bolkonski Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 @Laki Ahahahahahahaha, ovo se moze porediti sa najboljim romanima i pricama ruske literature. Magija, magija. Sve je tu, ironija, sarkazam, nadrealizam, metafora, fantastika, satira, alegorija, apsurd, sve. Bravo! @Topik Im da jem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Poc'o da radish a? I sta je, kakva je frka? :) lol blam me da kazem sta radim :D zeljko smaradzic osmomartovski konc :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 umrla sam totalno... ne znam da li je gora situacija u poreskoj ili trgovinskom sudu... shetaju te samo tako da bi ti na kraju izdali pogreshan papir... sve to treba spaliti... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 jebeni vodokotlic se sjebao, gazdarica pocela da me truje kako nisam prijavio sinoc.. otkud znam, nisam ni isao u wc.. verovatno su ove krave do-cimerke sjebale nesto.. necu da idem na vezbe iz mate danas, to je priprema za sutrasnji kolokvijum koji planiram da padnem, tako da ono.. bolje da ne gubim ceo dan bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) koji planiram da padnem heheheh Edited January 16, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 profa je bio na faxu 15 minuta, i zapalio za NS, jutros u pola 8. ja sam stigao tamo oko 10:15. divno sam se prosetao, sreo ortaka i popio kafu u gradu. ali preview diplomskog nisam pokazao profi. sad odo da spavam, reko matorima da me bude u 5, a ustacu u pola 7 Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 proklet da si ti i tvoje lenstvovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ko je dobio ADSL, Vudu, Vudu! Ko je dobio ADSL o Vudu je! A sada, da deblokiram prikazivanje slika na web sajtovima (btw, avatari su vam mnogo gej ) i da populišem download listu i skinem sve za čim sam toliko žudeo! Jeajeajea! Sve vas volim puno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 hahaha Gz Vudu, don't dl too much pr0n at once ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 oo ooooooooo oooooo ooooo oooooo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ufff,ustao sam u 3,DAMN IT !!! sad da se sredim,jedem,i smislim sta cu da radim...ma smor... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 kako sam se shookirao sestri u ns-u izgorelo pola stana, jer kako su vatrogasci utvrdili esplodirao je tv sam od sebe :(( sva sreca te su ona i mala sestricihna bile u setnji, a i zet je bio pametan te je osiguran (radi u ddoru pa nekako dodje logiocno)... smrdljivi samsung sam od sebe je samo pukao i zapalio dosta toga pored njega... auh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Strava jedna, strava ... Dobro je da je sve ok. Bravo vudu, odlicna kruletova slika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 @shule reche mi juche mihajlo da je dobio rur kolegu u ofisu :D a chuo sam i da imate neke provokativne shefice i sekretarice, hohoho @laki dobra gibanica je josh bolja ako se radom zasluzhi :D @vudu bra'o, zasluzhio si :] a ja se razvlachim po sobi atm. ishao bih da perem kosu ali mi je crkao grejach u bojleru, dan nakon shto je crkao motor vesh mashine... happy happy joy! i tako, chekam sestru da me udostoji posete, mislim se shta sa svojim mladim zhivotom, radujem se shto sam imao nikad lakshi dan na poslu, uzhasavam se pomisli da tju ostati bez istog sve tamo do jeseni, mudrujem kako da nadjem novi izvor kesha a da to ne podrazumeva prodaju mog tela... ili pojedinih organa, i takooo. posle ljudi pitaju "shta tje mu paja??" :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 rami, uvek mozes da peres.. khm, khm ... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) @shule reche mi juche mihajlo da je dobio rur kolegu u ofisu :D a chuo sam i da imate neke provokativne shefice i sekretarice, hohoho Nisam ni sumnjao Rasime da imas kontakte na sve strane :D FFS sve sami skrndelji :S edit: ROFL za mendzijev predlog :))) Edited January 16, 2008 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 rami, uvek mozes da peres.. khm, khm ... :))) haha, ovo sam ja hteo da napishem :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ustao. sad cu igram dotu, a uvece neki raspad as alwayz... posle bi mogao da izrenderujem koju sliku ulaznog vratila, ili tako necega :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 pih prehladio sam se :D sada moram da se nagutam vitamina nekako i da ozdravim na brzaka :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 bio sam sinoc na stonom fudbalu do 1, a kad sam dosao gajbi morao sam da dovrsim citanje poglavlja poslednje knjige "mracne kule". sad ne znam gde bijem. zivot mi se pretvara u kurac na biciklu. Join teh club. Ono radis 10 h dodjes kuci i samo bi da umres u krevetu. Elem sutra sam isplanirao da odem ko vrizera zarasto sam za sve pare. I skapirao sam da mi je jedna kafa dnevno malo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 mracna kula je vrh! dobio sam novog cimera :) cimer dobio zeca od necaka pa se sad igramo sa njim po ceo dan :)) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ustao. sad cu igram dotu, a uvece neki raspad as alwayz... posle bi mogao da izrenderujem koju sliku ulaznog vratila, ili tako necega :P kako plenish svojom pedantnoscu i organizatorskim spoobnostima, prosto se vidi koliko cenis sebe kada ispostujes svaki plan koji si napravio.... opgotovo sa svojim veshesatnim popodnevnim spavanjem ili igranjem heroja/diabla/dote :) rekao covek da ce ga matorci buditi u pet a on da ce ustati u pola sedam, i eto njega :)))) over and over again, cak je i kvotovao mene.... podseca na moje relatvno skore hedonistichkih dana, covece kako su samo bili dobri :) mrzim te mracna kula je vrh! dobio sam novog cimera :) cimer dobio zeca od necaka pa se sad igramo sa njim po ceo dan :)) na kraju svako dobija po srecnu amajliju i josh srecniji stomak pun paprikasha zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 zeka mi sedi u krilu i cita samnom forum nemoj ga plasiti!!! on ce biti kao zeka iz pajtonovaca, sve nevernike ce da iskasapi! :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 FU hejteri :D prao bih, kako ne bih za one pare. ah, te urbane legende :[ Nisam ni sumnjao Rasime da imas kontakte na sve strane :D FFS sve sami skrndelji :S mrsh, od ramzija i razima ste doshli do rasima. a ja sam samo rami :D mojne da po ofisu pustim buvu kako su zaposlili narkomana! a jbga za skrndelje. moram malo ranu da ti solim, hihihi :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 @ G cuj kvotovao, u signu metno elem, neplanski vozim seshu do bake, pa cu produzim do ortaka da mu trosim kafu, i usput kupim neku veliku milku za rodj, posto stvarno nemam ideju sta da mu uzmem... a posle kad dodjem kuci zna se Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts