leisure Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 skroz nevezano za ovaj dogadjaj - lichno, nikada ne bih mogao da kampujem tamo nekoliko dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) nasa riba ?:D e sad mi bedak pa maler na srbe sto ne ubi nekog engleza ili nemca smrdljivog.....i jos jedno pitanje tom novijev nastup nije bio sniman je li tako ? i ima li neko onaj deo kada svi sedimo :D nova informacija :D od druga :D ne uzimajte za tacno :D devojka je bila na grani pa je ona pukla i pala i tako je poginula sad sam video da je sinister okacio to :D Edited July 13, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 tako je da je ubilo engleza ja bih drkao danas ceo dan na sliku iz novina hehe kontash ;) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 jbg nisam znala da su nastupali 69 eyes :( inache bi mozda i otishla na taj exit Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 tako je da je ubilo engleza ja bih drkao danas ceo dan na sliku iz novina hehe kontash ;) I ja, samo bi levom dirao pipija, a sa desna ruka držao baba gospavelu dok igramo kolce od sreću jer je crko inostranac. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 aaa kako dobar exit :) ali bash bash bash dooobar jedino prashine nikad vishe, i pivo nikad gore ali to su sve sitnice sitnice prva dva dana omg btw otkud onako slabo ozvucenje za manu chao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 jbg bio sam bash desno kod onog drveta u masi i svima je bilo wtf sto su utishali, mada nevazno bilo je dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Stigao sam kuci konachno. Exit mega, bash(!), ali jebena prashina SVUDA, i u kampu, i usput, i na tvrdjavi i... Idem da se kupam 7 sati pa da spavam josh 107... Edited July 14, 2008 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 mogli bi neku jebenu travu da zasade. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ne bi, to KOSHTA! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! МАНУ ПРЕЗИДЕНТЕ!!! ...мариуана ИЛЕГАЛ! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 eh, kako sam hteo da idem sva 4 dana :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pisam se na garniea i blur - song 2 ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 istopio sam se u nedelju na electro stage, ovo je bila zurka godine za mene definitivno! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Uf, šta reći a ne zaplakati za nas što nismo bili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 au.. sta raditi sad ? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 E do kurca i moji ortaci koji su pali, pa ne mogu da idu i Axwell i Dubfire i brat Nastic i Sven Vath i Tom Novy i dens arena i Novi Sad i Srbija, sve u qrac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Gde su ih savatali ? I crnjak, čitam koliko je njih palo, 90% su stranci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ja ne znam kako su uspeli da padnu,kad one pandure na ulazu mrzi da zive a kamoli da nesto pretresaju? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Gentleman je po meni imao najbolji nastup na exitu , koliko energije na jednom mestu , i zamalo da se slikam sa njim omg shiljio bi pishura svaki dan na tu fotku , a danas ceo dan pljujem i vadim iz nosa kamenje :( Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Booka je razvalio sinoc, i Sharam je bio dobar, ali sam se odusevio i sa Majkom... prashina smrt ubila me u pojam, a juce temperatura fazon Egipat i Dubai... ok ali nije to to vishe, moje misljenje barem, a mozda sam ja i omatorio, ne znam, nisam pametan... P.S. Ozvucenje i oprema sabijaju !!!!!! Edited July 14, 2008 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Pisam se na garniea i blur - song 2 ... Eto vidis kako si ti jedan stegnut momak i uobraženko-naduvenko :). A priznaj da bi mnogo bolje bilo da si skakao srećan i uživao umesto da namrgodjen mrziš, jer nije trooo puštati nirvanu blur i radiohead u sred miksa. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Eto vidis kako si ti jedan stegnut momak i uobraženko-naduvenko :). A priznaj da bi mnogo bolje bilo da si skakao srećan i uživao umesto da namrgodjen mrziš, jer nije trooo puštati nirvanu blur i radiohead u sred miksa. Jesam rekao pisham? Sry mislio sam iskenjam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 mogli bi neku jebenu travu da zasade. ima svuda trave gari znash koliko to bude ugazheno i sasusheno posle dva dana konstantnog tabananja? jedino da posle drugog dana prave dan pauze i da sade novu travu Ja ne znam kako su uspeli da padnu,kad one pandure na ulazu mrzi da zive a kamoli da nesto pretresaju? mene je gari na ulazu pretresao jedno 10 min. znachi sve mi je povadio a onda je uzeo i u patike da mi gleda Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ... a danas ceo dan pljujem i vadim iz nosa kamenje :( taj jebeni rad. ni ranijih godina nije bilo kise, a ni ovolike prasine. ono je bilo strasno.. E do kurca i moji ortaci koji su pali, pa ne mogu da idu i Axwell i Dubfire i brat Nastic i Sven Vath i Tom Novy i dens arena i Novi Sad i Srbija, sve u qrac! Ja ne znam kako su uspeli da padnu,kad one pandure na ulazu mrzi da zive a kamoli da nesto pretresaju? wat? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts