mohican Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 HOcesh da ti dokazem postojanje Miskovica, Mitrovica, BABICA, Beka, Neconija?Ne budi smeshan. jedino vazduh i vodu josh ne kupujesh kod nekog od njih mada i to mozesh da reshish ako volish Gala vodu i sto se tiche prvog dela - mozda, verovatno. Ali josh verovatnije Zoran nikada sam, na svoje ime ne bi skinuo slobu Samo postojanje istih ne dokazuje nista jer su dokazi protiv istih "misteriozno nestali" u luli dss-ovog preporoda srbije, te ti daj dokaze da je djindjitj direktno ili indirektno ilegalno uticao na legalizaciju imovina doticnih kad su informacije o sticanju gorepomenutih imovina morzhevi poglodali pod okriljem plashta ljubitelja sova pardon velikog legaliste. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 "dss-ov preporod srbije" nema veze sa tim. DS je bio na vlasti praktichno 2,5 godine kada je Djindjic bio premijer i svi su oni preziveli taj period prvo,a upravo to je period kada su postali rado vidjena gospoda, odnosno kada je propustena sansa da se barem donekle bude sistem u kome postoji odgovornost za kradju a ne postoji politicki podoban kriminalac . Ili hotjesh da kazesh kako se radi o posteno stecenom novcu za vreme slobe? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pitacu te samo, kako je kostunica postao epitet za velikog legalistu? Jel se secas tog perioda ili si bio prezauzet okopavanjem batajnickih njiva? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Daj bre Igi, kao da zivis u Diznilendu Ako je bio premijer, znaci da je to bila DS-ova vlada? Znas li da NISTA ne mozes da doneses bez saglasnosti koalicionog partnera, jos moras mozda i da trpis razne ucene i sranja jer je takva situacija, od njihove podrske u parlamentu ti zavisi SVAKI JEBENI ZAKON I sad ces ti reci, sto on nije raspustio vladu, sastavio novu i to je bas razmisljanje kako mali Perica zamislja politiku Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kako nerealno serete, a vecina pojma nema o izvotu i stvarnim deshavanjima ... kako vam ne dosadi.... kako se zapravo ne zapitata da li ste mozda u krivu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pa kad zivis prost zivot batajnickog zemljoradnika sve ti izgleda jednostavno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Djindjic je bio crna ovca za(pre) vreme(na) svog mandata, dobrim delom, jer je Sloba na njega usmerio svoju propagandnu mashineriju pre 5. Oktobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) odlichan si mohi, to je kao kada bih ja izvukao kartu pasioniranog narkomana da tebe diskvalifikujem u nekoj diskusiji. Svaka cast na sistemu. elvise: meni smeta bilo koji kult lichnosti, a kult lichnosti zorana djindjica je trenutno aktuelan ili barem najaktuelniji. A to je sistem u kome je on zasluzhan za sve i odgovoran ni za sta. Dovoljno mocan da bude pionir evropskih integracija,da posalje Slobu u Hag, a nedovoljno mocan da ijednog kriminalca lishi njegove imovine. niti jednog. Edited January 22, 2008 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Djindjic je bio crna ovca za(pre) vreme(na) svog mandata, dobrim delom, jer je Sloba na njega usmerio svoju propagandnu mashineriju pre 5. Oktobra. ti i niger postujete ovde bez argumenata :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 brate 13-ta je strana vec, valjda ima BAR NEKI USRANI argument? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 odlichan si mohi, to je kao kada bih ja izvukao kartu pasioniranog narkomana da tebe diskvalifikujem u nekoj diskusiji. Svaka cast na sistemu. elvise: meni smeta bilo koji kult lichnosti, a kult lichnosti zorana djindjica je trenutno aktuelan ili barem najaktuelniji. A to je sistem u kome je on zasluzhan za sve i odgovoran ni za sta. Dovoljno mocan da bude pionir evropskih integracija,da posalje Slobu u Hag, a nedovoljno mocan da ijednog kriminalca lishi njegove imovine. niti jednog. Pa koje crno diskreditovanje choveka koji ima crne rupe u memoriji? Ja te ne diskreditujem u slucaju da nisi provalio vetj te jebem u ranjeno dupe. Veliki legalista je minirao svaki pokusaj obracunavanja sa starom garniturom jer je bogte to bilo NELEGALNO po tadasnjem SLOBINOM ustavu i zakonima te je ista imala vremana da popije kafu pa onda na tenane da prikrije tragove. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ti i niger postujete ovde bez argumenata :D :D koji ti argument imash za to? lol Edited January 22, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pa koje crno diskreditovanje choveka koji ima crne rupe u memoriji? Ja te ne diskreditujem u slucaju da nisi provalio vetj te jebem u ranjeno dupe. Veliki legalista je minirao svaki pokusaj obracunavanja sa starom garniturom jer je bogte to bilo NELEGALNO po tadasnjem SLOBINOM ustavu i zakonima te je ista imala vremana da popije kafu pa onda na tenane da prikrije tragove. te priche o djindjicu koga zauzdava Kostunica su smeshne jer legalnost ili nelegalnost nije bio problem kada je isporuchio Slobu Hagu....takodje nije bio skakljiv kada su neki od njih, a ponajvishe mitrovic postali vidjeni simpatizeri njegove stranke a ovo za jebanje u ranjeno dupe sacuvaj za neki drugi put i nekoga koga takve priche interesuju. da imash sta pametno da kazesh ne bi se spustao na "poljoprivredni" nivo u svakom slucaju niko josh ne odgovara na to sta je zaista dotichni uradio osim sto se prezvakavaju neke parole i utopisticke priche iz predizbornih pamfleta. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Niti si ti ukazao bilo kakav hint o ilegalnim radnjama doticnog, a o tim radnjama pricas kao da su aksiom ... A sto se tice njegovih dela, nisam slon, ali ako se dobro secam pod njegovim okriljem i odnosima sa zapadom smo pocheli da dobijamo bespovratnu pomotj, onda je telekom valjda otkupljen od italijana/grka u to vreme ili posle atentata? Ne secam se tacno, sve u svemu ideja je postojala i radio je na njoj, vise od svih lelemuda koji su dosli posle njega donosetji ideologiju DELANJA NE DELANJEM .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 HA! GLASAJTE ZA TADICA! RADIKALI SU SRANJE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ja se iskreno nadam da radikali nece doci na vlast. :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ds 97 ovi drugi 36 samo da vas podsetim pa mozemo da spavamo mirno svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Što, jel zbog šišanja? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 opustite se ko tadic trenutno:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ovo glasanje = medju mladjim ljudima pravo glasanje = gomila penzionera :) taman da se ujednace malo glasovi Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 margi brate oces se potresti ako grobar izgubi? neces valjda da se odreknes posle nas izdajnika koji nismo u liniji ozbiljno te pitam, mnogo si se zapalio u poslednje vreme, nije to margi kojeg poznajem 10 godina :) skochicu sa terase bate, nije nego mi se popelo na qrac kad vidim shta neki pishu ovde, ta neka primitvna vidjenja ii uopshtavanja. a i nekako kad udjesh, yteshko se izvuci jel te stalno neko kvotuje, ja pokushavam da izadjem vec 2 dana, mislim da skoro nisam ovde pisao enshto ozbiljno, ovo ej samo bio neki random hejt:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ja cu reci ovako: Zoran je ucinio to da UJEDINI OPOZICIJU I SVRGNE DIKTATORA I ZLIKOVCA SA VLASTI. mnogo dugacak post... citacu ga posle... ali preko uvodne recenice je tesko preci... kostunica je UNISTIO nedodirljivog milosevica u prvom krugu, a to je mogao samo on... a ujedinjena opozicija je bila slabija za najjacu opozicionu stranku... sto se tice ujedinjenja opozicionih biraca tu je doprineo onaj koji je uvek mogao da nas pogleda u oci isto koliko i pokojni premijer... mi pricamo o tome sta je ucinio za vreme mandata... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 mnogo dugacak post... citacu ga posle... ali preko uvodne recenice je tesko preci... kostunica je UNISTIO nedodirljivog milosevica u prvom krugu, a to je mogao samo on... a ujedinjena opozicija je bila slabija za najjacu opozicionu stranku... sto se tice ujedinjenja opozicionih biraca tu je doprineo onaj koji je uvek mogao da nas pogleda u oci isto koliko i pokojni premijer... mi pricamo o tome sta je ucinio za vreme mandata... :))) AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Ovaj Sarma radi na 2 baterije za daljinac Covece, ZOran je IZMISLIO Kostunjavog smora jbt! I-Z-M-I-S-L-I-O !!! Kostunjara je Zoranov PROJEKAT, svojevrsni politicki frankenstajn koji je posle ubio svog tvorca... bas kao na filmu... Ali ne, ovde sto su stvari jednostavnije to su TEZHE za razumeti jer 80% vas ovde serenda a 96te nisu znali sta je politika i sad su posisali SVU MUDROST JEBENOG SVETA pa su krenuli da granatiraju wisedome granatama sa svojih oblachaka intelektualne uzvishenosti... I sto je najjache iz nekih napada na mene vidim da ljudi ovde uopste NE CITAJU sta sam napisao nego krenu da mi drobe za stvari koje uopste nisam pominjao jer to se njihov bot waypoint koji moraju da prate jer drugo naravno ne umeju... JEDVA CEKAM DA PRODJU USRANI IZBORI, I STVARNO BI MOGAO TAJ TOMA DA POBEDI, MAMICU MU JEBEM, DA VIDIM KONACNO DA SE I DARK SIDE OF THE RUR NASMEJE I RADUJE KONACNO JER IM VISE NECE BITI PREDSEDNIK LOPOV IZ LOPOVSKE STRANKE A POREKLOM IZ LOPOVSKE FAMILIJE... PS: ovo sam tek sad video na onom placenickom/izdajnickom B92 sajtu: Nikolić: Proveriću presude Beograd -- Tomislav Nikolić izjavio da neće amnestirati teške kriminalce, ali da će morati da se uveri da su za takva dela osuđeni pravi ljudi. Tomsilav Nikolić nastavio je predizbornu kampanju ispred Palate pravde u Beogradu, odakle je poručio da su borba protiv kriminala, nezavisno sudstvo i izgradnja institucija među prioritetima u njegovom predizbornom programu. Tomislav Nikolić zatražio je podršku građana u drugom krugu predsedničkih izbora, kako bi naterao policiju i pravosuđe da rade u interesu građana, a ne, kako je rekao, političara, funkcionera i bogataša. Predstavljajući svoj program, on je doveo u pitanje presudu za ubistvo prvog demokratskog premijera Srbije Zorana Đinđića, za koje su osuđeni Milorad Ulemek i pripadnici "zemunskog klana". Osim za to delo, oni su pravosnažno osuđeni i za ubistvo bivšeg predsednika Srbije Ivana Stambolića i atentat na lidera SPO Vuka Draškovića, dok su prvostepenom presudom osuđeni i za brojna ubistva. Ipak, Tomislav Nikolić najavljuje da će proveriti da li su ti ljudi zaista krivi. "Nikada neću amnestirati čoveka za koga budem ubeđen da je počinio tako teško krivično delo. Znači, narko dileri, ljudi koji trguju drugim ljudima, masobvne ubice ili grozne ubice, a ubistvo Zorana Đinđica smatram groznim ubistvom, nikada ne mogu da budu pomilovani s moje strane. Samo moram da pregledam spise i proverim da li je tačno da se sudi i da su osuđeni ljudi koji su to učinili. Ako se ubedim da je osuđen čovek koji je to učinio, kod mene nema milosti", izjavio je Nikolić. Nikolić najavljuje i da će proveriti presudu bivšem direktoru RTS-a Dragoljubu Milanoviću, koji je osuđen na 10 zatvora, jer je u bombardovanju zgrade nacionalne televizije, žrtvovao 16 radnika RTS-a. "Ja nisam ubeđen da je Dragoljub Milanović i jedan dan trebao da bude u zatvoru. Hiljade ljudi je tih dana izdavalo naređenja da se bude na radnom mestu, tih dana su nam bombardovani vozovi, zašto nije direktor železnice u zatvoru?", pita se Nikolić. TO BRATE, NEK PUSTI SVE ZATVORENIKE U SRBIJI NA ULICE JEBOTE, DA SE KO COVEK NAORUZAM MINI GUNOM I DA KONACNO MOGU PO LJUDIMA DA RESHETAM RANDOM PO CEO DAN I CELU NOTJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited January 23, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 NE seri. Ovamo kenjate kako su osudjeni pocinioci a ne narucioci ubistva Djindje a sad kenjas kako ti smeta sto je jedan od kandidata rekao da ce da proveri optuznice i dokaze. Ono .... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts