Lucky Posted December 31, 2007 Author Report Share Posted December 31, 2007 Izgleda da sam ok "odigrao karte" sa planiranjem kupovine novogodisnjih poklona, jer sam snimio da u Veru uopste nije guzva (malo su skuplji za prehranu i tako to). Onda sam lepo jutros krenuo 15-ak minuta ranije, otisao u Vero, pokupovao neke gluposti, platio i zadovoljan otisao dalje :) Sad jos samo da kupim jos jednu rolnu ukrasnog papira jer mi nedostaje, drugu imam, i da to popakujem i time sam zavrsio taj deo priche, mogu da se spremam polako za proslavu nove godine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 auu to nisi smeo da kazes morao sam Od jutra spremanje gajbe,usisavanje... Posle opet do ortaka,malo cs-a(posle 3,4 godine ne igranja). vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Jutro... Ortak me probudio pre cca 1h da mu kazem odakle da skida epizode Naruta ...chekam matorce da se vrate iz grada da mi daju neshto d'edem poshto mene mrzi da prchkam po qhinji, a onda polako spremanje za vecheras. Valjda ce biti ok... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 smor, smor, smor... radim do ko zna kad, a dosao mi dragi i sad izigrava bebisiterku kerovima i macketini... bem ti novu godinu bash... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 otju josh da spavam! moratju da smislim neki nachin da se komiram na josh jedno 3-4h spavanja obavezno! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 radim... gnjah... prosto nemam osecaj da je veceras nova godina. najradije bi uzeo par flasa dobrog vina, neki dobar film i uprasio bi se od alkohola... ali avaj ortaci me cimaju da idem na trg... PLAGUE PLAGUE ON THEM ALL!!!1 a za maskenbal, poludeo sam sto sam sjebao ruku... :( cak sam nasao i krvavo crveni karmin i zeleni kolor sprej, ljubicastu kosulju i maramu za oko vrata ostalo mi je samo da nadjem belu puder i BAM sjebah nogu :( Nesto mi ovde nije jasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 pa kad je slomio nogu iznervirao se shto netje motji da ide i zabo je rukom u zid i sjebao i ruku mkay! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Kupio kompjuter decama, treba i monitor da stigne i to je to, posle ležanje do uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2007 Author Report Share Posted December 31, 2007 Dos'o kuci ... bio do Eurosalona jos nesto da kupim, opet srecam sto nije bilo guzve. Medjutim, Senjachki Maxi (nekadasnji Cmarket) je bukvalno blokiran, a i ulica ispred, parkirano je jedno 100 automobila sa obe strane, strasno nesto. Srecom pa nisam morao u C market :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 probudio se i vezze nemam sta da radim ..kao fazon cekam veceras da dodju ovi mentoli po mene i to je to ,,,, don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ne znam ni sam zastao sam otisao na onaj wow pricajte topic.... pozeleo sam da posejem ogroman hejt, ali sam se kontrolisao (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) Ustao,obrijao se, oprostio se od kose i trkuno da se oshisham :) Izgledam sebi dosta chudno posle 9 meseci zarastanja :))) Edited December 31, 2007 by Savkeeeeeee...e! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 (edited) 2 godine nisam bio bolestan. Ustanem pre pola sata i boli me grlo :( Edited December 31, 2007 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 pa sjebao sam nogu, ruku i ledja. dvaput ledja :) no sad mi je sjajno pustili me ranije sa posla pa sam dosao kuci i poceo da pijem vina :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 raspad.. :| juche sam se smrzla ko 10piiiiiiiiiii.. bila na sahrani.. od 13-15h u kapeli.. jbn obichaji.. posle toga zhito i vino.. jooj.. =/ jedno dobro je danas shto sam xtra shopingovala.. \o/ odoh da se lechim.. chaj.. andoli.. pa u 15h kod frizera.. srejtna nova godina.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 wooooooooooooooo nova godinaaaaaaaa danas bio poslednji put u platou za 2007, poslednji put igrao basket u 2007.... nova godina, srecna ti ovaaa godinaaa novaaaaaaaa... ala pink! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 nashao sam cvike, josh uvek ima dobrih ljudi! supersonix! odoh da se bricnem pa da probam josh da kuntatjim :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 gde si nashao cvike na kraju, i za koje novce? trebaju i meni :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 brate samo brtjni nogice i sve tje biti uredu torima! cheka te butkica na chillu! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 smor, ispalila me ekipa kojoj se ne ide do bga za ng :(( izem ti shabane :| sad mi ostaje da se smaram u ovoj selendri... pu jebem ti 26ogodishnjake kojima je hladno i pishki im se... kad kreten nisam otisao u prag sa drugim drugarima... kakva depresija.... jedino ballantines sa ledencetom me nije izdao... shmrc... hhrrkpfuj pretpostavljam da ce svima biti lepsi provod nego meni, te vam stoga zelim da se zezate maximalno... over&out... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mene ispaljuje riba vec 3 dana pa se ne zalim,ako me ne kotaktira do vecheras(ja sigurno necu nju),ne gine joj prevara... :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ja se razmisljam dal da vukljam fotoaparat ili ne...odlucicu u poslednjem trenutku:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2007 Author Report Share Posted December 31, 2007 Ja bio da dopunim kredit na telefonu, redovno to zaboravim da uradim i onda posle nemam gde da nađem dopunu tog 1. 2. 3. i do kad već ne rade trafike. Sad kuvam čaj, pa ću malo da odmaram, onda da jedem sarme :) pa idem na proslavu, odnosno više njih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Dosao kuci, hladno mi je, gladan sam, tresu mi se ruke, ne ide mi se nigde. ne kapiram zar ljudi moraju da rade 31.12? Sta moze taj dan znacajno doneti u poslovnom smislu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 igore gledaj na sebe kao na dezhurnu pekaru - izguratje ljudi 1 dan bez toga da si otvoren (lol ;oP) ali svima je milije kada ne prestajesh sa pruzhanjem usluga ;o)) ajd deda odmori malo pa u zezanje neko =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts