Dule_smor Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ccc, u moje vreme se ucilo po skolama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 samo ?? Na predzadnjem kontu iz elektronike bilo 29 kecheva i 2 dvojke :D A iz mate 25 kecheva i par 2 i 3 !! ovo je gimnazija druzhe :P a sa reputacijom skole,itd proglasheni smo za najgori razred lol #carebear Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 to sto ste vi artardi je druga stvar :) nismo mi retards nego covek nema veze sa elektronikom, radio je 20 godina kao tehnicki direktor Tanjuga, i dosao u Teslu zbog prijatelja !! Msm... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 RIP main HDD. Dugo me je, i odano, sluzio . Jedino mi je zao zbog muzike koju sam imao na njemu, ko ce sve to ponovo da skida. Sad se akam na ovom raspalom lapu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Cela poenta je mogla da se sažme u jednu rečenicu: fu! da li bi neko mogao da mi objasni ime Jelenov zleb, ako vec ne moze da mi kaze zasto bi iko dao takvo ime jednoj ulici. žleb je naziv za određenu reljefnu formaciju, nešto kao prevoj samo manje ako se ne varam. dakle, jelenov žleb je toponim, tako da je ta ulica otprilike kao beogradska, samo mnogo manje kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ajmo na VB-a!! el ovo nova tehnologija ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 lep dan danas bio,cudno za ponedeljak... sad malo cs,pa neki filmic,i kunt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 celo vece gledam filmove i super mi je, ako nista bar sam se odmorio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 rispekt za mjuzu all hail the lizard king @topic ucim sugavu medjunarodnu ekonomiju... nije ni cudo sto se svet raspada... kako je to jebeno dosadno... BRATE RISPEKT SHTO SLUSHASH MUZIKU KOJU I JA VOLIM POSHTOVANJE!!!!!!!! zajedno nas niko nece pobediti! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 OMG I TI SLUSHAS TO ?!?!?!?!1'1'1 ME2 ME2 JEL DRUGARI SMO SAD JEL ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ne, cenim da si i dalje bleda kopija :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 idem da se istusiram pa da spavam i nadam se da me terorista od macheta nece probuditi u 5 ujutro ponovo :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Raspadoh se danas, da prelistam forum pa na spavanje...Sutra mora da se ustane rano da se uchi ;( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 idem da se istusiram pa da spavam i nadam se da me terorista od macheta nece probuditi u 5 ujutro ponovo :( au, jel mnogo glasno plače ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 koji perfect dan .. i josh uvek traje omg! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 idem da se istusiram pa da spavam i nadam se da me terorista od macheta nece probuditi u 5 ujutro ponovo :( ja i zena smo to slusali mesec dana svaku noc. u 6:00 tacno. i onda je poceo i da vadi zemlju iz cveca i grebe namestaj. bas tad kad ustane u 6:00. i jednom je tako u 6:00 i izleteo (silom) iz kuce i vise ga nikad nismo videli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 http://farm4.static.flickr.com/3214/230851...c3e19430d_b.jpg da li bi neko mogao da mi objasni ime Jelenov zleb, ako vec ne moze da mi kaze zasto bi iko dao takvo ime jednoj ulici. Ali Crveno Bajrache lol Inache, planirao sam da ponovim sociologiju za sutra, ali nisam jer sam bio skroz sjeban od prakse. Sad josh malo izblejim pa na spavanje. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Nisam spavao celu noc, idem na trcanje za jedno 1h vremena pa cu na faks X| Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Dobro jutro radna Srbijo! Nekako jedva ustajem ovih dana.....da li ovo vreme utice na mene ili jebemliga....u svakom slucaju, ajmo lagano na posao ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Probudio sam se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ustao i odoh. jebote opet danas ceo dan na faksu. jos dolaze neka tri italijana da drze predavanje - simultani prevod, ovo - ono, a onda studio jos 4-6 sati, ima da riknem. JEBOTE!!111 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ustao, dovukao se dop posla, pa sada idem da skuvam kafu da pijem polako dok citam gomilu mailova koje sam dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) ja sam mali mrav Edited March 4, 2008 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Jebo brankov most , nema smisla vise , pre bi do Novog Sada dosao nego do Centra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts