Doolio Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 nece to dugo da te drzi, na kraju ces se smoriti kad svi budu krenuli da te cimaju da ih vozis... ovaj, ciji post si ti citao?:) pa smorio sam se, naravno da sam se smorio, te stvari me smaraju od kad sam polozio, to je poenta posta bre, pa ja sam bre doslovno pustio samaru dumre da ne bih radio te tripove, ali ne lezi vraze, poboljso se standard i eto ga novi auto... margi: pa samo ja mogu da ga izgrebem, i sveca minorno procentualno vozi. egzajl: eno ti dino pa ga cimaj:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Jel me neko zvao :) PS: Ja imam Mazdu GTX 1.8 turbo , jes da je stara 15 godina ali tog tvog oladi odma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 ahaha, imenjace istripovao sam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 prosid fun for all teh family, sto volim kad jedini vozim, vozi kevu na poso 4 puta ove nedelje, upravo odvezo svecu do hotela jugoslavija, jos malo pa cu i drugu svecu do kneza, onda usput prvu svecu kupim...a ne mogu da se razderem posto se ja vozim ko somina, a zajednicki je auto:) Koji si na kraju uz'o model tj. varijantu, oprema i to? PS: Ja imam Mazdu GTX 1.8 turbo , jes da je stara 15 godina ali tog tvog oladi odma :D Sto imamo neke zajebane na forumu ;) Evo ti dovla, on isto ima proceed-a pa se trkajte! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Sto imamo neke zajebane na forumu ;) Evo ti dovla, on isto ima proceed-a pa se trkajte! :)) Ja sam za! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 laki: uzeo sam onaj drugi paket, znaci ne od 13500 nego od 14000, bijeli:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 uzeo sam onaj drugi paket, znaci ne od 13500 nego od 14000, bijeli:) AAAAM, DRUGI PAKET! Sto nisi odma rek'o da je DRUGI PAKET u pitanju :) Pa 'de ja znam sta je drugi paket. Ali ok, da te sluzhi u sreci i veselju, a to sto je beo, to me je skroz iznenadilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 ahaha, pa ono, reko ako te zanima, odes na sajt, pa vidis, ali evo ukratko, posto nesto nece da mi otvara sajt, a prospekt sam izgubio: -1.4, 105-109ks tako nekako, centralno daljinsko, podizaci, manual klima, aljarm, mp3 - 6 zvucnika, komande na volanu, kozni volan/menjac, magla napred/pozadi, ona pregrada izmedju vozaca i suvozaca da se nalaktis:) koja se otvara, drzaci za case i jos par tih sitnijih tripova, osim ako nisam ispustio nesto bitnije. u svakom slucaju, dosta bolje od onog prvog paketa za 13500, recimo prvi paket nema daljinsko, alarm, ima 4 zvucnika, nema nista od ovog sitnijeg itd. a bijeli zato sto em je zacudjujuce lep u beloj varijanti, em je dzabe bela. fala na lepim zeljama:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Super, super ... to je onda bash ok ponuda za razliku od samo 500 evra. A felne i to? Jel su kvake isto bele ili one crne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 felne jok, kvake jok, jebiga, moro sam da stanem negde, i ovo je bilo prilicno far-fetch, zamalo da odustane keva i uzme nesto za 12k:) inace, za felne dajes jos 500 jura, tako da je prilicno neisplativo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 OK, ok, samo pitam da znam, posto ih ja manje vishe tamo razlikujem, po felnama i kvakama, onda znam koji je otpr nivo opreme :) A koliko ima ljudi koji poseduju proceed a koje poznajem, tachno mislim da bi mog'o da se napravi festival belih proceed-ova i bilo bi ih jedno dva'es :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 pa samo ja mogu da ga izgrebem, i sveca minorno procentualno vozi. mislio sam neko kljuchem na parkingu, kao igiju dachiju, daleko bilo pupupupu:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 laki: pa da, jos su neki likovi u fazonu da mi blinkaju kad se mimoidjemo, kao fazon jo brate sekta nasi smo:) marg: a to, da jebiga, to je uvek fazon, evo prekjuce nisam bio celu noc tu, isao kolima, vratim se juce ujutru na parking i vidim nekog nije mrzelo da smori 20 automobila u redu, isavijo i iskido brisace i slomio retrovizore, a tu cesto parkiram, ono, da nisam isao negde i moj bi smorio. ajde kontam ja da si ti smarac i neizivljen i da izgrebes jedan auto kao hihihi sto sam zao, nego je lik sistematski car, morao je da potrosi barem pola sata na sve to. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Garaza owns.... Ja sam isto u frci da mi neko ne sjebe auto poshto je stalno napolju, a ovde ima svakakvih mentola - proshle zime mi je neki kreten izbushio 2 gume... Sve po spisku sam mu spominjao dok sam menjao tochkove na -25... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Sinoc sam video proceed 1,4 sa plinom. Koji smor. :( Btw, Laki, napravi nam proceed podforum! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Btw, Laki, napravi nam proceed podforum! :) Ako bude interesovanja, nikakav problem! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 srba: pa taj rad, mislim, on tebi stetu od milion maraka uradi za tri sekunde posla, jos je opasnost od najebavanja minimalna. ne mozes nikako da se zastitis osim garazom, a i tad ako parkiras negde napplju kad ides negde, opet moze da te sjebe... prosid forum, taj rad!:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Garaza owns.... Ja sam isto u frci da mi neko ne sjebe auto poshto je stalno napolju, a ovde ima svakakvih mentola - proshle zime mi je neki kreten izbushio 2 gume... Sve po spisku sam mu spominjao dok sam menjao tochkove na -25... same happend to me. i to 2 zadnje. i to -10, ja u bari, mokar do kolena, menjam gume :( edit: bari od snega, koji je svuda oko mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 ce neko da okaci sliku tog duluoduodu-vog auta ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 pa isti ko dovlin samo nije fensi tolko, nemam felne i te pimp radove:) znaci vako nesto, a moj konkretno cu da okacim ako ga nekad budem sliko, ako se budem setio... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 @Doolio Zaista pravi izbor, mnogo mi se svidja pro ceed, samo me interesuje jedna stvar... koliko ima mesta nazad tj. na zadnjoj klupi ? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Zaista pravi izbor, mnogo mi se svidja pro ceed, samo me interesuje jedna stvar... koliko ima mesta nazad tj. na zadnjoj klupi ? Do jaja mnogo mesta pozadi, zaista. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2008 Author Report Share Posted October 2, 2008 da, ima mesta kolko oces, spolja se cini ko da nema zbog debelih stubova i malih prozora, al je unutra bas bleja, prosto se zacudis. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Osim u segmentu za glavu gde poneko može biti problema, ali je generalno ok sa prostorom pozadi zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 2, 2008 Author Report Share Posted October 2, 2008 e, to za glavu nemam pojma, posto nisam sedeo pozadi nikad:) ali vidim da za none ima mesta i napred i pozadi, stavim lika od sto metara napred i istog tolikog iza njega i kul im je obojici, ovaj napred stalno pita 'brate jel da se povucem napred', a ovaj stalno odgovara 'ma jok, mos jos nazad ako oces':) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts