Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uuu, ovo je i moj problem, je l' zna neko sta se pije, mrzi me da se cimam do lekara?

ja sam pio neki Panklav antibiotik, na svakih 12 sati...mogu da ti kazhem da sam relativno brzo prestao da kashljem...

al sam zato zadnjih nedelju dana sabijao limunadu...verujem da je i to imalo uticaja..

@ nisam isho u shkolu, opet [:D] kao nije mi bilo dobro (a i nije, da se ne lazhemo)

@ Voodoo_ Pa Oqpaj se! :)

Ustao pre pola sata...Mrzelo me da ustanem u 8 d'idem u teretanu, ionako sam ishao 4 dana za redom, moze 1 dan odmora(mada nisam uopshte umoran:)...Shkola mi danas pochinje u pola 4, neki shtrajk, jebem li ga shta je...Trebao da idem kod ortaka da mi pokazuje matish za kontrolni sutra, ali me ovaj ispalio 100% zbog devojke(retarda) tako da cu sutra da zabodem asa...who care?

.

video sam televizor od 2.999.990 din

Onaj u Tehnomarketu, kolko bese, 70 inca? Bruka.

@ Dovla

Da nije Tantum Verde?

nije :(

ja sam pio neki Panklav antibiotik, na svakih 12 sati...mogu da ti kazhem da sam relativno brzo prestao da kashljem...

al sam zato zadnjih nedelju dana sabijao limunadu...verujem da je i to imalo uticaja..

Pa nije njegov problem kasalj ili bilo kakva prehlada...

facebook.com/speed.rs

Ajd bacite sliku od tog TV-a da i ja vidim :)

Inache, zapalio sam sa prakse, sad josh malo izblejim pa na spavanje, posle sociologija :(

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

a Urgh reche da to problem sa nosem i kapilaram uvek prati upala grla & co....

Problem je kada prehlada prodje, a ti jos uvek koristis kapi, jer ti nos stalno zapusen.

Daklem, ja sam dao "recept" da se oslobodis koriscenja kapi za nos i razjebane sluznice.

facebook.com/speed.rs

Kapi za nos samo Beli Slez! Rade pos'o često a ne oštećuju ništa! Ali je najbolje bez kapi. Ja recimo sam isto imao slabe kapilare i zbog toga nisam smeo da stavljam kapi i toliko sam se odvikao od njih da mi jednostavno ne padnu napamet kad mi se zapuši nos da ih koristim. Kad se to desi, malo inhaliranja, topli čaj, tantum verde mentol bombone i strava.

pa ni taj sirup nije bash enshto nov. znam da sam ga pio pre ono 2 dine.

shto se tiche tih pastela, mislim da su neoangin i strepsils mnogo bolji izbor, ako nijshta imaju brze dejstvo, tj brze dolazi do olakshanja:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

shto se tiche tih pastela, mislim da su neoangin i strepsils mnogo bolji izbor, ako nijshta imaju brze dejstvo, tj brze dolazi do olakshanja:)

Meni recimo obrnuto, "ne rade me" apsolutno ni Strepsils ni Neoangin. Jednostavno tantum mnogo brzhe proradi. Sta vise, neoangin "djene-djene" ali Strepsils kao da jedem obicne bombone :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...