pilauda Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) ustao oko devetke, bio malo napolju do radnje, prosetao, kakav dan covece, cekam postara da mi donese neku postu i bezim napolje na bajs Edited February 25, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Osećam se kao govno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ne daj se vudu, vidi kako je lep dan:)...odoh do banke i do drugara da pokupim neke stvari pa lagano za bg popodne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 uuu, ovo je i moj problem, je l' zna neko sta se pije, mrzi me da se cimam do lekara? ja sam pio neki Panklav antibiotik, na svakih 12 sati...mogu da ti kazhem da sam relativno brzo prestao da kashljem... al sam zato zadnjih nedelju dana sabijao limunadu...verujem da je i to imalo uticaja.. @ nisam isho u shkolu, opet kao nije mi bilo dobro (a i nije, da se ne lazhemo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 @ Voodoo_ Pa Oqpaj se! :) Ustao pre pola sata...Mrzelo me da ustanem u 8 d'idem u teretanu, ionako sam ishao 4 dana za redom, moze 1 dan odmora(mada nisam uopshte umoran:)...Shkola mi danas pochinje u pola 4, neki shtrajk, jebem li ga shta je...Trebao da idem kod ortaka da mi pokazuje matish za kontrolni sutra, ali me ovaj ispalio 100% zbog devojke(retarda) tako da cu sutra da zabodem asa...who care? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 samo rejv неписмени!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 video sam televizor od 2.999.990 din Onaj u Tehnomarketu, kolko bese, 70 inca? Bruka. @ Dovla Da nije Tantum Verde? nije :( ja sam pio neki Panklav antibiotik, na svakih 12 sati...mogu da ti kazhem da sam relativno brzo prestao da kashljem... al sam zato zadnjih nedelju dana sabijao limunadu...verujem da je i to imalo uticaja.. Pa nije njegov problem kasalj ili bilo kakva prehlada... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 a Urgh reche da to problem sa nosem i kapilaram uvek prati upala grla & co.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Au brate, taj TV od 3M din... prolazim pored njega, gledam cenu i nastavljam da hodam, posle 10 sec skapiram šta sam pročitao i vratim se da proverim jer ne verujem ... 35k EUR ... TV ili BMW trojka ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 samo rejv неписмени!! I have never let my schooling interfere with my education. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Al' ce danas da bude toplo omg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ja jos iz kuce nisam izasao....sramota me a lepo vreme.....:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 I have never let my schooling interfere with my education. Just do it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 jebena prehlada bash me je smorila, sretjom proshlo me grlo, al sam se taman nakanio sa trchanjem a sad moram da ga stavim on-hold :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 napolju 24 stepena, jbt. odo do zubara. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ajd bacite sliku od tog TV-a da i ja vidim :) Inache, zapalio sam sa prakse, sad josh malo izblejim pa na spavanje, posle sociologija :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 a Urgh reche da to problem sa nosem i kapilaram uvek prati upala grla & co.... Problem je kada prehlada prodje, a ti jos uvek koristis kapi, jer ti nos stalno zapusen. Daklem, ja sam dao "recept" da se oslobodis koriscenja kapi za nos i razjebane sluznice. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Kapi za nos samo Beli Slez! Rade pos'o često a ne oštećuju ništa! Ali je najbolje bez kapi. Ja recimo sam isto imao slabe kapilare i zbog toga nisam smeo da stavljam kapi i toliko sam se odvikao od njih da mi jednostavno ne padnu napamet kad mi se zapuši nos da ih koristim. Kad se to desi, malo inhaliranja, topli čaj, tantum verde mentol bombone i strava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 verovatno idem na spaljivanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 tantum verde ima i bombone? (ne mislim na one anesteticke) ? Ima sprej i ima bombone i ima sirup, koji je najnoviji dodatak. Pre su bili samo sprej i bombone, valjda se zovu pastile struchno :) One postoje i sa limunom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 pa ni taj sirup nije bash enshto nov. znam da sam ga pio pre ono 2 dine. shto se tiche tih pastela, mislim da su neoangin i strepsils mnogo bolji izbor, ako nijshta imaju brze dejstvo, tj brze dolazi do olakshanja:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 radio opet u vinchi, kod arheoloshkog nalazishta. 2 sata postavljao mrezhu za budutji rad, 2 sata sedeo na terasi picerije, tik uz obalu dunava... po ovom vremenu. kako je zhivot lep na momente :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 jebote sve neki doktori na ovom forumu:)...zavrsio poslove po gradu, sad malko da iskuliram pa da ucim nesto kao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 shto se tiche tih pastela, mislim da su neoangin i strepsils mnogo bolji izbor, ako nijshta imaju brze dejstvo, tj brze dolazi do olakshanja:) Meni recimo obrnuto, "ne rade me" apsolutno ni Strepsils ni Neoangin. Jednostavno tantum mnogo brzhe proradi. Sta vise, neoangin "djene-djene" ali Strepsils kao da jedem obicne bombone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 bio na keju, provozao se, cekam rucak, pa opet u neko akcijanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts