Mare Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Pre svega, pozadinska prica :) Igram dotu za serious-gaming i jedan od igraca iz srs-a i ja smo se strasno zgotivili, i s'obzirom da ce se u FRA odrzati 1og marta miage lan, oni su mi poslali pozivno pismo, koje su platili 45 eura. Cimali su ih skoro 2 nedelje sa raznom dokumentacijom i ostalim glupostima. Kad su im napokon dali to pozivno pismo, poslali su poste expressom, koji su takodje platili 51 euro, sve vreme napominjujuci da mi ne pada napamet da im te pare refundiram, pa sam ja mislio da im refundiram na drugaciji nacin - poklonima. Sve u svemu njih dvoje su likovi ne vidjeni, majka mu je samohrana, ali je to nije sprecilo da usvoji rusko dete... Problem je sto nikad u zivotu nisam nekom strancu kupovao poklon, niti znam sta francuzi cene. Kapiram da cene rucni rad (za njegovu majku) ili tako nesto.. Ali ne znam sta tacno.. (naravno ne znate ni vi njen ukus - niti ja ali opet nabacajte razne ideje :D) A za njega, vec mi je rekao, da bi voleo da mu kupim srpski fudbalski dres, pored toga sam mu vec rekao da cu mu dati moju srpsku zastavu 2 m x 1 m. Inace, 7 dana cu im biti na gajbi, opet, na njihovo insistiranje, kao hoteli su skupi etc. Dakle stvarno su me odusevili.. Mislim, posle svega ovoga, kapiram da sta god da donesem, nece biti dovoljno, tako da mi je bas bas bitno da ih sto "bolje" iznenadim sa poklonima... Any hints ? :/ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Rakija uvek radi? =D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Rakija uvek radi? =D znas kad sam pomislio isto. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 nisi jedini :D ali da li treba da se zabrinemo sto smo svi pomislili na isto ?:D kad smo kod toga ;D donesi im prsute isto :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 LOL za prsutu :D DDD Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 nadji nekog da izveze neki milje sa motivom juggernauta Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Ja kad bih trebao da poklonim neshto strancu gledao bih da to bude neshto shto je tipichno srpsko. Eh sad jebem li ga ali nishta mi konkretno nepada na pamet... Znachi ne mora biti nishta posebno, jednostavno neshto shto josh do sada nisu videli. Edited February 16, 2008 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 +1 za rakiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 lol, ali svako je jebeno rekao RAKIJU :) tbh, ne znam, kolko ste videli zena da u francuskoj piju brendi ? (brendi - rakija, skoro isto sranje) ... iako kapiram da bi trebao kupiti nesto tipicno srpsko, tipa pice ili tako nesto... nemam ideju jbt, mislio sam one korpe za pijacu sto su ispletene od drveta, ili neki lep drvorez... :/ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ono,slazem se da se drzis nekog srBskog poklona i to je to.Rakija za popiti i nesto sto se moze staviti u sobu kao ukras.Jebem li ga. I nevidjeni se pise zajedno filologu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ako je jorge u pitanju, samo srpsku zastavu i neku fejk srpsku lichnu kartu, da chovek konachno stvarno postane nash, poshto srpski vec pricha I ja isto kapiram da tipichni srpski pokloni dolaze u obzir, rakija ovoono. I taj dres je ok ideja, zastava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 typo, no dobro, hvala na penalu inace videcu da li gajbi (kod keve) imam onu bojkovchanku, mnogo je fensi ambalaza Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Kakav brendi ne moze da se poredi sa kajsijom, nadji neku dobru domacu kajsiju i to im odnesi litru dve, prvo sto od toga nema nista bolje a drugo sto mozete da se prebijete ko majke u svako doba, znaci rakija i mozes da im odneses malo kajmaka ajvara i prsute to nisu jeli sigurno a do jaja je :) inace videcu da li gajbi (kod keve) imam onu bojkovchanku, mnogo je fensi ambalaza Pazi zuta osa nije losa al uvek moze da se nadje bolja sljiva domaca, mada po meni je najbolje kajsiju da nadjes domacu to je po meni najbolja rakija i najkvalitetnija jer kad se pravi prava kajsija tu nema muljanja, a kajsija je blaza a opet sabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 OMG osim rakije i prsute i kajmaka nemamo nikakav nacionalni identitet :( Mislim rakija prsuta i kajmak su keva, ali... kilo domace vutre? mislim i to je neki nas identitet? neki dvd sa etno muzikom tipa teofilovici, balkanika... Snimak vladice kako muti proteine... opanke.. kad covek razmisli, sta stvarno pored jedne dobre rakije? Kakav brendi ne moze da se poredi sa kajsijom, nadji neku dobru domacu kajsiju i to im odnesi litru dve, Pazi zuta osa nije losa al uvek moze da se nadje bolja sljiva domaca, mada po meni je najbolje kajsiju da nadjes domacu to je po meni najbolja rakija i najkvalitetnija jer kad se pravi prava kajsija tu nema muljanja, a kajsija je blaza a opet sabija. Znaci neki rodjo tvoj je i proizvodjac superradze? moze litrica dunjevace? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Znaci neki rodjo tvoj je i proizvodjac superradze? moze litrica dunjevace? Nije, ali moj deda redovno daje nekom liku da pece kajsiju, od 80 kila kajsija po 5l samo rakije ali to je meni najbolja rakija koju sam ikada pio, sto se tice kajsije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Zlatiborska prsuta, rakia, knjiga sa "domacim" receptima, opanke :D , lozovacha. Stvarno nemam ideju jbt. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pored rakije (ali shljivovice jedino je ona true) moze i ajvar :) a ona drvena chutura? u kojoj je naravno rakija ili ona nasa seoska sekira ::D ona onako zakrivljena mislim da to nigde nema lol :P vunene charape ?!?!? shajkacha? jelek? [:D] http://shop.011shop.co.yu/user/category.js...;f_partner_id=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Opa bato ovaj jelek izgledao kao deo nekog zajebanog arcane mage seta Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ja imam jedan stari iz vremena ww2, deda ga nosio :) mnogo je kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (brendi - rakija, skoro isto sranje) ne huli! mozes mu uzeti sajkacu nije skupo Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Pa ono ... Uvek mozes da odes u onaj beoshop ili kako se vec zove tamo ono u Knezu i vidis sta ima, možda ti padne napamet šta bi mogao da kupiš. Beoizlog beše zapravo. Druga radnja tog tipa je na Terazijama ispod meka, kod one propale mislim privredne banke beograd, tu ima radnja sličnog tipa. Alternativa je da im možda poneseš i neku sliku sa našim motivima, lepo uramljenu, pored naravno svega što su drugari već pomenuli. btw, da neće oni tebe da vrbuju za pipl trafiking? :) Malo mi suviše "lepo" deluje ta čitava priča, da budem iskren :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Bićeš nečiji seksualni rob, beware! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Woolen socks! \o/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 (edited) cekao sam te penale :)) ne, stvarno su gotivci, tbh, ja se ne bi iscimao tako za nekog, ali posle ovoga bi sigurno :) verovatno cu blog-ovati malo na dota delu foruma u vezi puta i svega, uzeo sam cak i seminarske teme sa univerziteta u vezi pariskih javnih biblioteka, pa cu postovati i neke slike sigurno, inace zive u 3cem arondismanu (jbg ne postoji nasa rec za ovo :)) tako da je sve u sustini " blizu ". Sto je najgore CDG (charles de gaules) na mapi deluje blizu, ali je cak 20 kilometara, lol. Dakle, u sustini sam kolko tolko resio, baba ce ici na pijacu (lol) sutra da pogleda neke izvezene stoljnjake, + bojkovcanku (ima lepo - ne znam kako se tacno zove - ali kao izrezbareno staklo na kome su iscrtani motivi bg-a (slicno beogradskoj hronici) tipa hram svetog save, kalemegdan etc) + cu jos videti nesto da ponesem... edit: bojkovcanka je zapecanjena plutom + voskom preko toga a i ambalaza je bas gotivna :P Edited February 16, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 obično za te pariske reone koriste reč prsten kada prevode. ne znam da li je tačan prevod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts