Bahamut Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 U boljem slucaju ce da "izbrisu" (ima neka fora) taj pogresni broj iz saobracajne i upisu tacan, a u gorem ces morati da vadis novu saobracajnu, znaci placas takse/mozda moras da nosis i ugovor za kola/sranja granja... Jbga da znas za ubuduce, menu su rekli da se prilicno cesto desava da omase jedan-dva broja sasije u saobracajnoj, tako da cim sam dobio saobracajnu proverio to i reagovao. Ako si smeker kreni sa kafa-napolitanke combo ali rizikujes da te lincuje raja koja isto ceka u redu, bolji savet ti ja da zapalis sto ranije u MUP, znaci 7-7:30. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Ma kakav smeker, napolitanke i kafa su cak i ako stanes u rano jutro :) Nego cisto serem ja malo, al Dulio brate, ko da radis doktorat, a ne jebeni kasko stagod vec Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 ma radio sam ja ovake stvari ranije tr00, al reko kad sad postoje forumi i interneti, bole me kurac, ne kosta me nista da pitam. a priznajem da sam retard za tu vrstu zajebancija, a i prilicno sam alergican na iste:) izvadio sam pasos sa napolitankama i kafom recimo, al reko ako neko zna konkretno sta se radi, tipa desilo mu se, onda daj da pitam... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 ma radio sam ja ovake stvari ranije tr00, al reko kad sad postoje forumi i interneti, bole me kurac, ne kosta me nista da pitam. a priznajem da sam retard za tu vrstu zajebancija, a i prilicno sam alergican na iste:) izvadio sam pasos sa napolitankama i kafom recimo, al reko ako neko zna konkretno sta se radi, tipa desilo mu se, onda daj da pitam... IZDAO SI HC!! I TO HCNBG!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 jebiga, nisam vadio pasos u nbg:) i radi se o starom pasosu, novi cu kurac da izvadim tako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Ja se slažem sa Duletom, što ne pitati i ne ispitati sve kad već postoji mogućnost. Posebno imajući u vidu kakav nam je sistem i situacija sa vađenjem tih dokumenata, vrlo lako se desi da ti fali jedan od 34 papira i potvrde pa si "jovo na novo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 12.650 novi Chevrolet Cruze u paketu Base. motor 1.6 benzinac ~ 113 konja Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts