voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sada se osecam kao govno +1 Bilo je odavno jasno da će se ovo desiti jednog dana, pa sam se odavno koliko-toliko psihički spremio, ali mi ekstremno idu na kurac dve grupe ljudi: 1. Naši idioti koji na b92 sajtu čestitaju albancima novu državu 2. Albanci koji spamuju b92 sajt izjavama tipa ma ne treba vam Kosovo, kakve je veze Srbija ikad imala s Kosovom, lepo vama lepo nama i slično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Evo i Abhazija trazi nezavisnost. Pocelo je pocelo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 baskija trazi da se sledi primer kosova vidim da radikalna stranka poziva sve stranke da se napravi miting ali smatram da je to lose i ne potrebno sutra savet bezbednosti Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Zao mi je manastira i prirodnog potencijala koje ima Kosovo,i sto je ono pre svega kolevka srpske drzave. :'( jebem ti manastire, zao mi je bre srba dole sto zive ko kerovi Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Fatboy. Do 1989. je Kosovo imalo prava maltene kao republika, imali su svoju vlast, svoju TV, svoj univerzitet, svoje kadrove i KP KiM, svoj jezik... Koliko je bilo moguce imati prava u SFRJ, Kosovo i Albanci su imali. I koja smo to sranja pravili? 250,000 ubijenih Bosnjackih civilia? 500,000 ubijenih Albanaca? Koncentracioni logori, logori za silovanja, masovne grobnice... Jebeni Ameri su poceli da priznaju cinjenice. 110,000 u Bosni, ukupan broj za sve tri strane, i civili i vojnici. Uzasan genocid na kosovu se sveo na 2,500 do 3,000 mrtvih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Najviše mi je žao što smo mi upravo najviše krivi za sve ovo što se dešava, loša politika, ljudima na vlasti je pucao k za njih dole, više su srali na tv-u nego što su išta uradili.Sramota jedna velika. Dok su šiptari od mrava uspevali da u svetu plasiraju slona kada se radi o ugnjetavanju, naši su sedeli skrštenih ruku sve vreme, samo se setite kako su martovsko nasilje okrenuli u njihovu korist, STRAŠNO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 +1 Bilo je odavno jasno da će se ovo desiti jednog dana, pa sam se odavno koliko-toliko psihički spremio, ali mi ekstremno idu na kurac dve grupe ljudi: 1. Naši idioti koji na b92 sajtu čestitaju albancima novu državu 2. Albanci koji spamuju b92 sajt izjavama tipa ma ne treba vam Kosovo, kakve je veze Srbija ikad imala s Kosovom, lepo vama lepo nama i slično + 1 desilo se, shiptari su ispali pametniji igrachi od nas, pravde nema, sada pamet u glavu i pravac evropska unija, jebem mater shiptarima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ljudi, nikome ne pada napamet da nas pusti u EU. U najzlatnije doba Djindjicevog liberalizma, americke dugorocne studije nisu videle Srbiju u EU do 2025. O cemu bre pricamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ljudi, nikome ne pada napamet da nas pusti u EU. U najzlatnije doba Djindjicevog liberalizma, americke dugorocne studije nisu videle Srbiju u EU do 2025. O cemu bre pricamo? odakle ti ova nebuloza leba ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Pa pricamo o tome da se preselimo na kosovo tj emigriramo na kosovo i onda sa kosovom udjemo u eu naravno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 haha E Pero osnovo je Mika tajno udruzhenje Evropska Unija u svojoj kutjici na drvetu, dele i besplate bombone! hahaha koji smeh jebote Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 NEZAVISNI BEOGRAD!!111 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ali kada jedan narod koji zivi u pecinama i nosi kapu u obliku jajeta na glavi nas ownuje onda znamo gde su vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ajde da posaljemo sve penzionere na kosovo. za par godina na izborima ce pobediti fkros radikali pa ce oni da kosovo spoje sa srbijom svi sretni svi zadovoljni Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ajde da posaljemo sve penzionere na kosovo. za par godina na izborima ce pobediti fkros radikali pa ce oni da kosovo spoje sa srbijom svi sretni svi zadovoljni Pa onda se nece spojiti nego tje hteti da osvoje srbiju :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ima da stave Kalimera na zastavu zbog kape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 mrzi me da chitam ali samo cu reci nek sad placaju svoje dugove pichka im materina odakle Kosovu pare? Para nema. Sad da smo pametni da im uvalimo karu da svi pocrkaju pacovi. Od cega ce da placaju dugove,od narko trafikinga. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Od cega ce da placaju dugove,od narko trafikinga. Upravo ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Juce ja na MSN-u sa drugaricom u Lonondu chatujem i pokrene se tema o kosovu. I ja joj objasnim sta se desava a on kaze da je to totalno drugacije od toga sta je njena drugarica naucila i kakvu je poentu izvukla iz skole.JA pitam kakvu je poentu izvukla a ona : Charlotte says : Marcelle says : serbia are greedy land hoggers OMG WE ARE GREEDY WE WANT OUR COUNTRY FOR OURSELVES. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Reče neki na TV-u da im je frka sad, bilo u nekom njihovom ekonomskom časopisu, jer deset puta više uvoze iz Srbije nego što izvoze. Tako da kad bi sad naši zavrnuli slavinu, ovima bi bilo solidno zajebano. Sa druge strane, tako bi mi sekli i svoju granu, jer nam je privreda previše jadna da bi sebi uskraćivali još jedno tržište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) @artic: pa to nije nista cudno. kad vecina njih ni ne zna da srbija zapravo postoji,onaj fazon. where are u from? -serbia oh siberia,nice! Edited February 17, 2008 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) @ voodos post , U tom sluchaju oni bi se okrenuli , bugarskoj , rumuniji , grchkoj , tako da kapiram da iz toga samo mi gubimo , as usual. Edited February 17, 2008 by -juicer- Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ili, -oh, it must be cold out there. : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 @ voodos post , U tom sluchaju oni bi se okrenuli , bugarskoj , rumuniji , grchkoj , tako da kapiram da iz toga samo mi gubimo , as usual. Ne bi, zato što iz Srbije uvoze bez carina i sličnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Bilo. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts