Jump to content

pričajte

Recommended Posts

There's a hole in the world like a great black pit

and the vermin of the world inhabit it

and its morals aren't worth what a pig could spit

and it goes by the name of Serbia.

At the top of the hole sit the privileged few

Making mock of the vermin in the lonely zoo

turning beauty to filth and greed...

sweeney todd, one bad mofo

odoh negde napolje

ovog proleca se selim privremeno u kucu definitivno, nema leba vise u stanu sa matorcima...

fallout_table.gif

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i ja u poslednje vreme ne podnosim tjaleta (mozhda tinjedzherski mozda ne) zato shto me smara nekim pitanjima koje zna, a ja znam da zna pa mu odgovaram sa pojachanim glasom ili mu promorljam...

al, bash je glupo kad ne podnosish nekog iz familije

brate samo stavi kondom negde gde ga on mozhe nac,i kad ga nadje i pita "shta ti je to ?" ti reci pa eto cale idem prcam neke ribe i tako uvek zatreba..

vishe te nikad nece smarat i kad god te pogleda u ochima mu vidish "tatina mushkarchina"

^^

blays2-200x75.jpg

brate samo stavi kondom negde gde ga on mozhe nac,i kad ga nadje i pita "shta ti je to ?" ti reci pa eto cale idem prcam neke ribe i tako uvek zatreba..

vishe te nikad nece smarat i kad god te pogleda u ochima mu vidish "tatina mushkarchina"

^^

Tata: "Sta ti je bre ovo??"

Klinja: "Pa kondom cale, jbg, stavim ga na karu da mi ribica ne zatrudni."

Tata: "Ne riseee??"

facebook.com/speed.rs

^^

koliko je ova fora istinita to je cudo nevidjeno :))

ma dobijehs i kesh i kolica i praznu gajbu ma sve ;)

fallout_table.gif

yep

Jbg...nemoj samo da si emo, bice bolje! ;)

koliko je ova fora istinita to je cudo nevidjeno :))

ma dobijehs i kesh i kolica i praznu gajbu ma sve ;)

Vrd, i moj matori je takav. :)

Ontopic, dodjoh sad iz kafane, nije bilo loshe, bleja klasichna...Bilo bi lepo kad bih sad malo ranije legao.

.

odo da spavam..

sutra velik dan, dolazi devojche i ekipa na cirku... i onda imam fore da odspavam u subotu do neka 3 sata, pa budjenje, jelo i pravac kvin kod ortaka na rodjendan [:D]

harkor nedelja skroz [^]

gn.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Deste ljudi, zhivi zdravi, sta se radi i to? :)

Prisustvovao sam jednoj zanimljivoj sceni dve zhene za volanom, genijalno. Kod mene u kraju, kod Doma Zdravlja, jedna zhena vozi nekog Opela, dolazi do apoteke u sklopu doma zdravlja i sad kao hoce da se parkira na ulici i da zagradi neke sto su se parkirali posto kao "ide samo na dva minuta". To bi mozda i bilo ok da ona jednostavno nema osecaj za velicinu automobila pa ga je parkirala brat bratu metar od tih drugih automobila i tako prakticno stala na sred ulice.

Druga zhena koja dolazi iza nje, staje, i krece da joj trubi da se pomeri, jer navodno ne mozhe da prodje levo od nje jer je ova stala na sred ulice. A levo naravno mozhe da prodje avion. U suprotnom smeru ide neki tip u kolima, prolazi najnormalnije i gleda sta ove dve rade. Ova prva se vraca u kola da se pomeri, i pomera ih na jedino gore mesto od ovog gde je bila, na sam cosak ulice gde se ona josh i dodatno suzhava. Ova iza joj i dalje svira ... to je bilo par minuta dobre zabave.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...