Jump to content

xbox xmas : )

Recommended Posts

Au, jes mi zao klinca, mada kako nije provalio kad se vidi da je bash laka kutija. Bash me zanima dal je ovaj lik stvarno poslao njemu Xbox360 :P

jeste, mali je treba da uradi proporciju mase kutije kada je držao u prodavnici i kada je otvarao poklon.

Inače, nadam se da ste pročitali ceo tekst koji ide uz klip.Ima happy end, samo nemojte suzu da pustite.

Au, jes mi zao klinca, mada kako nije provalio kad se vidi da je bash laka kutija. Bash me zanima dal je ovaj lik stvarno poslao njemu Xbox360 :P

U pitanju je engadget, sigurno su mu poslali xbox ako im se javio, odnosno ako sazna za ovaj sajt. Medjutim, pomalo mi je ovo sumnjivo, moram da priznam, jer je kadriranje zanimljivo, i ta cinjenica da klinac ostaje sam, ide ono zum na njegovu facu par sekundi, onda on ustaje i odlazi ... logicno bi bilo da recimo ga keva zagrli i kao "there, there" a ne kao "jebi se klinjo", plus niko ziv to ne bi dao na net kad bi skapirao da se tako ispalio, pre bih ja rekao da je ovo neki undercover.

Sad se setih i kad su ortaku poklonili "mobilni telefon" koji je bio u pravoj kutiji od moba ali je telefon zapravo bio onaj sa pijace. Da, i on je isto reagovao kao klinac, zato su te fore stvarno bezveze. Najbolje da mu das ono "Ja sam hteo da ti kupim Xbox, al' si ipak dobio ovu jadnu majicu" i da zavrsis sa tim ;)