Lucky Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Pa ono, Djogani i Fanki Dzi nisu po meni predmet ovog topica, jer oni imaju i aktuelne albume i tako to. Kapiram da je covek vise mislio na NSG Flash, May Day, Code 71588, Alpha Team i slične :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 glorija iz flejma je zivela kao podstanarka kod mog najboljeg ortaka:))(da to je ona crnkinja) ana kokic komsinica misticx me preduhitri sa pricom o dr igiju bice vrhunska verzija oci boje duge na novom albumu b3 je izdao skoro album al je slabo prosao takodje sam cuo da treba i ivan sexpress da izda novo nesto:)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Jebote, gde se seti Ivana Sexpressa Taj dens jes bio moderan u to vreme, ali je Sexpress gej i za današnje pojmove, a kamoli za onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 e da Husa peva narodnjake :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 /me spins husa - 100 kafana :P ne dirajte husu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 IDEMO NA MARS IDEMO NA MARS! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Alo bre a gde je tu u celoj prici Moby Dick sa hitom "Rodices mi sina kralja kokaina" :D Dobro znam da oni kao i dalje nesto rade, Ana Stanic je imala solo karijeru kao sto znamo, a ovaj neznamkakosezove lik valjda se bavi nekim pisanjem pesama ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jedan clan grupe energije radi u igraonici tj u Clubu Forum Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 Pa ono, Djogani i Fanki Dzi nisu po meni predmet ovog topica, jer oni imaju i aktuelne albume i tako to. Kapiram da je covek vise mislio na NSG Flash, May Day, Code 71588, Alpha Team i slične :) da da ti likovi...omg code...njih sam zaboravio...taj lik radio jos gomilu spotova za ekipicu granda... jel zna neko nesto o power team...znate onu..."secanje me nocas ubija,sama sam u ovom gradu,luda noc niko ne spava..... :) Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jesi li ti jedan od onih sto se retro loze na dance? :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jel zna neko nesto o power team...znate onu..."secanje me nocas ubija,sama sam u ovom gradu,luda noc niko ne spava..... :) Cek cek, jel to ono sto kao peva onaj neki piskutavi glas nalik na scootera i tako ta sranja? Jao pa to toliko iritira da je to strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ja mislim da su to hrvati ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ne dirajte srdjana! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 w-ice mahin dobri komshija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 w-ice mahin dobri komshija uze mi post iz usta Suzana W-ice i Power Team Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jaoj bre pa videh da je ivan seksapersa ima neki novi spot.neki pokusaj (lupam)etno repa nesto,srbijo losa si al ja te volim,pa se prekrstim tri puta,al te volem,al losa si,i eto pogledam ka bogu,pa te volim.znaci nije bas da sam se smejao,al kapiram da u zivotu nisam nikada pravio takve face kao za tih par minuta. strasno sam se uvredio sto dak nije spomenut.eeeeh moji vi."daca" je u svoje vreme bio idol svakog iole postenog pajdomana.eh da,ksenija iz tog perioda je tri puta veci jbj nego danas. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 da da ti likovi...omg code...njih sam zaboravio...taj lik radio jos gomilu spotova za ekipicu granda... jel zna neko nesto o power team...znate onu..."secanje me nocas ubija,sama sam u ovom gradu,luda noc niko ne spava..... :) na žalost znamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 h da,ksenija iz tog perioda je tri puta veci jbj nego danas. vala bash,sad izgleda ko neka cik vid dik Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 kakve veze je imao duck/dak (ili kako vetj) sa pajdomanima ? inache slazhem se za ksendzhu! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ali kad je bio koncert Duck-a na tv-u, i to prvi put posto je Ksendza zapevala (posto je studijske albume pevala Marija Mihajlovic), to je trebalo cuti, mislim da u zivotu nisam cuo da neko tako ruzno peva Sto bi rekli u Alan Fordu, "mjauce kao macka pod kosilicom" :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Evo vam pa se muvajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ali kad je bio koncert Duck-a na tv-u, i to prvi put posto je Ksendza zapevala (posto je studijske albume pevala Marija Mihajlovic), to je trebalo cuti, mislim da u zivotu nisam cuo da neko tako ruzno peva Haha, da, toga se čak nešto i sećam, znam da je bio "skandal" na TV programima taj njihov prvi koncert :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 jesi li ti jedan od onih sto se retro loze na dance? :) heheh...mozda i jedina pesma kojoj znam refren :p... heh svi se kao gadite toga...a nemo ko nije slusao te stvari..:)) Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ako bude taj koncert u prvim sam redovima !!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts