Lucky Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Majku mu Srboljube, zar zaista misliš da dovla ne zna odakle mu je auto? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 kinezi su to, taman pomislis vidi i kinez ume da napravi i ono eksplodira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 gle ubogi komshiluk koji se nazire iza na slici Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 mislis na onoj slici sto je ovde okacena pre tri meseca ffs? o.O :) do the quote pls Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 novi ceed, vrm vrrrmmmmmmm! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 sta je bre ovo:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 do jaja, lakse cemo prodati sad ove nase jer su lepsi ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 Ti imaš ugovor za kasko koji ti važi godinu dana. Ako se u tih godinu dana nijednom "ne iskoristi" kasko, tj. oni ne moraju ništa da ti isplate - imaš popust 15%. Ako se to ponovi i u drugoj godini, popust je dodatnih 15% i to je maksimum, znači, treće godine ti ne bi računali još 15%. E sad, ti sam kombinuješ kada ćeš prijaviti oštećenja shodno tome kako ti bude najisplativije. Znači sačekaj taj ugovor gde ti piše da nisi imao oštećenja u protekloj godini i gde dobijaš taj popust i tek onda prijavi štetu. cek, zar ne idem ja svake godine na gledanje auta, pa ako je iskucan, oni to unesu u tefter i ako sam ga skuco prve godine, nisam prijavio kucanje i onda druge dolazim na pregled sa skucanim autom, on se uzima takav skucan u obzir, a skucove placam ja ako ih budem popravljao? u svakom slucaju, keva se nesto usrala, a ja nemam pojma s tim, tako da me zanima sledece: -meni istice osmog avgusta -planiram da odem do osiguranja u utorak koja je procedura tacno i da li mogu nesto da me zeznu (tipa auto se popravlja do desetog avgusta i ja dodjem jedanestog sa racunima i oni kazu cek brate do osmog je godinu dana, mislim, tupavo, al otkud znam). imam roughly tri cuknute povrsine, tako da pretpostavljam da je popravka tipa tri puta skuplja nego godinu dana kaska, pa ce mozda da se batrgaju, nemam pojma, aj prosvetlite me onako bas ko detetu mi pricajte:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ja ne znam za to godišnje pregledavanje automobila od strane kasko kuće, da budem iskren ... ne kažem da ne postoji ali evo dovla može da kaže, on je već obnovio svoj kasko ako se ne varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 pa teli su da ga pregledaju i kad sam kupio, al su bili u fazonu lol kupio si danas, nisi sigurno stigo nista da sjebes. kao treba da odes kod njih da ga slikaju nesto. i valjda treba to na godisnjem nivou, bas da ne bi drndo te radove tipa iscukas se ko magare i blejis nepopravljen dve godine. al nemam pojma. a ovo ostalo da me indulgujete?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Ne znam kako je kod nas, ali ovde (u Moskvi) ti ne traze da im pokazujesh auto kada produzavash kasko. Samo dodjesh, platish za sledecu godinu i zdravo. Jedino ako im prijavish da si neshto odvalio onda te slikaju i to. Josh jedna gotivna stvar ovde je ako si kupio nov auto, 3 godine ne morash da idesh na tehnichki pregled. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Ovo za tehnički od tri godine je super fora. A kad kupuješ auto logično je da rade taj pregled, da ti ne bi popravljali nešto što se desilo dok još nisi imao kasko (makar to bilo i pet dana). Kad si pokriven kaskom, kapiram da je onda manje više sve jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 meni u mom osiguranju (UNIQA) nisu trazili nista. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 lol otiso sam tamo ko najveci retard i sva sreca pa sam imao nekog lika pored koji drzi neku firmu, pa mi je on izdiktirao sve:) jos sam reko prvo za ovo napred da je u saobracaju onda su bili u fazonu sta je rekla murija, onda sam reko, ne seri da treba murija, dobro, onda je na parkingu:) jos sam teo prednji branik i prednje krilo da prijavim kao jednu stetu, medjutim, nije moglo, pa sam ponovo pisao to kao dve:) i imam greb na zadnjem desnom krilu, to nisam ni prijavio, posto sa tri komada se povecava premija za 20%. e sad, oni meni dadose ta dva sranja da nosim u servis, tamo pise sta je sjebano i pise za oba 'zamena'. treba da se ide u neki njihov servis sa kojim oni posluju. to cu sutra da odem, al me zanima, jel to zamena cisto kao pro forme da napise nesto, pa oni u servisu gledaju oce li da cukaju ili da menjaju ili je kao stvarno zamena? ako je zamena, onda pretpostavljam da servis treba onda da nabavi kijino krilo i branik i kontam da ce to da mi zamene na kraju za mesec dana... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Trebalo bi da ti zamene, ali sam cuo da neke i ispumpavaju i kazu posle da su "zamenili". Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 What Sting said. Ja sam na konto "zamene" svojevremeno ofarbao celu moju Corollu za dzabe. :) I moram da primetim da si mu ti Doolio bas jebao kevu sa tim ostecenjima. xD Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 I moram da primetim da si mu ti Doolio bas jebao kevu sa tim ostecenjima. xD PA KAD VOZI PIJAN HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2009 Author Report Share Posted July 22, 2009 pa i nisam tolko:) -sveca na parkingu levo krilo prednje ogrebala -ja u sobracaju prednji branik -n.n. lice zadnje desno krilo ogrebalo na parkingu ja sam samo ovo napred dakle, a i to je bilo kad sam bio trezan e sad, opet dobijam neke kontra informacije, kevina ortakinja koja je obnovila kasko kaze da su joj slikali auto za sledecu godinu, medjutim, meni je lik koji slika rekao da mogu da zongliram sa datumima i stetama lol...nemam pojma, prijavio sam ova dva tripa, ostao mi jedan greb, to cu ili sam (ako slikaju) ili za par meseci (ako ne slikaju)... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 3, 2009 Author Report Share Posted August 3, 2009 (edited) tehnicki, obavezno osiguranje, registracija, servis - sta od ovog ne mora vlasnik? i kako ide ono preko agencije registracija, ja odradim samo tehnicki i dam sve likovima i dodjem tipa sutra? Edited August 3, 2009 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Vecina agencija radi u sklopu tehnickog pregleda, tako da ti samo dovezes auto, odrade ti tehnicki, das im sve papire i dodjes ili kasnije tog dana ili sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 otiso sam i uradio samo tehnicki, pa cu to da nosim u neku agenciju. do jaja je sto su mi supovci upisali pogresno broj sasije u saobracajnu i sad i to moram da drkam, mada pretpostavljam da nije neko preterano drndanje, posto je broj tr00 na svim ostalim dokumentima tipa matora polisa, racun itd... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Samo sto moras da cekicas u redu u MUP-u sa ostalim ljudima koji vade tablice a rade 2 saltera od 5 i na jednom od njih je pripravnica koju su drugog dana na poslu bacili na salter (+nije dobila vec DVA meseca) i bas je boli picka za tvoj broj sasije. =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 pa jebem li ga valjda necu da cekam isti red ko za registraciju...oni su zajebali, nisam ja...:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 dulio druže, ti bre ko da imaš 12 i da si nesposoban da živiš sam po ovoj odiseji sa kaskom:) Odneses bre 100 grama kafe i napolitanke gde treba, kazes ovo je za vas da se osvezite, kazu ti sta i kako, cao zdravo, bre ozbiljni ljudi nemaju vremena da se zajebavaju :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 What Igor said... Josh je dobro shto kod nas mozesh da prodjesh sa 100 grama kafe i napolitankama :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts