Sarma Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Sarmice, ne zelim da gubim vreme raspravljajuci se sa tobom. DAMN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Logika je zesca ... Legija je heroj zato sto se ne zna ko je ubio kenedija ... gz keep em coming ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Btw htedoh da vas pitam nesto, masa ovde glasa iz inata za srs tj u inat ds-u. Masa pridikuje ds-u sto im je kampanja zasnovana na anti-srs parolama. Ok zasto glasate za srs? Jel zbog njihovog programa? Ili u inat ds-u? Sta je konstruktivnije? Zamerate im sto apeluju na to da se glasa protiv srs, a vi sami apelujete da se glasa protiv ds-a. Pojasnite mi malo, pogubio sam se? Ps: zadnji put kad smo se inatili beograd je ostao kratji za jedan most, tako da pazljivo glasajte pogotovo vi preko bare ako sjebu jos jedan trebace vam 2+ sata do stefan brauna ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Za Beograd i njegove mostove mi seva kao sto tebi mohi seva za sve sto je juzno od Beograda. Reko bi i severno ali to je vec nagadjanje. Rekao sam da cu da glasam za Tomu da bi vi paceri imali podsticaj da izadjete u sto vecem broju i glasate za Tadica. Ali posto vidim da vam kandidat userava svake moguce sanse da dobije ove izbore svojim nastupom plus stvari oko EU mu ne idu na ruku, brat bratu moracu da dam glas Tadicu. I OPET CE DA POBEDI TOMA. Jer vi jebeno niste sposobni da dobrim stvarima promenite misljenje naroda da glasa za vas. Jer do sada gledajuci i citajuci propagandu video sam da cu vec 4-og da obucem uniformu, davace mi 40 dana, stajacu u redu za pola hleba a Lucky-a ce da roknu jer je slobodni medij. I sve to jer ce Tomislav Nikolic da postane predsednik. Jer neko osim mene kapira da u celoj toj prici fali nesto ... pocinje na L a zavrsava se na OGIKA ffs?!?! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 naravno da ne. ja uvek navijam za slabije ako jedan od protivnika nije neki moj omiljeni tim a posto su Packers-i ispali u onoj ledari izbor je jasan. Fanovi Packersa, ima li nas još? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ja se iz dana u dan cudim idiotizmu naroda... cega sam se naslusao od razloga glasanja za srs to je katastrofa... od "moji su tako navikli" preko "bole me qrac, cale me smara pa cisto da ga skinem s kurca" do naravno "Necemo u rat" ... ????!??? kako to bre neces u rat debilcino jedna a glasas za jebenog Nikolica? Pa jesi cuo sta je rekao: " da nece da salje narod u rat, neka drugi to rade" ... ok... evo tebi 10 dinara, svaka cast... Btw, pa de ste ljudi 100 godina :D Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ajde da se javi necromancer koji dize ove likove sa groblja. Odma sad odma !!!!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Stvarno si odabr'o topic za comeback :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Za Beograd i njegove mostove mi seva kao sto tebi mohi seva za sve sto je juzno od Beograda. Reko bi i severno ali to je vec nagadjanje. Rekao sam da cu da glasam za Tomu da bi vi paceri imali podsticaj da izadjete u sto vecem broju i glasate za Tadica. Ali posto vidim da vam kandidat userava svake moguce sanse da dobije ove izbore svojim nastupom plus stvari oko EU mu ne idu na ruku, brat bratu moracu da dam glas Tadicu. I OPET CE DA POBEDI TOMA. Jer vi jebeno niste sposobni da dobrim stvarima promenite misljenje naroda da glasa za vas. Jer do sada gledajuci i citajuci propagandu video sam da cu vec 4-og da obucem uniformu, davace mi 40 dana, stajacu u redu za pola hleba a Lucky-a ce da roknu jer je slobodni medij. I sve to jer ce Tomislav Nikolic da postane predsednik. Jer neko osim mene kapira da u celoj toj prici fali nesto ... pocinje na L a zavrsava se na OGIKA ffs?!?! Znaci ne glasas za politicki program nego iz inata. Ok to je jedan, ajmo da se ostali jave ... al prvo editujte sve postove u kojima ste kenjali zbog chega glasate za srs pre nego ovde krenete da serete o srs izbornom programu ... Koji mi? Ja nisam ni u jednoj stranci. To sto je ds nesposoban ne znaci da srs nije fashisticki nastrojen. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 @ lucky jbg, u datom trenutku nisam nasao nijednu vazniju temu po kojoj bi isprosipao deo moje mudrosti.... u obliku primitivnog h8-a naravno... a inace, evo na n92 tadic, aj svi tamo... brzo brzo brzo!!!! Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 samo da reply-em maretu koji je pre par strana pricao o obnovi wc-a..mrzi me da qvotujem.. taj wc je u kraljevu i nalazi se na autobuskoj/zeleznickoj stanici.tu popravku je izvrsio, potpisao i dao pare onaj Nedeljko Sarancic predstavnik Nove Srbije tj. Velje Prevare.. platio je renoviranje kupatila sa 3 solje i 5 pisoara oko 67 000 evra.. i to je potvrdio i svojom izjavom rekavsi da su toliki bili troskovi..bez ikakvog blama je reko da wc kosta 50k + evra a u kraljevu ljudi jedva spajaju kraj s krajem i jako se tesko zivi..a ovaj im se popisava po zivotu..znaci to je ns tj. kostunica/ilic i njegovi nacaionalisticki orijentisani legalisti. ne kazem ovim da sad ds nikako ne krade(evo vam prvi primer raseta) ali za ovo je bila greska:) @ topic - za tadica, iako mi se pomalo gadi..malo se poboljso sad kad je prestao da bude krpa za brisanje nogu kostunice..tj. kad je reko da ga boli kurac za uslovljenu podrsku, makoliko mu ona mnoooogo trebala od srsa sam miljama daleko i nista vezano za njih mi se ne svidja.. samo da krenemo od bilo kog snimka ljudi na srs mitinzima..80 odsto deluje..pa ne znam kako to da opisem..mozda pakleno.. u principu najradije bih apstinirao ali ajd sad Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Za Beograd i njegove mostove mi seva kao sto tebi mohi seva za sve sto je juzno od Beograda. Reko bi i severno ali to je vec nagadjanje. Rekao sam da cu da glasam za Tomu da bi vi paceri imali podsticaj da izadjete u sto vecem broju i glasate za Tadica. Ali posto vidim da vam kandidat userava svake moguce sanse da dobije ove izbore svojim nastupom plus stvari oko EU mu ne idu na ruku, brat bratu moracu da dam glas Tadicu. I OPET CE DA POBEDI TOMA. A kada je to toma pobedio nesto se ne secam tog datuma ? Jer vi jebeno niste sposobni da dobrim stvarima promenite misljenje naroda da glasa za vas. Jer do sada gledajuci i citajuci propagandu video sam da cu vec 4-og da obucem uniformu, davace mi 40 dana, stajacu u redu za pola hleba a Lucky-a ce da roknu jer je slobodni medij. I sve to jer ce Tomislav Nikolic da postane predsednik. RUR slobodan meij ? Lale tvoja mracna propaganda radi bolje nego sto sam ocekivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) ds i srs krecu sve glasnije sa reklamama na TV-u, srs produkcija je naravno priceless. Edited January 29, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 radikali nego sta Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Niko ne glasa za politcki program. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) veceras se bukvalno nije mogao gledati televizor od placenih termina izjava i sranja.. ali jednu stvar treba da istaknu sta koji kurac srs i toma i vucic stalno pljuje po b92 i pricha da oni su izdajnici/placenici/ustashe a sad ovamo placeni termin na toj istoj televiziji?! ako je vec toliko ruzna i odvratna a ima toliko drugih sto bas na njoj da se reklamiraju..kad je tolikooo mrze..imas brate rts pink avalu, a b92 ionako gledaju samo nacisti/ proamerikanci / antisrbi oni nam ne trebaju u nasoj srbiji..ali neeeee mi smo smradovi licemerni ajmo mi na b92..iako smo malopre rekli da bush licno uredjuje vesti tamo i mrzimo verana ali sad aj da mu damo 4-5k evra za program.. ( ali mi ustvari znamo da je to gledana televizija i zato cemo da se napravimo ludi i tamo da roknemo placeni od 10 do 12 da nas vide mladja populacija/b92 gledalishte a to sto smo rekli pa sta sad nema veze..) svi su oni govna i demagozi.. jednom recju politicari Edited January 30, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Mozda se ne razumem dovoljno u politiku , ali moje misljenje je da je ova anketa nepravedna iz prostog razloga sto 96% ljudi koji ce glasati za radikale ne zna da koristi internet :( nije vam neka fora idd Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Kvota na Tadica je 1,5 Kvota na Tomu je 2,6 Sto se vi prepirete momci, zna se ko je u Srbiji uvek u pravu. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) @Stator Manjka ti procesor za obradu podataka bre :) Ne u smislu "Pobedice Toma kao sto je i ranije pobedio" vec u smislu "I opet ce da pobedi Toma iako ja dam glas Tadicu". Sto bi dobio da si ubacio gornji pasus u obradu podataka. Dokaz selektivnog citanja tj. "Citam samo CAPS". Objasnjava profesorovu taktiku ... ;P @mohi Da. Ocigledno. Glasacu za Tadica iz inata tebi da ti dokazem da ipak ne moze da pobedi dok se ne opamete i krenu da tretiraju ovaj narado bolje a ne kao stoku. Jer ako ti narod smatras stokom, sto se i vidi iz komentara vas ooOOOoooo tako demokratski nastrojenih, narado ce tako da se i ponasa. @termini za oglasavanje Ja sam sigurno nesto pomesao. Zar ne dobija svaka strana na bilo kojim izborima zagarantovan termin za oglasavanje na televizijama koje su nacionalne tj. imaju nacionalnu pokrivenost/frekvenciju ? I zar se to ne placa iz budzete, ovo sigurno tripujem btw ? Plus molim vas da pazite kad gledate te reklame. Jer vecina se zbuni cije reklame gleda. Evo ja na primer. Gledam Seselja i Nikolica sa nekih starih mitinga i racunam da je to reklama za SRS a ono prc "Glasajte za DS". Veoma lukava taktika, prikazivanje protivnickog kandidata i u svom terminu za oglasavanje :)))))) @dovlagasi Zar se nisi ti zajebao za zadnjeg VB-a sa tim kvotama ? Sumljiv si mi ti .... ;) Edited January 30, 2008 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Znaci, iako zameram shne-nokli Tadicu sto je dopustio da Sova-Lover brishe noge njime kako hoce (tek sad skoro ga je odjebao kada je mlohavi opet krenuo da ucenjuje sa ovom podrskom za II krug izbora) glasacu za njega jer sam SIGURAN da takozvane demokrate NIKADA, ali zaista NIKADA nece dopustiti da NAROD U SRBIJI ponovo ZIVI OVAKO: PS: gledajte bez preskakanja, cele klipove od pocetka do kraja: http://www.youtube.com/watch?v=SQPYITT7fvI http://www.youtube.com/watch?v=mUn-cONTrxk http://www.youtube.com/watch?v=-eHvKItRQwk itd itd..... bice jos Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Oce neko da igra tiket na tadica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 To sto je ds nesposoban ne znaci da srs nije fashisticki nastrojen. So true!!! Prvi put sam u zivotu imao potrebu da quote-ujem neki mohijev post... Eto sta izbori ucine od coveka... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) ne znam dal je bilo ali : :( , i onda da razmisljam za koga da glasam... Edited January 30, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) ovaj klip sa cankom je za raspravu.. ma koliko ga ne gotivio jer je kreten, ovde je malo sve izmanipulisano.. cinjenica je da je on za vreme rata stalno branio i hrvate i ostale nesrbe u fazonu da se ne ubijaju nego da se s njima postupa kolko tolko ok.. zato su ga i zvali a ovaj naslov samo govori o jadnosti i opterecenosti hrvata i njihovom vecitom kompleksu od nas..neverujem da se canak zalaze za prodaju srema..jeste idiot ali ne toliki. on bi mozda gotivio nezavisnu vojvodinu ali ne u sklopu shahovnice p.s. @ seth - ne ne, pomesao si..ne dobijaju termine nikakve sa dz.sve se placa po minutu i cenovniku televizije - zavisno od vremena prikazivanja i jacine televizije od 300 milja do 2m dinara po satu valjda.. jedino sto moraju imati po onom vajnom zakonu je jednako pojavljivanje u informativnim emisijama tih televzija sa nac frekfencijom.znaci tipa ne moze u dnevniku da bude 10 min tadica a 2 min tome.moraju biti jednako.i tako na svim dnevnicima svih tv-a. (ako se secate pre par godina na bk je bio favorizovan karic suvishe pa je bk morao da placa neke penale goleme) iz budzeta dobijaju na pocetku po 9miliona dinara i s njima imaju pravo da prave kampanju kako oce..tj da ih trose onde de oni misle da treba (bilbordi,promocije,placeni termini, plakati..) Edited January 30, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts