voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Skinuo Predatora 1 u 1080p, vrh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 STIGLI CHIPOVI ZA POKER!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 kao ove godine (mada je ovo zapravo normalna zima kod nas, prethodnih godina smo imali poprilicno "srece"). Februar je, to je najnormalniji "termin" za zimu, ne treba zaboraviti ni Baba Martu :) Mislim da je pre recimo tri godine (ili dve) negde bilo hladnjikavo u aprilu i znam da sa se toliko bio smorio da je to neverovatno. Idem, duva vetar, pada kisha, a ja se sve mislim "kad ce bre vise da se zavrsi ova zima" :) Jeo sam gulash sa makaronama btw ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 sa zimom je zaista zajebano sto mrak padne u cetiri, ali nekako sa druge strane, mnogo lakshe mi je zimi da radim ko magarac jer znam da i nemam sta previshe da trazim napolju... @topic - radio za univerzijadu do 5 ujutro, probudio se u 2 i sada razmisljam da li da jedem kevine sarme ili ne. nesto me mrzi da podgrevam, perem tanjir i ostalo... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 mrzim zimu. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 na konto te "zimomrzac" priche, ja nekako ovu zimu dosta bolje podnosim nego prethodnih par. ranije sam imao periode ochaja i depresije u ovo vreme. shto je najgore, nije mi se zhivot neshto drastichno popravio, nego sam oguglao. al dobro, makar vishe ne gubim zhivce toliko :] eo i sada kuliram pred kompom uz 2186. Midnite - Love The Life You Live posle josh jednog uzhasnog dana na poslu, plata i dalje kasni, drma me nejebica, mrak je u 5 sati, sve je sumorno... ali boli me uvo, dobra je muzika, a ja imam neta! :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Pa sad ja i dalje mislim da je daleko lepse raditi zimi nego leti Vrucina do smrti, znoj i zapara su daleko gori od vesele atmosfere u kancelariji potpomognute toplim cajem i kahvom. Plus leti gledas bezbrižnjakoviće kroz prozor i mrziš ih You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 :((((( upravo sam saznao da mi od sutra pocinju predavanja :((((( :((((( bem ti srecu Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Pa sad ja i dalje mislim da je daleko lepse raditi zimi nego leti Vrucina do smrti, znoj i zapara su daleko gori od vesele atmosfere u kancelariji potpomognute toplim cajem i kahvom. Plus leti gledas bezbrižnjakoviće kroz prozor i mrziš ih ja radim napolju, "na terenu" ^.^ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ja nemam posao \o/. Ili dao sam otkaz! Sloboda napokon :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Jesi im skresao u facu "Jebala vas Vista i MSN i putanje sa bekslešom umesto sleša!11"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 gledam milionera,pa cu da jedem,i da gledam film,i kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 putanje sa bekslešom umesto sleša!11"? Brate nije normlano koliko je zajebano kada se naviknes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ja nemam prozor :( Nemoj tako,iako ne mozes da stanes na njega kao na "kibic fenster" i posmatras taj "divni parkic" ,to je i dalje prozor ;)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Nije valjda onaj prozor "u patosu"? Te sam uvek mrzeo a pride ne znam ni čemu služe :) Osim ajde, da ubace pokoje svetlo u prostoriju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ne,ovo je pre "prozor blizu plafona" ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 prozor uz plafon onom unutra, onom napolju otvor za ubac uglja ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 bio do kuma, malo problejali, nismo se videli 100 god, mazno mu neki materijal za gledanje, nece biti dosadno par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 odradio jos jedan model za diplomski, sad idem da spavam.. sutra u najavi autocad overkil, posto u sredu treba da idem do profe na preview. neverovatno je kako sam vredan ponedeljkom i utorkom, a narocito utorkom posto je profa sigurno jedino sredom na faxu elem, dovrsim cigar pa koma Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Dobro jutro radni narode Srbije! Zivi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Nešto nema tog radnog naroda da se javi, šta ga ja znam ... zabušavaju izgleda mi meni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 najbolje da zabushavamo, nego se radi od ranog jutra [gistro] 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Fino sam se naspavao, pa sada na posao...evo samo da popijem kafu(cr by random radnik u Srbiji 80-ih) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Stizemo prekosutra, Pero :* samo nemojte pre 12, da mogu da se naspavam 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 ijao kako je dobro juche bilo, voznja do krusevca pa do aleksandrovca pa onda preko kraljeva i cacka i tako nekako anyway stvarno je centralna srbija totalno sjebana :((( krusevac koji je nekada vazio za simbol male privrede i privredni centar sada deluje kao da je jos u 92. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts