Jump to content

novi auto za ~12k

Doolio

Recommended Posts

nece to dugo da te drzi, na kraju ces se smoriti kad svi budu krenuli da te cimaju da ih vozis...

ovaj, ciji post si ti citao?:) pa smorio sam se, naravno da sam se smorio, te stvari me smaraju od kad sam polozio, to je poenta posta bre, pa ja sam bre doslovno pustio samaru dumre da ne bih radio te tripove, ali ne lezi vraze, poboljso se standard i eto ga novi auto...

margi:

pa samo ja mogu da ga izgrebem, i sveca minorno procentualno vozi.

egzajl:

eno ti dino pa ga cimaj:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

prosid fun for all teh family, sto volim kad jedini vozim, vozi kevu na poso 4 puta ove nedelje, upravo odvezo svecu do hotela jugoslavija, jos malo pa cu i drugu svecu do kneza, onda usput prvu svecu kupim...a ne mogu da se razderem posto se ja vozim ko somina, a zajednicki je auto:)

Koji si na kraju uz'o model tj. varijantu, oprema i to?

PS: Ja imam Mazdu GTX 1.8 turbo , jes da je stara 15 godina ali tog tvog oladi odma :D

Sto imamo neke zajebane na forumu ;) Evo ti dovla, on isto ima proceed-a pa se trkajte! :))

ahaha, pa ono, reko ako te zanima, odes na sajt, pa vidis, ali evo ukratko, posto nesto nece da mi otvara sajt, a prospekt sam izgubio:

-1.4, 105-109ks tako nekako, centralno daljinsko, podizaci, manual klima, aljarm, mp3 - 6 zvucnika, komande na volanu, kozni volan/menjac, magla napred/pozadi, ona pregrada izmedju vozaca i suvozaca da se nalaktis:) koja se otvara, drzaci za case i jos par tih sitnijih tripova, osim ako nisam ispustio nesto bitnije. u svakom slucaju, dosta bolje od onog prvog paketa za 13500, recimo prvi paket nema daljinsko, alarm, ima 4 zvucnika, nema nista od ovog sitnijeg itd.

a bijeli zato sto em je zacudjujuce lep u beloj varijanti, em je dzabe bela.

fala na lepim zeljama:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

felne jok, kvake jok, jebiga, moro sam da stanem negde, i ovo je bilo prilicno far-fetch, zamalo da odustane keva i uzme nesto za 12k:) inace, za felne dajes jos 500 jura, tako da je prilicno neisplativo:)

OK, ok, samo pitam da znam, posto ih ja manje vishe tamo razlikujem, po felnama i kvakama, onda znam koji je otpr nivo opreme :)

A koliko ima ljudi koji poseduju proceed a koje poznajem, tachno mislim da bi mog'o da se napravi festival belih proceed-ova i bilo bi ih jedno dva'es :)

laki:

pa da, jos su neki likovi u fazonu da mi blinkaju kad se mimoidjemo, kao fazon jo brate sekta nasi smo:)

marg:

a to, da jebiga, to je uvek fazon, evo prekjuce nisam bio celu noc tu, isao kolima, vratim se juce ujutru na parking i vidim nekog nije mrzelo da smori 20 automobila u redu, isavijo i iskido brisace i slomio retrovizore, a tu cesto parkiram, ono, da nisam isao negde i moj bi smorio. ajde kontam ja da si ti smarac i neizivljen i da izgrebes jedan auto kao hihihi sto sam zao, nego je lik sistematski car, morao je da potrosi barem pola sata na sve to.

srba:

pa taj rad, mislim, on tebi stetu od milion maraka uradi za tri sekunde posla, jos je opasnost od najebavanja minimalna. ne mozes nikako da se zastitis osim garazom, a i tad ako parkiras negde napplju kad ides negde, opet moze da te sjebe...

prosid forum, taj rad!:)

Garaza owns....

Ja sam isto u frci da mi neko ne sjebe auto poshto je stalno napolju, a ovde ima svakakvih mentola - proshle zime mi je neki kreten izbushio 2 gume... Sve po spisku sam mu spominjao dok sam menjao tochkove na -25...

same happend to me.

i to 2 zadnje. i to -10, ja u bari, mokar do kolena, menjam gume :(

edit: bari od snega, koji je svuda oko mene...

e, to za glavu nemam pojma, posto nisam sedeo pozadi nikad:) ali vidim da za none ima mesta i napred i pozadi, stavim lika od sto metara napred i istog tolikog iza njega i kul im je obojici, ovaj napred stalno pita 'brate jel da se povucem napred', a ovaj stalno odgovara 'ma jok, mos jos nazad ako oces':)