dovlagsi Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Da ti pravo kazhem i nisam :( a bash bih i otishao mozhda, super je kad odesh, izderesh se i iskaches i onda ti lepo posle ;) Sto se ufura tice, sumnjam da je vishe od 200 dinara ... tj. ako se ne varam cene su tipa 100 dinara za tribine i 200 za parter, a ne bi me cudilo da nekad ufur bude i za dzabe ako je "potrebna podrshka publike". U subotu u 17h igra Zvezda u Pioniru protiv Vojvodine. Karte su verovatno 100 dinara tribine, a 200 din parter. Aj idemo? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Sto da ne, sto da ne ... nismo bili dugo, samo je cimanje za tu kupovinu karata itd, ono kad imam propusnicu mnogo je lakshe :) Ajde dogovoricemo se veceras taman, samo da se setim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Iš'o do Zemuna, reče mi ćale juče da je video neki novi novopazarski šop sa farmerkama, pa reko da overim. Može da se probere dobrih stvari, a cene su kao da je ispalo iz kamiona. pazario su "pazarskim farmericama" ? fantasticno :) trebalo je da me pitas,znam jos par u munzeu i malo je bolji kvalitet al ajd ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 neko je u medjuvremenu izvukao pachenje iz fioke i sada je opste ludilo :P niko nista ne radi svi prezivaju niko ni ne zove nervoza se malo uvlachi zbog minimalne kolichine rena ali to brzo reshavamo prichama o ladnom pivu posle 16 ... ma milina, prava prilika za spamfest na ruru , ouujeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ustao, procitao nesto sto me je dovoljno zainteresovalo da izvadim sekiru i pocnem da je ostrim. nazvao sam ortaka i on ce isto odnos izmedju mene i tog tipa (koji je srao o meni) ce izgleda opasno da se produbi, cini mi se nekako u predelu abdomena osim toga, danas idem na slavu kod ortaka, posto on pravi dan kasnije zbog nekog drugog ortaka... spanske serije... bitno je da cu da se uvalim njegovoj devojci da me pokupi kolima, ne bi li ja mogao da pustim dovoljnu kolicinu piva u sebe Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 @vodoo imas i ovde, u Sonje Marinkovic. Sidjes na stanici kod poste, vratis se 10m unazad i spustis se ulicom ka keju. Videces sa desne strane u nekom podrumcetu samo novopazarske farmerke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Atomic čita topic, ovom prilikom srećan mu rođendan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 naspavao se ko car, juce bio bas naporan dan, zezanje tek nastupa veceras, odo da odradim neke zajebancije pa sam miran.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 juce nisam isao u skolu,"bila mi slava",naspavao se,blejao... danas poludeo u skoli,bio na fizikalnoj...i sad do ortaka da mi objasnjava infos...mrtvo sortiranje sloga...ma,bleja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 lol, na informatikama zapise/strukture i dalje zovu slog :) naravno da je glupo kad radiš sortiranje radi sortiranja, i to na papiru. al kad sedneš pa napišeš program pa ga kompajliraš pa pustiš, a on radi u rl-u rame uz rame sa drugim programima, prosto te milina obuzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 jesi li se uzbudio? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 prosssssuli mi koka kolu po tastaturi,sve se ulepilo jebeno vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 sto je dobar ovaj undying jebeno... nemam reci :) znaci obozavam tu igru Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) Dobar je, al više nije strašan onako ko nekad. Jer nit imam 14" monitor još uvek niti UT99 endžin izgleda onako vau :( eh kuda nas odvede grafički whoreness. Edited December 20, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 U subotu u 17h igra Zvezda u Pioniru protiv Vojvodine. Karte su verovatno 100 dinara tribine, a 200 din parter. Aj idemo? ako idete zbog skakanja i navijanja :D nema potrebe da dolazite :D jer nema toga ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 jesi li se uzbudio? :) DA! Nego, jeste videli ovo sa kandidaturom za predsednika? Čoeče koji posao, skupiš 500 hiljada dinara, uzmeš deset hiljada ljudi, daš svakom 50 dinara da ti se potpiše za podršku, i čim upadneš u kandidaturu, vrati ti se višestruko. Srbija, sjajno mesto za "snalaženje". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 prvi slobodni cetvrtak posle x meseci....castio sam se malo argentinskom hranom i sada idem da zaokruzhim dan reprizom slave... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Smor teshki ceo dan, idem sad kod ortaka na slavu/rodjendan! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 a jel znate da u Srbiji postoje 2 odvojene jedinice za suzbijanje terorizma: "...aniti-terorosticka i protiv-teroristicka odrzale su vezbu... "(Dnevnik rts) aj sad nek mi neko objasni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Legao malo da odkunjam pre nego sto pozavrsavam neke poslice... i iz polu bunila me probudio smeh... Na B92 je bila prva epizoda Stranac ovde Stranac Tamo o nasim gastarbajterima... joooj kakvih je tamo izjava bilo... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 kakav ispunjen dan :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 jle ti josh neke riba prishla sa spikom da hoce tvoje dete? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 uffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Dobar je, al više nije strašan onako ko nekad. Jer nit imam 14" monitor još uvek niti UT99 endžin izgleda onako vau :( eh kuda nas odvede grafički whoreness. I'm still unwhored. unlike u :\ osim toga, weee... a day delay slava, yet dovoljno piva za krmachenje pored nekih manjih sranja, zadovoljan sam ovim danom. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Dobro jjutro dzezeri... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts