Sa1Nt Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ne znam, ja sigurno nisam ochekivao ovakav mech od njega... znam da je oduvek bio veciti talenat, al' svaka mu chast za ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 :O AAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gg Janko :( zakasnicu na casove zbog njega :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 pu malera! nema veze, za mene ko da je pobedio, znachi samo takvo postovanje od sada mi tipsar nije na hejt listi kao "nafurani tip koji nikad nista da uradi" ;o)) naprotiv =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Nazalost opet se prica zavrasava sa "Moze on da pobedi svakoga" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Da, šteta prava ... i to je nekako izgubio bezveze, oni potezi u poslednjih par poena su bili suludi skroz. Čak i sa Federerove strane, skoro kao da su isprobavali and1 teniske finte i nije im išlo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ^Subota je, opusti se. Janko je zasluzio da pobedi, bas mi je krivo sto je izgubio :/ Pa sta ako je subota,idem na privatne casove lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 bukvalno mi se place sto nisam gledao mec od pocetka...odgledao sam samo poslednji gem... svaka mu cast,ali sto kaze komentator,nazalost,pamte se samo pobednici... ali odlican rezultat,samo treba da nastavi da napreduje,i dobijamo jos jednog VRHUNSKOG tenisera... cestitke i Noletu i Ani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Janku svaka cast! Namucio je Federera za sve novce! Izgleda da se konacno probudio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 jbg Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 bas steta, ali svaka mu cast, odigrao je odlicno.. ovaj federer igra najbolje kad je najvaznije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ahhh...vec sam poceo da kucam "a,ko je sad bio upravu da i najbolji gube?" kad ono... :(( Tipso legendooo :) vazno je da se nije nervirao,odlicno odigrao i jbg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ma promalerisao je komentator,kada je na 40-0 rekao 9-8 za Janka :) A i onaj Federer em sto dobro igra em sto ima srece :| Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 nije to sreća, federer je majstor da napadne najjače kada je protivnik najslabiji/najopušteniji/najmanje koncentrisan/najštaveć. gg janko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 jebote zasto sam propustio jebeni mech :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 jebote zasto sam propustio jebeni mech :(( takodje :( zna neko mozda kad je repriza ? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Da je pobedio, sigurno bi isla repriza, a ovako ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Ivane: Sta pricas jbte,kad je bilo 8-8 federera je sralo nevidjeno,najgluplje moguce je vracao tipsov servis... repriza vam je bila,cini mi se da je bilo na eurosportu ali samo poslednji set :p Edited January 19, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 nesto ne verujem da ce biti repriza,trajalo je skoro 5 sati :|,mozda samo hajlajts :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ne bih da počinjem priču ponovo "nema sreća veze sa tim, igra najbolje kad je potrebno" pa ću iskulirati. Tačno je to što Ivan kaže, ali svako ko je pogledao meč zna o čemu pričamo. Da ne pominjem opet onu staru "lopta je okrugla" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ^ ne morash, komentator je to spomenuo za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 bice na torentu sigurno u skorije vreme....ja isto nisam gledao mec, a moram to uraditi :) mnogo mi je krivo sto je izgubio :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Federer: Kakva borba! Svetski teniser broj 1 Rodžer Federer odao je priznanje Janku Tipsareviću posle maratonskog duela u 3. kolu Otvorenog prvenstva Australije. Federer je priznao da se odavno nije tako namučio posle pobede u pet setova i 10:8 u odlučujućem, petom. "Kakva borba! Ne dešava se često da odigram meč u pet setova, osim ako je protiv Nadala na Vimbldonu. Bilo je dobro biti deo ovakvog okršaja", rekao je švajcarski as posle meča. "Tipsarević je dobar momak. Šteta što je neko morao da izgubi. Žao mi je što ponekad na kraju ne može da bude nerešeno. Od ovakvih mečeva ću osedeti mlad. Šteta za njega, ali sjajna pobeda za mene", dodao je Federer, koji je i pre duela sa Tipsarevićem najavljivao težak meč. Već u prvim izveštajima vodećih svetskih medija, duel Tipsarevića i Federera označen je kao jedan od "klasika" turnira u Melburnu, a duel, koji je trajao skoro 4 i po sata, nazvan "epskom borbom". Za Tipsarevića ovo nije bio prvi put da je učestvovao u "trileru" na nekom od gren slem turnira. U izveštajima se navodi da je 49. igrač sveta odigrao "meč života" i pružio partiju koja ne odgovara njegovom trenutnom plasmanu na ATP listi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) djoka igra protiv hewitt-a koji je dobio bagdatisa u 5 setova, malopre se to zavrshilo, interesantno da je sad negde 5 ujutru po njihovom vremenu:) Edited January 19, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 haha, zajebavaš :) To će da bude baš dobar meč kapiram, ipak je Hjuit "na svome". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ocekujem 5 setova u tom mecu. verujem da ce nole pobediti pre svega zbog mentalne stabilnosti ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts