kasnije nego sto sam planirao :\ sad dovrsavam kafu, pa krecem lagano da sredim sve sto imam za danas... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 тежак дан... још један јебено тежак дан. хоће ли бити ишта ново? јуче качио заставе на терасу. ближи се Дан победе, па славим. :) е, да. ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТАААААААААААААААК!!!!!!!!!!!!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 izdrzim sinoc kevino ribanje kako nista ne radim,kako se ne spremam za fucks,nisam napisao neki rad za nekog profesora,bla bla bla... i onda se jutros probudim,misleci da sam sve to pregrmeo,kad ulazi ona u sobu,i kao da je celu noc bila na "pause",i neko samo pritisnuo "play",nastavila da mi kenja... jbt,koliko to ume da mi sjebe sve... i 'bem ti ovakav petak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 samo savijanje! danas opet neki iscim po gradu, popio sinotj kaznu za parkiranje u najzabachenijoj ulici koju mogu da zamislim na ovom svetu i to sve zato shto sam zhurio i bio u fazonu brzo tju za 2 minuta, jbg. sada da ne napravim istu greshku kao juche prvo tju morati da hasam pa tek onda idem, jel juche ceo dan nishta nisam jeo. pa ono, bilo je ljudi, nije bilo ni pusta a ni guzva (jes da mi je neka tetka dobacila:"jel mozete par m dalje da razgovarate" i posle me zakacila) 250 din, nemam u planu skoro da idem posto sam se sad do jaja prehladila =/ shmrc pa to je zato shto je pinki rodjen za tako neshto sa akcijom "izashao sam iz bazena pravo na hodnik u kome je promaja i plochice" :)) da ne prichamo o tome da je pre bio i diskutabilan i kvalitet vode. al bazen je bazen! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 stiglo ono sto sam porucio pa sam hepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 teletja dzhigerica + pire; lukac + krastavac + rotkvice + zelena salata = satju spavam malo, zasluzhio sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ah, kod kuce konacno...inace, sinoc u kafani bilo ekstra, one porcije u malom korzu su omg, pozdrav za vitju:)...btw, necete verovati koja sam kola video sinoc kad sam se vracao u stan...ispred malog pariza ladno parkiran audi r8...i tako, posle narod nema para... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 shmrc Ma seljaci, šta oni znaju šta je žensko. Super si :* smorile me madjarske bakute u poshti koje su jedno 30 minuta prichale o "varstagkolbasz-u". Varštag kobaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 niste zvali u kafanu sinotj, sisice :[ @medolinka pa nije jeftino to. da idem 10 puta mesechno, izashlo bi me 2500 dinara, shto je prevelik izdatak za budzet samo za bazen... a gledaj na tu prehladu sa vedrije strane. sad imash seksi nazebao glas ;p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 DULE BRATORI PUSTI PJANOO ^_^ TO MATORI SAMO REJV!1 jel beli? video sam ga u bloku pre neki dan. izdrk. nije, sivi sa nekim sranjima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 "Mi smo penzioneri, ali nije to dno dna. Ispod nas su prosvetari, a prica se da ispod dna ima i neki ramirez" :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 "Price iz desetog kruga" - by Ramzin ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ja ispred gajbe stalno viđam crni r8, što znači da ih u gradu ima bar tri. a pre neko veče sam video aston u strahinjića bana, e to je već ekskluziva. bio je predaleko da izvalim da li je v8 ili db9, ali u svakom slučaju omg omg omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 [roflmao] smejem se vetj 3 minuta :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 video sam i ja astona, siv, zute table, mislim da je bio db9...a r8 je valjda prodato 5 komada prosle godine na sajmu u bg-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ja ispred gajbe stalno viđam crni r8, što znači da ih u gradu ima bar tri. a pre neko veče sam video aston u strahinjića bana, e to je već ekskluziva. bio je predaleko da izvalim da li je v8 ili db9, ali u svakom slučaju omg omg omg ako je sivi onda je to DB9. Mogu da ti pokazem gde vlasnik zhivi, pa da posle mozesh da kazhes da si pipnuo Astona It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Dosao sam iz skole i video glasinu da je LFC bez para i da ce mozda prodati Torresa i Babela zbog dugova:| Valjda jos jedna engleska izmisljotina, nadam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Treba da kupim novi sat, pa se sada dvoumim izmedju ova dva ? vs Ovo svaki mi je cool na svoj nacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ja bih uzeo ovaj dole. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 ne svidja mi se nijedan preterano :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Watches are for pussies! Šalim se, gornji nije loš. Ali Statore, ti si ekonomista/geek, šta će ti ovako masivan sat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 look who tells him elektroinzenjer/geek !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 овај доле је фенси, али овај горе има више података... знајући тебе Статорко, узећеш овај горе. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts