grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Fatboy, mislis bice dobro Srbima, onima koje ne proteraju, niti pobiju i pokolju. Pa ffs, nije narod odatle pobegao bez razloga. Koliko, dve nedelje posto je NATO oslobodio Kosovo su pocela ubitstva. A Siptari nisu Slovenci da tolerisu 2% Srba i prave se multinacinalni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 To retarde, aj idi baci ciglu i na Mek. Ti idi na glavna, preko galerije 11! Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 I kaze se MIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ajde pizde shta cutite, ajmo na ulice !!! 13 Members: m@rko, bambale, grdja, Lunat1x, spu, Dushan_, Elvis J. Kurtovic, Highl1, Ibiza.Mi.AmoR, G!!!, Green, blackstacey, mohican Druze to nije problem,ovde u RS srbi su spremni sutra da uzmu puske u ruke i trce na kosovo to nam nije prolem nikakav,bez obzira sto ce sutra random beogradjanin da kaze "bosanac".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 A ti,m@rko,jesi spreman? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ja cu da budem sledeci Buha Boško !!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Druze to nije problem,ovde u RS srbi su spremni sutra da uzmu puske u ruke i trce na kosovo to nam nije prolem nikakav,bez obzira sto ce sutra random beogradjanin da kaze "bosanac".... Druze, ja sam malo podgrevam nashe drugare sa foruma, poshto su neki podlezni ovakvim provokacijama. A ja sad stvarno moram da odem napolje po devojku. Da, to da ste spremni niste samo vi, ima dosta juznjaka koji bi isto to uradili(jedva chekaju). Edited February 17, 2008 by Ramb0zor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Pa i ja sam mislio da cemo doc za odredjenu sumu novca I kod babe nema džabe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jebu keve komentari sa BBC-a http://newsforums.bbc.co.uk/nol/thread.jsp...80005#paginator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Druze, ja sam malo podgrevam nashe drugare sa foruma, poshto su neki podlezni ovakvim provokacijama. A ja sad stvarno moram da odem napolje po devojku. Da, to da ste spremni niste samo vi, ima dosta juznjaka koji bi isto to uradili(jedva chekaju). Ako si jos sa Andjelijom ona je za novu godinu cimala i slala poruke jednom mom drugu koji je mnogo davno bio ispalio Ribe se ne menjaju to nikako da naucimo! ..a i ta njihova sujeta, covece.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 zao mi je samo kratkovidosti svih ovih cedinih likova koji tako olako kazu kosovo nikad nije bilo srpsko i da nam i ne treba (lol) zaista je tuzno koliko ljudi ne mogu da sagledaju malo svobuhvatniju sliku, jednostavno razocahras se u ljude i uplasi me njihova mogucnosti da totalno pogresno rezonuju neke stvari... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 nemam reci stvarno, keva se cula sa tetkom pre ove bacene bombe bila je situacija kako bi reko "normalna", videcemo malo kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ajd sto ih boli kara za Srpski živalj tamo, al za ovo ne može da ih boli jer samo o tome pričaju: Mesečno, Srbija izdvaja 500.000.000 dolara iz budžeta za Kosovo a u proteklih 20ak godina je uloženo nekoliko desetina milijardi dolara u to isto Kosovo koje sada potpada pod vlasništvo ćiftara. Vaš novac od poreza ide šiptarima i to porez koji su vaši roditelji godinama plaćali, a i vi donekle.. Hohoho al to nije bitno, ako Čeki kaže da je u redu, onda je sigurno u redu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) dobro, bitno da ti znas kako je sve na kosovu moja keva radi sa kosovskim albancima - i veruj mi kada ti takav covek da RECH mozes da mu pozajmis milion evra - znaces da ce ti vratiti do dogovorenog roka do poslednje pare jer u suprotnom je to za njega nikad veci SRAM i PREVARA coveka edit: batali ove likove. obrisao sam shto sam napisao. jebe mi se. ponosan sam shto sam srbin i vredniji smo od njih infinity puta. oni su narod ko narod, ima i srba koji cu takvi. razlika je ocigledna i necu ni da pisem, ispadam glup. kad budemo svi radili u interesu jedne ideje kao oni lako cemo da izadjemo na kraj sa njima. a to sam milion evra ovono... cool, blago njima. Edited February 17, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mesečno, Srbija izdvaja 500.000.000 dolara iz budžeta za Kosovo Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Brate sad si lupio. 500 milki mesecno? Tesko da je u zadnjih 19 godina ulozeno 500 milki. Da jeste parama od poreza koji su moji i vasi roditelji placali sagradjeno to Kosovo to jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Uf sto su dobre ove zastave kosovara, mora da se sjebao display pa su nesto crvene, a jos ova US zastava, znaci, gg. Ne znam sta da mislim, iskreno. Edit: Takodje da im cestitam jel Kosovo sad najsiromashnija "zemlja" u evropi. Edited February 17, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Uf sto su dobre ove zastave kosovara, mora da se sjebao display pa su nesto crvene, a jos ova US zastava, znaci, gg. Ne znam sta da mislim, iskreno. Edit: Takodje da im cestitam jel Kosovo sad najsiromashnija "zemlja" u evropi. NOD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Srbija sve manja i manja iz godine u godinu . Sta ce biti da se Srbi sloze , padace sekire . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Najjachi su mu ovi debili shto lome semafore i ostalo po Beogradu. To je taj patriotizam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Mnogo ludih shiptara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ti kraljevi su uvek najjaci, daj povod da nesto razbijam i onda ode i razbija jebeni beograd mislim lol mozak wtf...oni su revoltirani boze moj, naravno, da smo pobedili u nekom sportu, slavio bi isto ko sto sad pizdi, napio bi se i razbijao neke nebitne stvari... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sve po ocekivanju..tuzno ali istinito.. sad je samo pitanje koliko cemo mi snage para i energije nastaviti da trosimo..u nesto sto je izvan nasih mogucnosti i sto je odlucio i presekao neko mnogo jaci od nas(ma koliko to bilo nepravedno)..licno voleo bih daim se obije o glavu..da sad i oni turci na kipru naprave sranje i da eta stegne situaciju..cisto da vide u sta su se upustili..mislim nije da ce to nama nesto doneti/vratiti kosovo ali ono.. samo cekam kako ce braca iz rusije da pomognu.. p.s. sto niko ne kaze sad kostunici - jeli bre smradino a sto si lagao onako masno narod kad si pricao da cemo preambuilom ustava da odbarnimo kosovo? sto si lozio glupe srbe da ce im ustav nesto pomoci u odbrani kosova?..pizda odvratna..jos ce neko kaze kako je on veliki srbin i nacionalista i da brani kosmet svim srcem..demagog raspali kome nazalost srbi i dalje veruju.. jes da nije kriv al za njegove vladavine ode i cg i kosovo..a mnogo je trtljao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 pa da e a zamisli debile random razbijaju automobile!! zbog takvih 'patriota' smo i izgubili Kosovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 e potrpao bih ih sve u tvorzu,pa da su mi najrodjenija braca. Alo bre,oni bacaju cigle na mek,zalecu se na americku ambasadu,upadaju u slovenacku ambasadu. da se krstim i levom i desnom rukom. Ne znam ni zasto pratim sve ovo kada se samo nerviram. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts