pilauda Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jutro svima, odo da jedem, lagano do grada na kaficu, novine, pa na put Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 moze li iko da mi baci ako ima skenove/paste onih txtova sto su se pojavljivali periodicno, tipa blic/kurir sa tematikom pljuvacine po gejmerima ? nesto sam pricao nocas na tu temu, pa mi treba da potkrepim pricu dokazima :] elem pijam xyz kafu, i cekam 10 da krenem lagano od kuce... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 priznaj da se u sebipodlo smejes dok uzivas u tome da mucis sebe i svoj komp tim renderingom od 10 casova :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Dobro jutro svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 pa paziG, realno vise mucim sebe posto ne mogu nista da radim osim mirca i bubbleshootera :\ da ja mogu da pustim njega da renderuje, a ja da igram NWN, ihaj.. pustio bi ga da renderuje 72 sata ako treba :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Deste ljudi, deste ljudi ... izgleda da se pomalo primecuje da su ljudi krenuli na odmore i tako to, posto je manja guzva u gradu, a i lepo je vreme, pa treba to iskoristiti ako ste u mogucnosti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ko jos ide na odmore u martu? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 'Jutro svima!! Bitje, valjda, lep dan danas... Bio na blok nastavi u "Stovarishe Miloshevitj" tamo se i oni zezaju kao i mi, popili po sok, i rekoshe nam da dodjemo sutra o5 a nishta nismo danas radili, pola mene me mrzi shto sam ustao rano (pola 9) a druga polovina je sretjna shto sam ustao rano, da mi ne bi propao ceo dan (ako bi se probudio npr. 11, 12) evo malo da vas razbudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ljudi sa parama. pa dobro bar sam uzeo pare na pokeru sinotj ako nista drugo, danas opet od 9-21h. ma opusteno. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Istraživanje koje je sprovela grupa severnoameričkih seksologa pokazalo je da oni misle da je „prikladna“ dužina snošaja između tri i sedam minuta, „poželjna“ između sedam i 13 minuta, „prekratka“ između minut i dva, a „preduga“ između 10 i 30 minuta. Koliko treba da traje seks? 1-2 min. prekratko 3-7 min. prikladno 7-13 min. poželjno 10-30 min. predugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 7-13 min. poželjno 10-30 min. predugo WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 au majko 8 sati sna sad mogu drvetje da chupam =o)) inache odgovor iz jedne "ozbiljnije studije" - 11-14 min je idealno vreme za mushkarca, 24-28 min za zhenu => take it easy ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Znaci na tebe se primenjuju dvostruki standardi u zavisnosti od uloge koju igras? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 pa realno, kako je kole nothing if not a giving person, uvek moram da se strpim extra 17 minuta da bi i ti bio zadovoljen ;o) lolgejustosiprodojuche! edit btw na kojim pechurkama su ovi sa weather.coma? pishe da su u beogradu pljuskovi, a napolju predivan dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Mozda i jesu pljuskovi, samo mi nismo obavesteni o tome ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 idem da se shisham sad. Skidam Zemunku posle godinu dana :| Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ovde u Kotežu pada kiša! Drug iz Borče mi javlja da pravi sneška upravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 A u Krushevcu sunce Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Oko Nisha kisha, a u Nishu suvo... :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jbg, kad zanimljive vest stalno stizhu Desetogodišnji dečak nalazi se u kritičnom stanju u dečjoj bolnici u Sietlu nakon što su ga drugari za vreme igre zakopali živog u pesak, piše Sietl Tajms. Kvantril navodi da su mu sinovi rekli da je Kodi prvi došao na ideju da ga zakopaju u pesak oponašajući crtani film koji je video na televiziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 to verovatno iz Tom&Jerry ! guzva u frizeraju, moram sutra da se sisam, necu stici zbog skole.., Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 blago meni, imam blok nastavu ove nedelje, ne idem u shkolu, uzhivancija & smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ovi su počeli ko Corey pre par godina, "sad sam jeo, sad idem da učim, sad ću da prdnem" itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 @ zakopani klinac verovatno samo retard, pa su matorci resili da tuze nekog i okrivili crtace.. kud se nije ugusio :\ @ thread istampao beta verziju diplomskog, u sredu do fax0ra... btw upravo cuh jos jednu u nizu odlicno/strasnih vesti... jebeno Ministry dolazi na Exit... dakle : 24.06.2008. - Slayer u Beogradu 01-05.07.2008. - Castlefest u Smederevu 10-13.07.2008. - Exit u Novom Sadu (jebes sve, samo na Ministry moram da odem) PA ODAKLE MI PARA ZA IME BOGA?!??!?!?! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts