Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

batali kafanu zheezro [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad su me zvali iz agencije za koju sam konkurisao, prosao sam i drugi krug, jos samo intervju je ostao pa da vidim dal cu proci il ne :)

mada sanse su jako dobre da cu dobiti tu sljaku

pored toga otvorio se konkurs za zira hotel, traze sve pozicije, vidim poziciju sales & marketing managera with my name on it :))))

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jel u tih pola chuke spada i zagrevanje? moram da pitam, ipak sam ja crnogorskog geografskog porekla :)

zavisi sta rachunash kao zagrevanje ;o)

ovi minuti koje sam ja naveo je "prosechni period do dostizanja orgazma od pochetka neprekinute fizichke stimulacije" (gad dem postao sam dzhrman sajentist ;o))...tj morash biti kreativan da usaglasish 11ti i 28mi minut ;o)

Nisamo mogao da pozelim bolji odmor od jebanog Bga nego shto mi je bio ovaj vikend :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nisamo mogao da pozelim bolji odmor od jebanog Bga nego shto mi je bio ovaj vikend :)

kad ti je toliko loše u beogradu, sledeći put slobodno nemoj da se vratiš. bićemo smoreni ali preživećemo nekako i bez tebe.

dosao iz sela, koja milina, domaca jaja i prsuta uffff pa beli luk iz bastice milina

mmm :) ponovo dijeta :(

btw, jel se jos nekome cini da je ovaj telenor mnogo poceo da skida kredu?

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

pa realno, kako je kole nothing if not a giving person, uvek moram da se strpim extra 17 minuta da bi i ti bio zadovoljen ;o)

lolgejustosiprodojuche!

edit

btw na kojim pechurkama su ovi sa weather.coma? pishe da su u beogradu pljuskovi, a napolju predivan dan...

U ARE HURTING MI BRAIN!

Prodao nisam juce, reko sam da ne mogu. Proklete dzimrije su mi namesto slobodnog dana i masaze zbog vikendumiranja nabacili jos jedan vikend i jos tonu rmbanja.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nemam pojma, meni na postpaidu je uvek isto tj varijacije su +-15% sto je normalno.... uzmite lepo post paid neki paket mnogo je jeftinije, na neki nacin

Ja sam isto pre-paid, ali ne mogu da predjem na post-paid i da zadrzim svoj broj omg!? Zasto je to tako..?

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...