bolkonski Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Vazna je razlika Medz, ali lekar je pametna opcija. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 - ustadoh sad tju da uznem da sljakam, ceo dan, lagano samo... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Samo da mi drugi radni dan u novoj firmi ne bude kao prvi :S fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Kad je na pitanje iz kog Nusicevog romana je taj i taj lik odgovorila sa Orlovi rano lete,samo je bilo gg no re. ahaha, da, to sam ladno zaboravio :) Mis'im, uticalo je na ukupnu ocenu da nije najbistrija, ali zaboravih da je i to rekla :)) 157/113 upravo merio.. Ma kako bre to uvek svi po kucama imaju te aparate za merenje pritiska :) Samo da mi drugi radni dan u novoj firmi ne bude kao prvi :S Poc'o da radish a? I sta je, kakva je frka? :) Ja inache ruchao, hvala na pitanju, i to chorbu piletju i rusku salatu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Ma kako bre to uvek svi po kucama imaju te aparate za merenje pritiska :) Zato što su pristupačni! Pazi kad i ja imam :) Ovi moji merkaju svaki čas, pa poneki dan uzmem i ja. Neki put visok, neki put prenizak, nikako da uvatim normalan jebo ga ja... edit: Kad bolje razmislim, ova poslednja rečenica može biti pogrešno protumačena, nadam se da je dobri ljudi Rura neće zloupotrebiti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 mrr, dosao sa faksa, nisam odusevljen kako sam uradio kolokvijum.. uradio sam oko 50 posto, ko zna da li je sve tacno :( tako mi i treba, ja umesto da ucim sinoc igram rurcw :D a sada generalno spremanje sobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 sljaka sljaka sljakica danas iz druge idem sutra u prvu mnogo mi dosadno... grnjau... kasnije idem piti kafe If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 kul, opet imam net! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ustao jako kasno...malo igrao cs,pa rucao,pa sad blejana... ma opusteno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 sutra u 650 nazad... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Eh Formice, pa bas si kratko bio! Srećan put! :) Nosio sam džakove brašna, kad vas već zanima. Dva po dva'es pet kila. Sutra ujutru moram ranije da ustanem, nešto da razvozim familiju po raznim lokacijama. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 u laki na sta si spao :D to su dodatni izvori finansiranja za rur komjuniti :D hoce laki da nam digne neki server novi :D sprema nam iznenadjenje :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Ashmishlajz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 u laki na sta si spao :D to su dodatni izvori finansiranja za rur komjuniti :D hoce laki da nam digne neki server novi :D sprema nam iznenadjenje :D vishe je da bi baba mogla da pravi sve te pogache, proje, gibanice i slichno. Sta cu, kad volim da ih jedem, moram da pomognem i nekako za pravljenje tih stvari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 sad sam dosao sa posla, gde ce mi dusha :( Tuga brate tuga :/ i ja nesto zaglavljujem ovih dana. Inace sada sam seo da ucim konacno da polozim ovaj prokleti cisko pa da zakucam diplomu na sred cela jebala ih diploma i sve :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 vetj par vecheri zaredom izlazim medj poslednjima iz doma zdravlja.. izem ti pacijete koji u 18-19h idu kod lekara! barabe! beZposlichari! dzangrizive babe koje svake injekcije peq i bole! pune chvorova.. dupeta ili previshe mrshava da ne mogu celu iglu da gurnem.. ili predebela.. =/ i tako.. u ponedeljak zavrshavam i to.. i ondak def se bacam na uchenje.. jer je januar u najavi propao.. bitje super ak dam laganeza engleski i rachunare.. aj.. tako.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 bem ti januarski rok.. cekam da popadam ispite, pa da mi dodje iz dupeta u glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 "Taj internet je opasna igracka, treba ga zabraniti deci. Procitao sam u 24casa da se neka 15-ogodisnja devojka slikala gola i poslala fotografiju coveku od 50 godina, zbog cega su oni kasnije imali sex." Ne znam da li je uopste vredno nerviranja... Bili mi majstori danas, skapirali su da je AP u redu, tako da je jedino preostalo da se prekrimpuju kablovi. Ako nije ni to, onda cu uzeti modem, ne mogu da se cimam vise sa tim. Osim toga, fino je vece bilo, lepo sam se ispricao sa drugarima (:*). E da, saznao sam da moja 13-ogodisnja rodjaka pika WoW . Kontam da je bolje to nego da ide na Blaywatch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 vishe je da bi baba mogla da pravi sve te pogache, proje, gibanice i slichno. Sta cu, kad volim da ih jedem, moram da pomognem i nekako za pravljenje tih stvari :) aj sledeci put pozovi mene ja cu da prenesem to :D ali da i ja osetim blagodeti :D pogaca i gibanica :D umoran i gladan :D nesto se mora jesti :D darijaane gde si !?!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) vishe je da bi baba mogla da pravi sve te pogache, proje, gibanice i slichno. Sta cu, kad volim da ih jedem, moram da pomognem i nekako za pravljenje tih stvari :) pa i ja tju da pomazhem, al' hotju i da jedem! edit: vidi ga kali uleteo... nekako se dalo ochekivati jer se smeje ko lud na brashno! OLOLO, FORA E da, saznao sam da moja 13-ogodisnja rodjaka pika WoW . Kontam da je bolje to nego da ide na Blaywatch. a, ovaj... daj mi njenu sliku ovo ono :D Edited January 15, 2008 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ovaj... imash 22 godine?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ovaj... sevaj matorko!1 Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 TAKO JE RAMI!1 SVRATI NA KLIZANJE, ZNAS KOLKO IMA TRINAESTOGODISNJAKINJA! (ovo je blaza varijanta, nije hevi kao kada napises IMA 13. GODINA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) ovaj... rami si ljut?? Edited January 15, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 "Taj internet je opasna igracka, treba ga zabraniti deci. Procitao sam u 24casa da se neka 15-ogodisnja devojka slikala gola i poslala fotografiju coveku od 50 godina, zbog cega su oni kasnije imali sex." Computers can do that?! Gotta buy one fast!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts