ch1zra Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 e krule... krenulo odavno jbg... mene ove godine ceka jedno kumstvo 99% :] inace, malo otisao do ortaka, neki izblej i tako to.. sad truljenje @home Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 idem da spavam,umoran sam... gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 tululu, proshetko kera sa cimerkom do njegove gajbe, otishli na demonstracije, proshetali se sa josh par iljada ljudi po menhetnu, od un`a do tajm skvera pa do nashe crkve i tako:) posle na pivce i klopu po kera i nazad kuci:) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ocu dumrem, sutra opet shkola. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 proshetko kera sa cimerkom do njegove gajbe Nisam samo ovaj deo razumeo, kuche ima sopstvenu gajbu ili je cimerka zapravo mushko? Deste ljudi, dobro jutro radni narode! Da i ja jednom budem 100% siguran da cu postovati pre Aleta i drugara :) Sta ima, kako ste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Nisam samo ovaj deo razumeo, kuche ima sopstvenu gajbu ili je cimerka zapravo mushko? Deste ljudi, dobro jutro radni narode! Da i ja jednom budem 100% siguran da cu postovati pre Aleta i drugara :) Sta ima, kako ste? duga prica, al nismo mi vlasnici, vec je cimerkin sef zamolio nju da pricuva kera (on otisho nedje u italiju il de vec), a mi zivimo u astoriji, dok njen sef zivi na menhetnu, elem kad smo sili na demonstracije ostavili smo ga tamo gde zivi (skoro nam je usput bilo) da nam ne bi ispishao il izjeo gajbu:) ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Dobro jutro dobri ljudi! Zdravo Lale! Ajde mrsh na posao svi! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 (edited) joj Edited March 3, 2008 by kruko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 mrtvi ponedeljak 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 bio sam kod doce, sve sam nesto sjeban :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 duga prica, al nismo mi vlasnici, vec je cimerkin sef zamolio nju da pricuva kera (on otisho nedje u italiju il de vec), a mi zivimo u astoriji, dok njen sef zivi na menhetnu, elem kad smo sili na demonstracije ostavili smo ga tamo gde zivi (skoro nam je usput bilo) da nam ne bi ispishao il izjeo gajbu:) Vidis da nije toliko duga pricha bila ;)) Nešto danas pust grad, moguće da su ljudi krenuli da uzimaju one zimske odmore u martu, kako već to sad ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 nije nego su otishli da brane kosovo LOL samo se za tebe smatra da si potecijalni izdajnik buduci da si boravio duzhe vreme u inozemstvu pa te niko nije obavestio ali te ja rispektujem zbog tvog dota mikra pa sam odluchio da ti obznanim istinu idem da spavam,umoran sam... gn cao, javi se za ono ocu dumrem, sutra opet shkola. mislim da je to jako strashno po zhivot jedinke shkola je uzhas recimo, pahomije je ishao u shkolu pa je postao takav kakav je neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 hahaha jao odgovaram sovi sovom :))))) kontash? shtos u shtosu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ha, naleteo sam na reprizu "Slagalice" od sinoć, ovaj čupavi desno svira u Through Artu, melodik death metal bendu iz BG-a. Nadam se da će da sabije ovog matorog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 LOL :DDD neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 EVO USTAO SAM BREEE!!!1111324 ovaj da. odoh ja. i dobro jutro svima. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 ustao pre nekih cuku vremena, bio u radnji, malo se prosetao, palim do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 nije nego su otishli da brane kosovo LOL samo se za tebe smatra da si potecijalni izdajnik buduci da si boravio duzhe vreme u inozemstvu pa te niko nije obavestio ali te ja rispektujem zbog tvog dota mikra pa sam odluchio da ti obznanim istinu Brate, I'm liek najbolji u toj doti. Samo mi daju rejdijens i ja samo cap cap i gotovi svi! Ha, naleteo sam na reprizu "Slagalice" od sinoć, ovaj čupavi desno svira u Through Artu, melodik death metal bendu iz BG-a. Nadam se da će da sabije ovog matorog :) Nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 (edited) ustao,brzo spremanje,do prodavnice,has,i u skolu... mrtvi ponedeljak... Edited March 3, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Nece. Yup, video sam :| lol nub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 doshao doma pre pola chuke, i onako gladan krenem da vadim iz frizhidera boga oca stvari za neki monster sendvich.. kad ne lezi vrazhe, nemam leba gajbi :[ i sad me mrzi da izadjem napolje do pekare. vudu tebra, daj malo kruha ;[ nisam otishao na posao danas. a da jesam, bio bi to najkratji radni dan od kada sam u firmi :/ baksuza :/ sad imam par dana pauze koje bi trebao da iskoristim da se ozbiljnije bacim na teretanu :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 jebo vas ovaj gitar hiro, otpala mi ruka na ovoj tastaturi i ne mogu stoti put da ponabadam onog djavola na jebenom MEDIUMU, koji sam retard... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 eto, i posle ne postoji nasilje u igrama. Sad ga ima cak i u gitarskim igrama bez nasilja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts