G!!! Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 There's a hole in the world like a great black pit and the vermin of the world inhabit it and its morals aren't worth what a pig could spit and it goes by the name of Serbia. At the top of the hole sit the privileged few Making mock of the vermin in the lonely zoo turning beauty to filth and greed... sweeney todd, one bad mofo odoh negde napolje ovog proleca se selim privremeno u kucu definitivno, nema leba vise u stanu sa matorcima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 BS Jel' to nisi dobio shljaku? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 bio na sljaci danas ono kao da se upoznam dza bu, kul je ekipa sto je najbitnije, niko nas ne gleda niti proverava jel je glavna baza na drugom mestu :) sad od ortaka, do jaja mi se kunja Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 i ja u poslednje vreme ne podnosim tjaleta (mozhda tinjedzherski mozda ne) zato shto me smara nekim pitanjima koje zna, a ja znam da zna pa mu odgovaram sa pojachanim glasom ili mu promorljam... al, bash je glupo kad ne podnosish nekog iz familije brate samo stavi kondom negde gde ga on mozhe nac,i kad ga nadje i pita "shta ti je to ?" ti reci pa eto cale idem prcam neke ribe i tako uvek zatreba.. vishe te nikad nece smarat i kad god te pogleda u ochima mu vidish "tatina mushkarchina" ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 hahahah dobra fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 brate samo stavi kondom negde gde ga on mozhe nac,i kad ga nadje i pita "shta ti je to ?" ti reci pa eto cale idem prcam neke ribe i tako uvek zatreba.. vishe te nikad nece smarat i kad god te pogleda u ochima mu vidish "tatina mushkarchina" ^^ Tata: "Sta ti je bre ovo??" Klinja: "Pa kondom cale, jbg, stavim ga na karu da mi ribica ne zatrudni." Tata: "Ne riseee??" facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 BS Jel' to nisi dobio shljaku? yep If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 brate samo stavi kondom negde gde ga on mozhe nac,i kad ga nadje i pita "shta ti je to ?" ti reci pa eto cale idem prcam neke ribe i tako uvek zatreba.. vishe te nikad nece smarat i kad god te pogleda u ochima mu vidish "tatina mushkarchina" ^^ koliko je ova fora istinita to je cudo nevidjeno :)) ma dobijehs i kesh i kolica i praznu gajbu ma sve ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 yep jel uleteo neko na vezu a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 yep If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) hahahah dobra fora ja sam ozbiljan a ti kako god :D koliko je ova fora istinita to je cudo nevidjeno :)) ma dobijehs i kesh i kolica i praznu gajbu ma sve ;) taj rad Edited March 27, 2008 by Vejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 yep Jbg...nemoj samo da si emo, bice bolje! ;) koliko je ova fora istinita to je cudo nevidjeno :)) ma dobijehs i kesh i kolica i praznu gajbu ma sve ;) Vrd, i moj matori je takav. :) Ontopic, dodjoh sad iz kafane, nije bilo loshe, bleja klasichna...Bilo bi lepo kad bih sad malo ranije legao. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ono,idem da spavam...gn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 odo da spavam.. sutra velik dan, dolazi devojche i ekipa na cirku... i onda imam fore da odspavam u subotu do neka 3 sata, pa budjenje, jelo i pravac kvin kod ortaka na rodjendan harkor nedelja skroz gn. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 jos nisam legao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Dobro jutro narode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 dobro jutro ljudi ! petak je,tako da je sve ok:))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Nisam josh otishao na spavanje... Niti cu... Jebe me upload... Nema muzike da se kachi drugarima :( Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 woooho prvi jutarnji post dobro jutro evribadi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Deste ljudi, zhivi zdravi, sta se radi i to? :) Prisustvovao sam jednoj zanimljivoj sceni dve zhene za volanom, genijalno. Kod mene u kraju, kod Doma Zdravlja, jedna zhena vozi nekog Opela, dolazi do apoteke u sklopu doma zdravlja i sad kao hoce da se parkira na ulici i da zagradi neke sto su se parkirali posto kao "ide samo na dva minuta". To bi mozda i bilo ok da ona jednostavno nema osecaj za velicinu automobila pa ga je parkirala brat bratu metar od tih drugih automobila i tako prakticno stala na sred ulice. Druga zhena koja dolazi iza nje, staje, i krece da joj trubi da se pomeri, jer navodno ne mozhe da prodje levo od nje jer je ova stala na sred ulice. A levo naravno mozhe da prodje avion. U suprotnom smeru ide neki tip u kolima, prolazi najnormalnije i gleda sta ove dve rade. Ova prva se vraca u kola da se pomeri, i pomera ih na jedino gore mesto od ovog gde je bila, na sam cosak ulice gde se ona josh i dodatno suzhava. Ova iza joj i dalje svira ... to je bilo par minuta dobre zabave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 dobro jutro :) malo uzurbano ovog jutra, odo da se sredim i palim na posao, danas se necu mnogo zadrzavati a od ponedeljka puno radno vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 dobro jutro, jebem ti zivot, opet mi se nista ne radi. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 I sve to u 40 radnih sati nedeljno po ugovoru, velkam tu kepitalizm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 danas treba da se pakujem i da sredjujem celu gajbu... oh the agony... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 banucu malo u Deus pre skole... Jelena, ako te ima ovde, spremi mi komp u prvom redu :)) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts