Kole Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 mislim da chitah da je glavni razlog za uvodjenje DST-a radna sposobnost zaposlenih tj da se izbegne spavanje nakon svitanja jer je takav san"plitji", manje odmara i generalno treba ga izbegavati (lol 99% nas na forumu sopava pola ili vishe svog sna po danu al mi nismo predmet DST-a ;o)) inache, zasto danas nije bilo struje od valjda 7 ujutro do pola 2 popodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Sinoc sam dao 'iljadu dinara na muziku. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Za te pare bolje da si sam svirao! Ja bio na rucku, onda se video sa draganchetom, malo se ispricali, i sad cu da odmaram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Danas sam od ranog jutra psovao i Koleta i Hajlija, probudim se skapiram da nema struje, i ja kao ma nema frke sada cu ja da trknem do trafike da kupim SK pa taman da ubijem pre podne kao ono kao kurac tek sutra izlazi pa sutra cu da imam struje!!!11111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 sad mi zvoni neki prosjak na vrata sa spikom treba mi 40 dinara za kartu da odem u kosovsku mitrovicu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 trebo si ga katapultirash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 To je ono standardno, kao ona jedna sto ordinira oko meka na slaviji i "sad je izasla iz klinickog centra i treba joj 50 dinara za kartu kuci". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Najjaca je ona narkomanka sto godinama prosi po gradu za "slepu sestru". Ali vrhunac je bio kad smo je videli letos u Budvi, ista prica Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 omg omg zar i vi You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 prosetao se do keja, sreo pertua na savani,sad cu malo da radim i tako It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Sinoc sam dao 'iljadu dinara na muziku. :) znachi Eri porasla cena posle vb :) Sada se vratio sa basketa...od sveg trchanja iz nekoliko partija, moze da se skupi za samo jedan dobar basket...ma ne valja ni forsirati vec u martu a juche mi je bilo najbolje u zadnjih mesec dana...malo sam odmorio mozak u bgu od Vrsca. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jurio po gradu neke zezancije za wh40k medjutim mnogo lupaju po usima :((( sad skinuo neki random anime pa da ga overim Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Najjaca je ona narkomanka sto godinama prosi po gradu za "slepu sestru". Ali vrhunac je bio kad smo je videli letos u Budvi, ista prica meni ortak rekao da ga je uhvatila na Kopu,na vrhu Karaman grebena...hahahahha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 jebem ti puteve i i ogranichenja u srbiji od 60 u nenaseljenih 100 km2 i pune linije na pravcu i golfove dvojke i idiote policajce na kraju meseca... hrrrk fuj sjebashe mi solidan vikend... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Nevermind, lep dan danas :P Edited March 30, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 lep dan danas, i lepo iskoriscen, do jaja sam umoran sto je dobro, odo da spavam sutra ujutru prvi zvanicni dan na sljaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 jebem ti puteve i i ogranichenja u srbiji od 60 u nenaseljenih 100 km2 i pune linije na pravcu i golfove dvojke i idiote policajce na kraju meseca... hrrrk fuj sjebashe mi solidan vikend... ajde neka ostane eksplicitno napisano, možda neko pročita i ne zajebe se kada vozite van grada, i naletite na auto koji vozi 20 ispod ograničenja, to je zamka, u tom autu je pandur a 500 m niz put čekaju njegove kolege sa radarom. opciono je u igri puna linija na savršeno preglednom pravcu, bezrazložno ograničenje i naravno prljave tablice nemojte da nas pljačka stoka sa tri razreda osnovne! p.s. bela dvojka naravno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 meni ortak rekao da ga je uhvatila na Kopu,na vrhu Karaman grebena...hahahahha :D matori ta riba izgleda razara :D ja sam je video u baru i ista spika jebote koji je car hahahaahahhaha :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 sanjala sam ch1zru :D lolwtf ?? :) @thread uf jbt, preziveh i ovaj vikend... bilo je pakleno, alkoholno, ali jebeno predobro can't wait to do it again \o/ dosao danas kuci oko 14:30, legao da spavam, ustao nocas u 3... sad cenim da cu ostati budan do jutra, posto treba da idem do faxa da podignem uverenje da sam diplomirao onda cu se verovatno kurciti jos vise time hohohohoho... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Jbt, sad ulazim u wc palim svetlo kad ono startujeme riba sa pricom o "slepoj sestri" ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 dobro jutro radni narode hahaha :) kao naspavao se, odo da se sredjujem pa na sljaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ah to novo radno vreme... :) Sad chekamo 8:30 da nam ugase struju i da radimo neke zanimljive stvari do pola 2. :D .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Dobro jutro dobri ljudi! Ko sto reche ryuu, bleja u najavi do pola 2. Aj vidimo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 U poslednje vreme se bas cesto potrefi da u nedelju uvece ne spavam :|... Idem da se tusnem pa na faks... Treba preziveti do 16h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 vrno se sa kuglanja sacu d'jedem pa da dremnem ;o) Geju nisi zvao :P Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts