Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

bio na nekom pivu i tako to lol

sutra na faks pa sta mi bog da ahhah

sad pljuni izgazi

nikad neces moci mirno spavati

sad vikni sada ti

mene necete lancem vezati

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deste ljudi, dobro jutro dobar dan ... Danas sam se tako fino najeo za doručak da nisam davno. No to nije ni važno, važno je da su danas obaveze skraćene, pa planiram što pre da begam da me ne uhvati gužva u prevozu, jer će to baš biti loše :)

kakav dan .. neopisivo!

josh danas natempirao da krenem trchanje .. 800m za prvi dan bez pegle, dobar sam! dodushe malo je falilo da se onesvestim pred kraj al sretjom nashao se kamen tu :) samo josh nisam smislio koji tempo da udarim, dal svaki dan il 3x-4x nedeljno .. moratju to shto pre da prelomim da ne stvaram sebi izgovore :)

on the side note ..

ne mogu vishe da se patim sa jebenim bubicama (slushalicama), em mi svaki chas ispadnu, em mi nekako pochinje da smeta taj osetjaj u uvetu. jel zna neko gde ima da se kupe one migsha-like(*) pristojne slushke, sa kablom od metar i nekom normalnom cenom (koliko to uopshte mozhe da koshta ?).

(*) za one koji nisu upoznati to su one slushke kao obichne, nemaju rajf i kache se onako za svako uvo posebno.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...