Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 u tako je extra ima nas 50 na forumu i svi dok cekaju nesto da se napise na topiku o politici :D vrebaju da li je neko nesto lupio na drugom topiku ne bi li oni lupili jos nesto :D sjajno :D e da boli me stomak Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 odo na spavanje, bar da pokusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 koji radnichki vikend :] e da, ode i to kosovo. bash me zanima kako tje svet izgledati za jedno 10 godina. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 dobro jutro radni narode Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ch1zra, ne rachuna se to tvoje, jer ti u to vreme ides da spavas, tako da je tvoja formulacija: "Laku noc, radni narode!" :D :D :D Dakle: Dobro jutro Srbijo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 bro jutro put pod noge, krusevac, aleksandrovac hir aj kam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 pocinje nedelja, radna tek u utorak. Zato veceras samo da bude pokera sa ortacima da mogu i ja da zaradim neku kintu. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Deste ljudi, dobro jutro :) Prošao sam danas kroz grad, sve je ok, nije bilo nekih porušenih zgrada i kontejnera, izgleda da su uspeli noćas ljudi da sve to srede, što je ok. Onaj jadni Mek na terazijama uvek nastrada :) mada videh da je nastradao i onaj na Slaviji, a bogami i u Novom Sadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Idem da kupim dorucak, srebrnu vodu, I KORN FLEKS!, navukao sam se sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 error Alex ;] sinoc mi u 2 sata nestalo struje, pa sam bio primoran da legnem da spavam... tako da sam ustao u pola 7 kad su matorci pili kafu hah pwn'd! inace nerviram se nesto oko diplomskog, ne mogu da pokrenem mozak :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ali i dalje si nezaposlen, što ti oduzima pravo na "Dobro jutro radni narode!™" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 thee beat is rocking nanana nananaa jos jedno novo jutro,srecan radni dan svim radnicima a mi cemo da odmaramo dok smo mladi \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ustao sad,idem da se tusiram,jedem,obucem,i u skolu... bLEJKAUSKAS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 bio do buvljaka da pazarim vodokotlic, sad cu pokusam da ga zamenim, valjda necu nista da userem, prestao sam da doruckujem ujutru, to mi se uopste ne svijda :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 bio do buvljaka da pazarim vodokotlic, sad cu pokusam da ga zamenim, valjda necu nista da userem, prestao sam da doruckujem ujutru, to mi se uopste ne svijda :S Nemoj zaboraviti da zatvoris ventil za vodu. :) ontopic: full-time sam u radnji od jutros, obim posla odjednom postaje sve veci. Naravno, haos nakon kradje kola i gorenja osiguraca se nastavlja i danas - popucali neki nosaci rolo-vrata za garazu, tako da su ona postala nefunkcionalna, a sinoc se pokvario merac za struju (merna grupa). Jel ima neko fon od neke Vidovite Zorke da nas "izleci"? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Nemoj zaboraviti da zatvoris ventil za vodu. :) zatvoren je odavno, curi voda non stop zato ga i menjam :) ali fala u svakom slucaju :) Jel ima neko fon od neke Vidovite Zorke da nas "izleci"? :) imam od milana tarota ako odgovara :P Edited February 18, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Pa ovde, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 popucali neki nosaci rolo-vrata za garazu, tako da su ona postala nefunkcionalna, a sinoc se pokvario merac za struju (merna grupa). A koliko ljudi je zabolo glavom one ormarice pored ulaza? ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Nemoj zaboraviti da zatvoris ventil za vodu. :) ontopic: full-time sam u radnji od jutros, obim posla odjednom postaje sve veci. Naravno, haos nakon kradje kola i gorenja osiguraca se nastavlja i danas - popucali neki nosaci rolo-vrata za garazu, tako da su ona postala nefunkcionalna, a sinoc se pokvario merac za struju (merna grupa). Jel ima neko fon od neke Vidovite Zorke da nas "izleci"? :) Sranja uvek idu u trojci ("A trojke su, Đuro, šta?" ), tako da možeš biti spokojan. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 jel postoji neko ko radi da nije zimi u smor fazonu? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 pa nema, ja sam isto cele zime ko popishan, loshe volje, sve radim preko kurca i sl, tako da nisi jedini, ili nam jednostavno gadno pada rad posle toliko godina nerada tokom srednje, faxa i sl 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 nema. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Meni je problem zime najviše u hladnoći, tome što moram da pazim gde hodam, da ne upadnem u neki sneg, nosim kišobran, ovo ono, i jedino zato me smara. Inače, kad sediš unutra negde sve mi je jedno dal' je napolju sunce ili tmurno. I zima smara jer kad završiš pos'o i izađeš napolje, ono mrak, pa to dodatno utiče na čoveka, dok je leti tek krenula da opada temperatura pa je strava za odlazak negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Mene zima smara samo zbog kratkih obdanica, inache sam imun na prehlade i bilo kakve boleshchine, tako da mi mraz neshto posebno i ne smeta... Odo' da spavam! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Otisho ujutru u shkolu i vratio se posle 3 chasa zato jer sam ceo 3-ci chas kashljao niasm mogao da izdrzhim...dosad spavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts