Longleyy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Nisam mamuran od sinoc, ali kada vidim ovo vreme, ko da jesam, idem nazad u krevet :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 kakvo veche-jutro u rezhiji dejvida lincha! neverovatno • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) To je bash cudno posto igra nije nesto spec zasticena koliko sam izvalio. Ja imam Razer distribuciju koju mi je doneo kru, samo lupish Setup, upises cdkey iz nfo fajla, posle cak instaliras i 1.4 i 1.5 patcheve i pregazis sa exeom iz crack direktorijuma i furash :) A ako ne radi multiplayer, nemam pojma, htedoh reci mozda je punkbuster, ali posto ga ni ja nisam instalirao a radi mi MP, sta da ti kazhem :) Ma ok... Iznerviralo me je jutros malo, sat ipo sam pokusavao i onda odustao, stavio sam da se skida dvojka, pa ce valjda to da radi...Nije mnogo velika, samo 3,6 giga...brzo ide...Do veceras ce valjda da se skine... Ah, i smejao se jer sam se setio Spectruma i kako nisam smeo da se pomerim dok sedim pored kasetofona koji ucitava da ne bi izaslo nesto tipa Syntax error ili tako nesto...Happy, happy times....:))) Edited March 23, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 kakvo veche-jutro u rezhiji dejvida lincha! neverovatno jel ima neka kuca u beogradu koju ti nisi opoganio svojim grehom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 hmmm .. ne. samo tvrdo! shto je najcrnje nisam spavao vetj 28h sada i josh mi se ne spava lul • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 trebalo je da idem na smoke n soul, ali je ortakinja ispalila, pa sad blejim sa tasom :D ha! slushash ih? :) svaka chast....drago mi je da postaju poznati(ji) druzio sam se intezivno 2 godine dok sam ziveo u bgu sa bubnjarem i gitaristom(Krle i Milosh) dobri su mi prijatelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Sad usto fo real, idem na kafu u grad i mogao bi pojesti nestooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 najeo sam se kao prase kod babe na ruchku. ribitj u sosu od pechuraka i shargarepa... mljac mljac. i zvuchatje smeshno, ali sam na ulici upravo sreo najlepshu/najzgodniju devojku koju sam uzhivo video negde :o smorim se kad vidim neshto tako dobro, odmah mi ovo shto ja imam deluje bzveze :] kakvo veche-jutro u rezhiji dejvida lincha! neverovatno ne smem da pitam :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Chitam neke logove sa irca. Najbolji : <Raven> I tried setting my hotmail password to penis. <Raven> It said my password wasn't long enough. :( (bez uvrede blekstejsi) <@David> Yay I get laid today! Been a month.... needing it by now <@Sony> ........... <@Sony> TMI TMI TMI <@David> Only a few hundred pounds but its better than nothing <Malpine> Thanks for the info <@David> eh? <@David> damn i meant PAID <@David> I get PAID today <@David> dammit <mage> what should I give sister for unzipping? <Kevyn> Um. Ten bucks? <mage> no I mean like, WinZip? Edited March 23, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 najtuzniji Uskrs ikad... :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 smorim se kad vidim neshto tako dobro, odmah mi ovo shto ja imam deluje bzveze :] ne smem da pitam :] ah od silnih doskocica sto mi se roje po glavi ne znam sta da napisem :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 raspadam se polagano, jebena murija, i zuti gerberi. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Bio po gradu prepodne, onda posle do prodavnice jer sam jurio babi ulje da kupim, posto treba da poskupi ako sam dobro razumeo, pa onda posle svratio do Nenada malo, i sad dos'o kuci. Pa cu malo stogod da raduckam, i tako :) mislim da je nemanja pregazio instalaciju samo 1.5 pechem...moguce da isti nije full nego da zahteva neki drugi pech pre njega.... Pa to ne mozhe, 1.5 je upgrade sa 1.4 ne postoji kao kumulativni. Znaci ide fresh instalacija, full 1.4 i upgrade 1.5 patch. Iznerviralo me je jutros malo, sat ipo sam pokusavao i onda odustao, stavio sam da se skida dvojka, pa ce valjda to da radi...Nije mnogo velika, samo 3,6 giga...brzo ide...Do veceras ce valjda da se skine... Ako si stavio samo 1.5 patch, zato ti i ne radi, prvo morash 1.4 :) ah od silnih doskocica sto mi se roje po glavi ne znam sta da napisem :( Ahahaha, taj fazon. Nesto oko plastichne operacije, ali nikako ne mozhe da se izrodi neki dobar punchline! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Gledam Naruta opet... :)))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 smorim se kad vidim neshto tako dobro, odmah mi ovo shto ja imam deluje bzveze :] biliv mi, bolje išta nego ništa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pa to ne mozhe, 1.5 je upgrade sa 1.4 ne postoji kao kumulativni. Znaci ide fresh instalacija, full 1.4 i upgrade 1.5 patch. Ako si stavio samo 1.5 patch, zato ti i ne radi, prvo morash 1.4 :) Jbg, ko da se snadje sa svim tim patchevima i crackovima... Kad se vratim veceras sa basketa videcu da instaliram dvojku, ah , ali veceras je djokovic u 10 protiv fisha...Ne da mi se (mislim na cod) :)) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 palim do drugarice, pa do njene kume i kuma, inace ortaka, na uskrs :] D2 newsflash : drkam se sat vremena, reloadujem anjin kvest award, ubija me glupim palaonly shieldovima... HOCU +SKILLS! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 jebem ti i kishu, pokvari mi dan. nema veze, ionako idem Karazhan sad s gildom^^ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 iskopao sam ovo sa youtube-a hehehe najjachi dzez na svetu - chika Woody Herman iz ju iz or iz ju ejnt ma be'be :))))) i najkul epizoda T&J ima 15ak godina kako ovo nisam video :) http://www.youtube.com/watch?v=f3vHN1Aadck...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (bez uvrede blekstejsi) kasno je sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) bio do sela, gledali neke placeve kuce, sve katastrofa, staro 300 godina, a ono sto iole valja cene ko da prodaju kucu u zemunu lol, bar sam se najeo za medalju, sad bio do grada sa drustvom, odo da odgledam neki film Edited March 23, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 vikend mi je bio extra. napio sam se i u petak,i u subotu,i oba puta mi bilo stvarno bas bas dobro... danas sam se malo smarao gajbi,ali dobro,mora malo i da se odmori :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 najtuzniji Uskrs ikad... :( shta se desilo? :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 cao dozvola :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 ^ hahahahaahhaahhaahahaahahah sad cu lepse da spavam :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts