pilauda Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 kako je dobra fora sa basementom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) kako je dobra fora sa basementom FAIL Edited May 4, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 I za kraj jedna za korija :) Only in USA :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nije bila ova sa fitnessom also tvrđava, basement, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) da, bila je ova sa fitnesom, nisam video, sry brande, jesmo ok sad? :) Edited May 4, 2008 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 sad te isproziv'o da ti je glava ko volan od FAPa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 FAIL Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ne kapiram za fitness o.O a za minice je extra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 (edited) @alfa FAIL samo loša sreća Edited May 4, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Da li neko moze da bude ovoliko glup? Ovu ne mogu ni da razumem O BOZE sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ahahahahahaha neeeee:) Ovu ne mogu ni da razumem pa nista, propalo dok je stajo auto brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Čini mi se da je čovek mislio da je u pitanju plitka bara, pokušao da se uparkira i propao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Nikate brate hvala ti shto si mi ovaj predivan dan uchinio savrshenim :D Ugushih se smejajuci se :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ma jok, sleglo se, vidis kako je sve razjebano odjednom, nema sanse da je tripovo da je plitko. pogledaj onaj drugi auto, isto je zamalo otiso u kurac, ne bi se niko tako parkirao. takodje mislim da nema sanse da tolka rupa bleji tu, a da nema nikakvih znakova i ograda, takodje, otkud tolko vode u njoj. sto posto se urusilo. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Žaba je najjača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ja sam dosta puta ispekao one dr oetker pice na rešetki, i nijedna nije fejlovala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ^lol -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ja sam dosta puta ispekao one dr oetker pice na rešetki, i nijedna nije fejlovala :) Kapiram da rernu ne pereš ti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ja sam dosta puta ispekao one preskupe a opet fensi dr oetker pice na rešetki, i nijedna nije fejlovala :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 vudu, ukrala ti dunja šifru. igore, ukrao ti vudu šifru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Chekajte da dodje Dread da vam objasni kako je fora sa tvrdjavom previshe izvikana,i kako zapravo uopshte ne pogadja sushtinu :) Pa jeste, its like old as a castle its showing... apart shto ja imam automatik blink posle 2ms koji mi resetuje ok i vishe nije u koloru nego crno belo normalno :((( poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Pa jeste, its like old as a castle its showing... apart shto ja imam automatik blink posle 2ms koji mi resetuje ok i vishe nije u koloru nego crno belo normalno :((( nestalo ti boje u displeju, morash da promenish tonere Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 ja sam dosta puta ispekao one dr oetker pice na rešetki, i nijedna nije fejlovala :) Pa te mogu opusteno, to i ja radim :) Al na slici nije ta pizza nego neko umesio testo, stavio fil i stavio na resetku ... za to treba imati mozga :p sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts