Stator Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Juce bio mega evo sada sam se probudio i pulsira mi glava :) Dakle deco nikada nemojte posle treninga da idete na zurke, a pogotovo ne na one promo gde je cepi besplatno nece dobro da vam bdue :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Dobro jutro dragi ljudi, nadam se da se super provodite! :) Danas sam spavao malo duzhe pa sam svezh kao ljubicica ;) Jedino sto sam nesto gladan jer ne stigoh jesti, pa cu da uzmem neki sendvich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Glava me otkida, a nameštam se da odem do grada i da uzmem kartu za Slejer. Uglavnom, i danas izigravam domaćicu, pa ću opet da smandrljam neke pice pošto mi za prava kuvana jela (tj. "s kašikom") lekuje skil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 bio na intervjuu sa generalnim menadzerom, mislim da sam odlicno balansirao poniznost/arogancija tako da bi trebalo da dobijem posao :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Petak, josh imam danas samo 3 chasa, milina :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa ću opet da smandrljam neke pice pošto mi za prava kuvana jela (tj. "s kašikom") lekuje skil. Umes valjda da napravis supu, jebesh ga, neka je iz kesice, al' je na kashiku! :) A ni ova druga jela nisu nesto komplikovanija, sustinski samo nasecesh sta imas u vrucu vodu i cekash da ispusti sve svoje sokove :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ma umem i supu, naravno, i viršle i jaja i tako tu "samačku" hranu :) Al numem npr. paprikaš, sarmu i to, a to mi se isto jede :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Sarma nije na kashiku, osim ako ne omanesh u pravljenju :)) Ali se sushtinski ne pravi teshko, samo iscimaj kevu da ti jednom pokazhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruko Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ma umem i supu, naravno, i viršle i jaja i tako tu "samačku" hranu :) Al numem npr. paprikaš, sarmu i to, a to mi se isto jede :) kad me mrzi da kuvam (a to je uvek), kupim pakovanje pilecih grudi u maksiju i zamrznut djuvech u kesi, dodjem gajbi, iseckam meso na kockice, sipam malo ulja na dno sherpe, stavim djuvech i meso u nju, sipam dve-tri sholje vode, zacin c, malo mirodjije i bibera, kuvas dok voda ne ispari i to ti je to :)) Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on". Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 omg kruko kuharica:) bio juche na fon-u,idem danas,i sve to u zelji da izbegnem smaranje u shkoli... veceras bleja ofkors:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ladno su suspendovali Cavica, ne mogu da verujem... hahaha, kakav jad :) Mis'im, na stranu da li je trebalo ili nije, on je ni prvi ni poslednji koji je sa tako nekom porukom izasao na dodeli nagrada ili posle postignutog pogotka ili tako nesto. Sve mi se nesto cini da je sve otislo do vraga, iako ja tradicionalno nisam pesimisticki raspolozhen kao na primer drugar kruko :} kad me mrzi da kuvam (a to je uvek), kupim pakovanje pilecih grudi u maksiju i zamrznut djuvech u kesi, dodjem gajbi, iseckam meso na kockice, sipam malo ulja na dno sherpe, stavim djuvech i meso u nju, sipam dve-tri sholje vode, zacin c, malo mirodjije i bibera, kuvas dok voda ne ispari i to ti je to :)) Ja pravim tri stvari na brzaka kad ne znam sta bih: - testenina sa tunjevinom i kiselim krastavcima + i soja sosom - kineski pirinach sa kockom za supu (ovo je bash ono socijal varijanta) + soja sos - kus-kus + soja sos (isto solidni social) Naravno i pirinach i kus kus uz dodatak recimo belog mesa postaju full obrok, ali cesto se nema toliko vremena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 toliko ga voli da ga drzhi u gepeku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 'jutro ! lagano spremanje,pa u skolicu...PETAAAAK \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 