Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Ja mislim da ne znam nikoga ko koristi plinski sporet, osim tebe :) Sto ne odgovara na pitanje ali mi eto pade napamet :)

Bio sam nesto do Zemuna, skoro pa nishta nisam uradio, sad planiram da malo raduckam pa cu morati opet u Munze. Kad me nesto pitaju, ja samo kazhem - znam spua!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Konacno ujurila UNICEF-ove chestitke, sad jurim neke TV-ove, mp4 playere i ostale gluposti ya nagradnu igru... mrmot na putu, sve na mojim "nejakim" plecima... Necu da budem sultan umesto sultana...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ovde na slaviji greju pa sabijaju...al zato sam se zato juce ceo dan smrzavao...btw, bio na faksu do malopre, sad sam smoren pa cu da odspavam malo...veceras opet neka zurka na braveheartu, al ne znam dal cu ici, ne mogu da izdrzim vise taj tempo:)

i da, zamalo da ne odem...ostali sinoc do 4, jutros u 8 na fax, mrtav sam...jebes mi sve, moracu da iskuliram malo...

srpskivojnik-3.jpg

ovaj duda je kao neki roker i odmetnik, a ovamo se kupa u parama

ma ae i to,nego posecuje rejv.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa to se prepisuje :D ne znam sto panicis :D

Pa kad imam 2 asa a ne znam nishta, ne znam kako da ne panichim?

Srecom, ne znam kako, uspeo sam da uradim 3/4 zadatka 100% tachno, bice 2 za polugodje >.<(koji sam retard, zadovoljan sam dvicom a nekad sam ishao na takmichenja iz mate :\)

Skroz ql dan, lepo sam raspolozen zbog mate...Odo' d'edem neshto!

Edited by jasamnepismen

.

Pao kolokvijum,otisho sa kolegama nekim u onu dzibarsku kafanu pod zeleznichkim mostom da se zapijemo,pa seo na bus i evo me u Jagodini...sve u svemu bash fin dan :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...