Trans-Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ovo je vec hiljadita pricha na tu temu, i ja ponovo da kazem> ne vredi vishe da cutimo jer ako ovako nastavimo lepo ce sve u paketu da nas karaju u bulju Znaci da cutimo Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ne diraju nas sa cvidžama. ma joooook... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Jer mora sve kroz pare, moc i carsijske price da prolazi u ovom gradu. Jel tako ? Ok, onda cu i ja tako sebi da napravim. E jel mozes ti mene, mogu i ja tebe. Jer cu imati posledice. Jebi ga ! totalni offtopic... zezate mauda za jel i jer... evo dokaza koliko svi mi razmisljamo o tome... :)))) Hhaha lucky osecam da su zbijali shale na tvoj racun jako dugo :p "neki sumnjiv lik ono ovo,kazemo mu mi -otvori gepek- kad ono...10LITARA MLEKA ho ho ho ho" Demian ja nisam cuo tu pricu kada si se izuvao na trgu? :( umesto da on izuje cipelu... pandur izuo njega... :D Pa ja sam cuo da je deijev rodjak bio na Apolu 12 i ono nije stao na mesec jer mu bilo glupo da se eksponira a bar 3 Mohijeva ortaka su vodila tu misiju iz Hjustona:))) dobri stari kjoot... Dushan Mihajlovic ahahahahahahaha... ovaj post je najjaci post na rur-u... ovo je haiku poezija... vrhunac nadrealizma... tri u jedan... ja tu ne bi nista diro... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nije u redu da maltretiraju ljude,ali jbg,moze im se.Nisam imao nikakvih problema sa policijom...bio sam i privodjen (u pogresno vreme na pogresnom mestu scenario) ali sam bio max kulturan i nisam glumio ludilo i nisam pricao da znam svoja prava!!!1sve se na kraju zavrsi sa hvala, dovidjenja, prijatno... kristijan je uvek na pogresnom mestu u pogresno vreme... ma da... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 @Sarma Necu vise da se trudim, majke mi... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ti bash volish da pishesh kilometarske postove i da quote-ujesh ljude ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 its called attention whore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 totalni offtopic... zezate mauda za jel i jer... evo dokaza koliko svi mi razmisljamo o tome... :)))) umesto da on izuje cipelu... pandur izuo njega... :D dobri stari kjoot... ahahahahahahaha... ovaj post je najjaci post na rur-u... ovo je haiku poezija... vrhunac nadrealizma... tri u jedan... ja tu ne bi nista diro... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kristijan je uvek na pogresnom mestu u pogresno vreme... ma da... ;) Cekaj jel moguce da sam napisao onako sa onim. OMg :) Mnogo me jebe to jel i jer. No, sad cu se ispraviti :)))) moja recenica: Jel mora sve kroz pare, moc i carsijske price da prolazi u ovom gradu? Jel tako ? Ok, onda cu i ja tako sebi da napravim. Jel mozes ti mene, mogu i ja tebe. Jel cu imati posledice. Jebi ga ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 sarma: jeste, koriste ljudi ker u kolokvijalnom govoru, ali uvek u pogrdnom smislu. pandur i nije pogrdno, al ker je uvek. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 problem i jeste sto u neformalnom razgovoru koriste rec ker da identifikuju policajca (koliko ovo smesno zvuci)... samim tim je normalno da mu izleti takva glupost... kao sto je i normalno da ga panduri isamaraju... (normalno=/=pozeljno) ja koristim izraz pandur... mozda bi i mene otkinuli od batina... sto jest jest, kako god da ga je rekao moze da bude samo uvredljivo kapiram da bi se i pokretacica topica uvredila da je neko zove droljom, a jbg i to mu dodje izraz (ono kao ... jel ides na zurku cuo sam da ce biti dosta dobrih drolja i sl.) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ti bash volish da pishesh kilometarske postove i da quote-ujesh ljude ????? postoje trenuci kada sam bukvalno u situaciji da biram izmedju citanja rur-a ili gledanja u plafon... duga prica... :) postignes domino efekat... pa dobijes 10 odgovora zaredom... @doolio: naravno da je u pogrdnom... :)))) @zeky: meni je ta greska toliko normalna (iako se bas trudim da je izbegnem) da bih je standardizovao... @absolute: kad budemo poceli da dajemo migavce svaki put kad menjamo traku i da cekamo zeleno za pesake onda ce mozda i druga strana biti drugacija... ;) @bjeli: ali ima i drugacijih slucajeva... "u mamu ti jebem" moze da znaci: koji si kralj do jaja si me zajebao... :)) sto ces shvatiti kao pohvalu, a ne signal za *cigla u glavu*... :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 da ali sve je to stvar kome govoris i kako govoris. ako kazes ortaku koji je priveo bruka ribu "u mamu ti jebem" on ce se nasmejati smekerski ako kazes nekom prolazniku koji seta bruka ribu "u mamu ti jebem" sledi ciglja u glavu :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) haha, "ciglja", ken it bi enimor sremački :) Edited March 5, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 lol nub i ti si sremac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 LOL NUB I TI SI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Interventna je super. Služi narod. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 warn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Zao si prema meni, ne sviđa mi se to. Ne volim zlice. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 znas sta je warn a ne znas za cream pie? jebeni glup alt :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ja poznajem surferske izraze za preko net, ali se ne razume u ketering. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) warn? hihihi.. ko mu kaze da troluje [:*] edit... bah kad su ukinuli ovaj smajli? :( Edited May 30, 2008 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 kad si ti pocheo da ga koristish :((( :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 da se razumemo nisam citao ceo topic ja (bio sam prisutan) sa ortacima sam imao problem sa interventnom i jedan od clanova brigade je hteo mog druga da baci sa kalemegdana ja sam mu prisao i trazio da mi pokaze legitimaciju i kada je odbio ja sam mu se uneo u grudi i procitao broj i prijavio ga i dalje ne znam sta se desilo sa njim ali je delovao protiv zakona i pravilnika praksa je totalno druga prica od onoga sto bi trbalo da bude inace sam nikada nisam imao problema Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Uuu skoro sam imao nezaboravno iskustvo sa njima, al me mrzi sada da kucam, drugi put.Interventna ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Zanimljiva stvar je da svi koji su dobili batine od interventne (sto se tice ljudi koje znam), dobijali su od likova koji imaju "prodao sam kravu kumu iz zadruge kako bi me ubacio u policiju da bi ziveo i radio u beograd" akcenat Tako da znam ako cujem lika sa drugacijim akcentom ,a pritom ima oznake policije , bezim odatle , ma bio i "regularni" policajac Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 никад нисам имао проблема са интервентном, иако су ме зауставили 100 пута и стално носим тренерку и ошишан сам на кеца, па имам -20 на сусрет с њима у старту. како то иде? они: ... (стају нагло џипом испред мене/нас, излећу напоље и одмах гистро држ недај) ја: "добро вече" (не померам се) они: "имаш ли оружје?" (распоређују се око мене, држе руке на утокама) ја: "не" (дижем руке изнад главе) они (претресају): "дај исправе" ја: "изволите" (слика у л.к. је са краватом) они: "јеси ли осуђиван или привођен?" ја: "нисам" они (враћају исправе): "у реду је" ја: "лаку ноћ" има и варијанта са "где/шта радиш?", тада се разговор завршава тако што ме персирају, назову господином, и узврате ми са "лаку ноћ". ја њих разумем, сусрећу се са најгорим од најгорих у нашем друштву из дана у дан. оно што не разумем су људи који би да шиље паткицу пред наоружаним, униформисаним људима који не знају ко ће и кад на њих да припуца... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts