Jump to content

NEZAVISNO KOSOVO

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@igor - hahah jozza stari horde firestarter =o))

@lale - nisam pratio ceo miting (jer sam normalan) no ono kad sam pogledavao video sam malu zhigonku kao jedino zhensko cheljade koje se obratjalo...ako je bio neko sem nje onda sam pogreshno prokomentarisao vashe reakcije...

@ambasada - na cnn-u zaista josh tjute...pominje se samo security/military likovi da su bili unutra, sumnjam da ikoga od njih mozhe da spali pijani fudbalski navijach...

A najbolji mi je margi koji se loze vec nedelju dana i celo vece presedeo kuci sa rukama ispod bolje i prducka na forumu. SISO!!!!

imam sutra ujutru ispit jbg, a i gde sam se ja to lozio?

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

I to je verovatno stradao nocni cuvar sto radi za 200e. mrtvi ljudi. nek nam je Bog u pomoci.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

aman ljudi nikom nije stalo toliko do kosova samo kao nekog pojma kolevka ponos manastiri rudno bogatstvo bla bla bla (jeste i sve to)

stalo nam je do juga srbije jebote!! ako hoces jug srbije MORAS da pretendujes na kosovo. tacka!

ili ce sada da dodju likovi i da kazu, JUG SRBIJE JE IZGUBLJEN, SUTRA JE 22. FEBRUAR NOV DAN BEZ JUGA SRGBIJE!!! IDEMO DALJE!!!!

fallout_table.gif

Ali na B9fakin2 beskonačno uključenje Čede... Marš mali... u kućicu...

Znači ne znam ko mi se više gadi. Koštunica je konačno otvoreno počeo da bulazni i svetskim zaverama za uništenje i poniženje Srbskog naroda. Nadam se da DS opet neće pojesti govno i omogućiti mu da preživi parlamentarne izbore. Lik je lud, preozbiljno je shvatio sve to i prso sa mozgom...

Tadić je izdao zemlju bežeći u inostranstvo. Ne možeš, ali ne možeš da kažeš "nja nja, biće sranja, odoh ja preko grane da ne budem ni kriv ni odgovoran NI ZA ŠTA". Psiholože, ti si predsednik države. Ako misliš da će biti sranja zašto si podržao miting koji je prvobitno bio samo SRS ideja?! I kako može da bude takva pičkica i napusti zemlju za svaki slučaj... Ako misliš da će da te neki novi snajperista skenja onda zovi NATO upomoć. I usrana okupacija bi mogla samo da popravi sranje u koje ovako zapadamo.

RTS ima potpuno šizofrenu politiku. Sa jedne strane puna podrška Koštunici i jebeni Vučić na dnevniku. A sa druge neko ima muda da pusti Sinovce i Gde Cveta Limun Žut da malo podseti ove zlatne ribice šta je jedina posledica ratovanja.

Što je najgore. Vučića i Tomu bože sačuvaj da podržavam, ali bar u pičku materinu ljudi imaju integritet. Pričaju ono što pričaju i ideologiju i program ne menjaju niti prodaju za trule koalicije. Ne glasam za njih niti ću, ali SRS ovih zadnjih par godina jeste jedina stranka koja bar malo pokazuje neki integritet. Naravno, imao sam prilike da vidim kako na lokalnom nivou DS i SRS umeju da prave nevidljive koalicije, sve u cilju neprimetnog punjenja džepova.

A Čeda? Koliko god Kosovo i Metohija bili izgubljeni, takva politika se ne vodi dečko. Vidim te da si ista klasa kao nove demokrate u Gruziji, i kao one demokrate koje su Argentinu devedesetih odveli do bankrota slušajući MMF. Čujem šta moja draga profesorka Turajlićka :P (ja bar i bez nje znam da su profesori na ETF ludi, ona je samo pokazni uzorak tog pravila) priča i nije mi jasno kako iko ko nije lud ili nema godišnja primanja preko 10,000 evra može da podržava LDP...

Edited by grdja

Kolko sam ja skontao, onaj lik iz state departmenta je rekao da su se svi sluzhbenici ambasade povukli josh pre svega ovoga, tako da je verovatno neko od nashih.

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ako je spaljen neki amer bombardovace nas ponovo :p

edit: hjeee,ono sto sam pitao pre par stranica dal se grcka izjasnila,ona kao jos ceka pa ce da se izjasni...ja mislio oni i rusi ce prvi reci "ne priznajemo nezavisno kosovo" a ono qrac :(

A otkud to da Rumunija tako cvrsto uz nas? :)

Edited by Atelas

Ma to je neki random leš koji su aktivisti LDPa ukrali iz mrtvačnice (pogodite zašto) pa su ga, onako bolesni, kad su završili iz čiste zlobe i zavisti prema mladim ljudima koji vole svoju zemlju, patike i ručne satove ostavili u zgradi ambasade da izgori, da ne pominjemo da su celu ambasadu polili benzinom pa je slučajno buknula kad su prolazili mirni demonstranti sa svećama...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D