Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@Maud und G!!!

Naravno, sve zavisi od mesta. Ja sam imao tu srecu, da tako kazem, kada sam se uselio pre 6 godina, bio je neki krsh krevet, pa sam onda kukao i nasli nekog drvodelju koj mi je izdeljao bas dobar krevet. Onda sam spavao mesec dana na nekom duseku koji je manji od kreveta duplo dok nisam kupio neki rucno napravljeni dusek koji me jos uvek sluzi i mislim da sam ga samo jednom obrnuo za nesto manje od 6 godina. Doduse, kod burazera sam spavao na nekom, valjda tucanom, pamuku, na cemu spavaju ovi sa istoka i to je bas kul. Inace ja volim tvrdo, da izvinite i spavam sa tankim jastukom, tako da...

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@bole

pa sve zavisi ko shta voli. da izvinesh meko ili tvrdo. ja poshto sam pichkica volim samo mekani! i boli me kurac shto kazhu da je kao nezdravo .. ono probao sam tvrde dusheke i sad imam neki al meni je to hevi za spavanje, ko da spavam na dasci.

naravno majstor made bed ftw! samo josh moram da sachekam za to .. imam i dizajn vetj spreman :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

@g

"sve prave su ljubavi tuzne"

:)

e idi u kurac, bas :)

generalno bash neki rsmo emo trip me uhvatio u poslednje vreme... te ribice muvanje ovo ono, jbga kul je to do nekog nivoa...

@krevet, pa dobro ono sto je postovao maud to je neka bracna/francuska varijanta, to ne moze u sobu bez ogledala na plafonu :))

fallout_table.gif

konachno sam spremio sve po gajbi, al josh nisam smislio shta kupiti sutra .. moratju da mutjkam to ujutru!

@krevet, pa dobro ono sto je postovao maud to je neka bracna/francuska varijanta, to ne moze u sobu bez ogledala na plafonu :))

brate zajebi brachnu varijantu ja bih spavao solo na tom krevetu .. dobro ogledalo vetj mozhe, da vidim kako mi je lep dok ga bacakam!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

bio na intervjuu sa generalnim menadzerom, mislim da sam odlicno balansirao poniznost/arogancija tako da bi trebalo da dobijem posao :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Petak, josh imam danas samo 3 chasa, milina :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

pa ću opet da smandrljam neke pice pošto mi za prava kuvana jela (tj. "s kašikom") lekuje skil.

Umes valjda da napravis supu, jebesh ga, neka je iz kesice, al' je na kashiku! :)

A ni ova druga jela nisu nesto komplikovanija, sustinski samo nasecesh sta imas u vrucu vodu i cekash da ispusti sve svoje sokove :>

Ladno su suspendovali Cavica, ne mogu da verujem...

hahaha, kakav jad :) Mis'im, na stranu da li je trebalo ili nije, on je ni prvi ni poslednji koji je sa tako nekom porukom izasao na dodeli nagrada ili posle postignutog pogotka ili tako nesto. Sve mi se nesto cini da je sve otislo do vraga, iako ja tradicionalno nisam pesimisticki raspolozhen kao na primer drugar kruko :}

kad me mrzi da kuvam (a to je uvek), kupim pakovanje pilecih grudi u maksiju i zamrznut djuvech u kesi, dodjem gajbi, iseckam meso na kockice, sipam malo ulja na dno sherpe, stavim djuvech i meso u nju, sipam dve-tri sholje vode, zacin c, malo mirodjije i bibera, kuvas dok voda ne ispari i to ti je to :))

Ja pravim tri stvari na brzaka kad ne znam sta bih:

- testenina sa tunjevinom i kiselim krastavcima + i soja sosom

- kineski pirinach sa kockom za supu (ovo je bash ono socijal varijanta) + soja sos

- kus-kus + soja sos (isto solidni social)

Naravno i pirinach i kus kus uz dodatak recimo belog mesa postaju full obrok, ali cesto se nema toliko vremena :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...