da, da petak, sad se probudio, naspavao sam se fino, moram da odradim ovo sto imam samo mi se gomila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 toliko ga voli da ga drzhi u gepeku :D To je pogresan odgovor. U gepeku drzhim mleko u tetrapaku, jedan ceo paket od 24 komada. A soja sos zaista puno volim, sta znam, meni je to "drugi kechap". Stavish na bilo sta i ono ispadne dobro :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 (edited) jbt ladno pustene karte za slayer u prodaju \o/ sad ce da padne narucivanje odma' //edit saznao da mi je odbrana diplomskog u 7:45 izjutra 'cause mentor mora da ide u NS rano izjutra, u prevodu "da skinemo to s' kurca na brzaka" meni dojajno, sto pre i brze, to bolje meni... Edited March 21, 2008 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ali kako navodi taj soja sos kao da je neki sastojak jelu, a ne zachin ili ako bi josh gori hteli da budemo pojachivach ukusa :D @topic zachudjujutje dobro sam se naspavao .. ne znam dal da se cimam po gradu ili da odem i kupim laganicu neku koja mi juche pade na pamet .. ipak treba da se poshtedim ovaj vikend mozhe biti paklen :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ali kako navodi taj soja sos kao da je neki sastojak jelu, a ne zachin ili ako bi josh gori hteli da budemo pojachivach ukusa :D Pa sta ga znam, volim da navedem posebno jer em ljudi ne vole taj soja sos, em sto po meni dooosta menja ukus jela, sta ga znam. Recimo, kus-kus u zhivotu ne bih mog'o da jedem bez soja sosa, ajde pirinach i testeninu pomenu bih i mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ma ti shto ne vole soja sos samo foliraju, da napravim 2x identichna jela sa i bez ne bi znali u kome je .. naravno ne ako je jelo rezanci + soja sos .. mislim shta tu uopshte ima da se jede :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 prvi korak soja, drugi korak tofu - treci korak ghaaay! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ako je jelo rezanci + soja sos .. mislim shta tu uopshte ima da se jede :D Pa upravo iz tog razloga je osecaj soja sosa jachi ako imas samo rezance i soja sos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa na shta to lichi jebote ? rezanci koji plivaju u vodici ? nikad nisam bio toliko lenj u spremanju hrane, pre bih izashao i kupio pljesku ako me toliko mrzi da spremim :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 kad me mrzi da kuvam (a to je uvek), kupim pakovanje pilecih grudi u maksiju i zamrznut djuvech u kesi, dodjem gajbi, iseckam meso na kockice, sipam malo ulja na dno sherpe, stavim djuvech i meso u nju, sipam dve-tri sholje vode, zacin c, malo mirodjije i bibera, kuvas dok voda ne ispari i to ti je to :)) Nemoj zamrznuto iz kese, dobitna kombinacija je to meso (obicno piletina, ali i teletina mlada moze) i povrcni kombo pecuraka, brokolija, krompira, sargarepica, luk, kikiriki, sojasos...mnogo je ukusnije, a dobiije se maltene rucak "kasikom" Mada za pun flavour potrebna je ona cepter posuda gde se sve ovo kuva u svojoj pari. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 prvi korak soja, drugi korak tofu - treci korak ghaaay! ;oP hahaha, a onda da se uclani u neku nvo :D govorim iz iskustva jer sam imao kontakte sa jednom, i imali smo neka predavanja i za uzinu nam sluzili vegeterijanske sendvice, vise vrsta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 pa na shta to lichi jebote ? rezanci koji plivaju u vodici ? nikad nisam bio toliko lenj u spremanju hrane, pre bih izashao i kupio pljesku ako me toliko mrzi da spremim :) Dobro sad karikirash, nigde nisam pomenuo rezance u soja sosu vec rezance, tunjevinu, krastavce i soja sos, pa tu nista ne pliva u vodi jer tunjevina upije sve :) A u slucaju kus-kusa i pirincha, opet, i oni upiju sos, i meni je to strava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts