Jump to content

novi auto za ~12k

Doolio

Recommended Posts

U boljem slucaju ce da "izbrisu" (ima neka fora) taj pogresni broj iz saobracajne i upisu tacan, a u gorem ces morati da vadis novu saobracajnu, znaci placas takse/mozda moras da nosis i ugovor za kola/sranja granja...

Jbga da znas za ubuduce, menu su rekli da se prilicno cesto desava da omase jedan-dva broja sasije u saobracajnoj, tako da cim sam dobio saobracajnu proverio to i reagovao.

Ako si smeker kreni sa kafa-napolitanke combo ali rizikujes da te lincuje raja koja isto ceka u redu, bolji savet ti ja da zapalis sto ranije u MUP, znaci 7-7:30.

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma kakav smeker, napolitanke i kafa su cak i ako stanes u rano jutro :)

Nego cisto serem ja malo, al Dulio brate, ko da radis doktorat, a ne jebeni kasko stagod vec

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ma radio sam ja ovake stvari ranije tr00, al reko kad sad postoje forumi i interneti, bole me kurac, ne kosta me nista da pitam. a priznajem da sam retard za tu vrstu zajebancija, a i prilicno sam alergican na iste:)

izvadio sam pasos sa napolitankama i kafom recimo, al reko ako neko zna konkretno sta se radi, tipa desilo mu se, onda daj da pitam...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ma radio sam ja ovake stvari ranije tr00, al reko kad sad postoje forumi i interneti, bole me kurac, ne kosta me nista da pitam. a priznajem da sam retard za tu vrstu zajebancija, a i prilicno sam alergican na iste:)

izvadio sam pasos sa napolitankama i kafom recimo, al reko ako neko zna konkretno sta se radi, tipa desilo mu se, onda daj da pitam...

IZDAO SI HC!! I TO HCNBG!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ja se slažem sa Duletom, što ne pitati i ne ispitati sve kad već postoji mogućnost. Posebno imajući u vidu kakav nam je sistem i situacija sa vađenjem tih dokumenata, vrlo lako se desi da ti fali jedan od 34 papira i potvrde pa si "jovo na novo".

• 4 weeks later...