manager Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 popravio bajk \o/ odradio voznju \o/ jos kada bi redovno vozio bio bi car \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 uf, bio na prvom basketu ove godine i prvom posle ko zna koliko vremena...dobro je, preziveh nekeko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Odlichan dan iako sam se opet kasno probudio (1), ali sam uspeo za par sati da budem mega produktivan. Zavrshio neku sliku (kojom sam se malo iskulirao), napisao neki tekst.... Ja sam prezadovoljan. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 omf igi avatari su nam slicni, zbunjen sam!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 stresni dan na poslu, kao i uvek, ali sam posle imao bingo - vozio sam bajs prvi put ove sezone. ah kako me je ispunilo, jedva cekam da se jos vise prolepsa vreme da opalim neku visecasovnu turu...samo kad bih jos nasao racun od mp3 plejera da odem da zamenim krntiju, voznja bez neke dobre gitare u uvetu nije prava voznja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 sasvim ok dan, ostala mi je jedna stvarcica za sutra da obavim taman pre nego sto kola odu kod majstora, rezem burazeru neke filmove pa nem pojma mozda iskombinujem kasnije neki izlazak Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 jebo vas ovaj gitar hiro, otpala mi ruka na ovoj tastaturi i ne mogu stoti put da ponabadam onog djavola na jebenom MEDIUMU, koji sam retard... Pa ti igraj na easy !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 evo ga milan djukic u bg hronici:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 od strua zahladhjenje moguc i sneg a taman se uigrao, basket trchanje basket fuzbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 eto i mene opet :) krenula sam na vezbe prosle nedelje,zatezem se :)) idem veceras ponovo..mnogo me mrzi,al sta cu kad moram :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 evo ga milan djukic u bg hronici:)) E kako sam isp'o, niko mi nije snimio a hronika nema reprizu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 sutra 4 casa programiranja, aaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Ima d'umrem :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 i dalje sam mrtav bolestan opet sam spavao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 U moje vreme na programiranju se igrao Duke Nukem 3D i Warcraft 2 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 preturao sam nešto po fiokama i našao kesu sa stranim novcem - ranije sam tu ubacivao siću koja mi ostane po džepovima kad se vratim s puta, i naravno uvek zaboravljao da pokupim kad opet krenem negde. ima dosta siće iz zemalja po kojima sam bio, ali i nekoliko zanimljivijih kovanica, npr: 50 australijskih centi, dolar iz hong konga, letonska rublja iz 1991, 10 kiparskih penija, 20 poljskih čegaonoveć, i rumunski lei iz 1966 (wtf) za koje nemam pojma odakle mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 rumunski lei iz 1966 (wtf) za koje nemam pojma odakle mi. PA IZ RUMUNIJE LUL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Cela poenta je mogla da se sažme u jednu rečenicu: Ja sam buržuj i bio sam svuda po svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 U moje vreme na programiranju se igrao Duke Nukem 3D i Warcraft 2 lol Ova moja je lika izbacila s casa sto je upalio Solitere ! LOL Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Na kontrolnom iz mat. bilo 13 kecheva 13 dvojki 2 cetvorke i trojka. jedini ja i drugarica u razredu nismo radili kont i izvukli se debelo sad mi je do jaja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Dugo nisam postovao u ovom topicu, pa rek'o da vas obavestim da sam otishao na klizanje... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Pocheo sam wow da igram, neverovatno sam ochajan i neverovatno mi je zabavno. Plz kill me now and do it fast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 http://farm4.static.flickr.com/3214/230851...c3e19430d_b.jpg da li bi neko mogao da mi objasni ime Jelenov zleb, ako vec ne moze da mi kaze zasto bi iko dao takvo ime jednoj ulici. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 slusam doorse, nisam odavno, srcem kafu i razmisljam koji film da pogledam veceras music is your special friend! rispekt za mjuzu all hail the lizard king @topic ucim sugavu medjunarodnu ekonomiju... nije ni cudo sto se svet raspada... kako je to jebeno dosadno... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Na kontrolnom iz mat. bilo 13 kecheva 13 dvojki 2 cetvorke i trojka. jedini ja i drugarica u razredu nismo radili kont i izvukli se debelo sad mi je do jaja :D samo ?? Na predzadnjem kontu iz elektronike bilo 29 kecheva i 2 dvojke :D A iz mate 25 kecheva i par 2 i 3 !! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 to sto ste vi artardi je druga stvar :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts