urgh Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 vi kao da ste izashli iz neke bajke jbt. bahamut, care, shta ti to ochekujesh da promenish ovim protestom, mislim koji ti je ultimativni cilj? jer dopire do vasheg mozga da bojkotujete privatnika? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Očigledno ne. U ovakvim zemljama stvari se menjaju samo krvavom revolucijom. Kakvi crni bojkoti prehrambenih artikala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 - ja platio mleko od litar 68 din. u Tempu. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 evo sada bez zajebancije, kod mene u stanu je odluceno da se ne kupuje mleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ja sam lepo kupio zivu kravu i drzim je na terasi. Malo se bune prolaznici kad im padne balega od kilo na glavu ali bas me briga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 ciji je ovo alt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ne, ovde se stvari ne menjaju. realno. samo ljudi to nikako da priznaju sebi. Ja sam lepo kupio zivu kravu i drzim je na terasi. Malo se bune prolaznici kad im padne balega od kilo na glavu ali bas me briga. boli ih kurac bar mogu da se ogrebu za kvalitetan jenkem! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ko bre alt ?!? Aj dobro provalio si me ja sam onaj lik sto mesa slova. Ko bre alt ?!? Aj dobro provalio si me ja sam onaj lik sto mesa slova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Parafraziram: "I najvece putovanje pocinje jednim korakom." Tako neste, elem, ne verujem da ce se nesto vaznije razviti od ove akcije ali je 100% podrzavam. Vazno je izraziti se. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ciji je ovo alt? Svi altovi na RURu se pripisuju Kaliju :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 iskreno nikom od roditelja ne pada na pamet da uzme motku u ruke i pojure one profesore sto se bune? propada omladina jos samo je potrebno da oni svoju kosmichku nepravdu, koju su i sami trazili, ispravljaju preko njihovih ledja (jer znam koliko sam ja izgubio za dve godine njihovih strajkova lupanja u lonce i zvizdanja, bash me boli dupe, zato sada nemam pojma logaritme jer to nismo ni stigli da odradimo kako treba) nek idu u bg ispred skupshtine nek tamo shtrajkuju, ono sto ovim kllincima danas najmanje fali je jos neznanja... jebla ih drzava koja im to dozvoljava :) pun biro profesora nastavnika bla bla bla nek otpuste 1000 njih zaposle mlade koji hoce da rade i idemo dalje... a da pa ti sto se bune su i dosli preko politichko rodbinskih mesta na poziciju... doguh... a za mleko nemam komentar, jebesh drzavu gde smrdljivi privatnik moze da ditkira cenu kako on hoce tako jedne male sitnice u nasim zivotima... jebote u nekim drzavama takve cene su u ustavu odredjene... ne necu bojkotovati jer ima milion prechih stvari za bojkot pa niko nista se ne cima... kakav smrdljiv monolog stidim se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 jbg G!!! tebi da stvarno trebaju logoritmi u zivotu, ti bi ih sam naucio. srbija je poznata po tome sto se u skolama uci enciklopedijsko znanje koje ima minimalnu upotrebu u zivotu posle. da ne zalazim jos u one komunisticke knjige iz osnovne, kome to tek treba. realno meni je bila banja kad god se strajkovalo i bombardovalo, niko me ne jebe u mozak. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 moji su se slozili da bojkotujemo \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Evo i kod mene na poslu smo svi rešili da bojkotujemo mleko! Kupili smo 8 pakovalja mleka po 12 L i sada nema ništa da kupujemo za vreme bojkota! olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Ja imam dnevnu potrebu za belom kafom i/ili čokoladnim mlekom, jebiga šta da se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 zvuci kao da pricas o rakiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 pa muskarci piju rakiju, a ... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 BURN! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 TO JE TAJ PATENTIRANI FALLOUT HUMOR! DIREKTNO IZ VAULTA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Ja imam dnevnu potrebu za belom kafom i/ili čokoladnim mlekom, jebiga šta da se radi. o bogo :[ snap out of it voodoo! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 E sisajte ga, a ovi ovde što piju voćne čajeve i jedu pastrmke s medom, njih niko ne zajebava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 to je classy, ovo tvoje je just geeky :[ ma ni ono nije classy u stvari. pokvareni dronovi potroshachkog drushtva bre! chuj pastrmka u medu!?! nashi stari jeli konjske balege kad su ishli preko albanije onomad, a ovi se chaste pastrmkom u medu... prokleti da ste, a bash me zanima kakav ukus ima :[[[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 nikada necesh saznati lol?! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Mmmmm pastrmka. Sad vas mrzim što se me podsetili, nisam klopao dobru pastrmku od kad sam bio klinac, negde u doba Ante Markovića. A klinac, danas počinje bojkot. Zbog opšteg dobra ja 5 dana trebam da pijem kafu bez mleka. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Moja keva danas tj. juche(proshla ponoc) qpila 3l mleka...to ce mi biti dovoljno za par dana :] Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts