G!!! Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 mb ! ? [xx(] [xx(] ja bio na nekim fensi slavama samo beks i holsten iz krigle :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 mb ! ? [xx(] [xx(] ja bio na nekim fensi slavama samo beks i holsten iz krigle :) Jbg, ono je slika iz dve'iljade pete. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 umorni hejt na pijenje beksa i holstena umesto domaće bare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 umorni hejt na pijenje beksa i holstena umesto domaće bare... ubedljivo je najbolji rejv na holstenu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 (edited) - jebes ti taj holsten i becks iz Apatina. Edited November 22, 2007 by tibor2 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ubedljivo je najbolji rejv na holstenu Ali zašto bolje, kada može gore? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 jebo slavu gde se ne pije matjado pa to se ne rachuna, ljuta uvek ide posela kave a pre pitija :P maznuo sam dve holsten krigle iz svoje radnje olololo kako su kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 KAZE SE KAFA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Ne secam se da sam pio original Becks, ali ovaj apatinski je najgore pivo koje sam probao, obican Jelen mi je bolji, Holsten manje-vise ok Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 zavisi kakva piva volis, verovatno ti je tuborg super pivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Tuborg mi je dobar, a ti si to rekao kao da je to nesto lose Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 tuborg nije pivo, tuborg je mleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Jel bolja emka ili kalas? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 tuborg je najgej pivo koje postoji barem ovaj nash ko vodu da pijem becks je prosecan,ali holsten je fantastichen samo im je reklama glupa domaca piva su recimo sva prosecna(meni su weifert i jelen kulnija od ostatka,mada se weifertu srozao kvalitet opasno) jedino je MB isto mnogo veliko govno,to i tuborg ne bih pio pa da mi plate Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 ja bi pio BG da mi plate :D al opet, to je do mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Holsten volim u zadnje vreme....jedino me smara kaucija za flashe, koje nikad ne vratim, kada kupujem u maxiju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Moracu da probam taj Holsten,kad ga nahvaliste toliko. ja bi pio BG da mi plate :D al opet, to je do mene na Bg standu bir festa, radila sestra od ortakinje. Davala nam 2 piva po ceni jednog,tako da smo ga najvise pili. split topix btw :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 niko ne spomenu lav, a meni se poprilichno svidja u poslednje vreme. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 dobra je reklama, grujo :P a i pivo je do jaja :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 Tuborg mi je dobar, a ti si to rekao kao da je to nesto lose nije lose, smao pokazuje koliko ukusi mogu biti razliciti lav od 7% je imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 (edited) lav je jefrin ,a dobar! Gotivin lav dosta... mada... ni jelen nije za bacanje... ofc... Weifert djubre... radio sam ove godine na shtandu Weiferta ne beerfestu... pivo za povracanje... uff :( -Jel snimio neko mozhda pivo GROM?? ^o) ima 8% :D BiP ga pravi :D toliko o kvalitetu :D Edited November 23, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 weifert je sranje od ove godine jer ga pune u Zajecharu jebem ih u usta zato je sad Zajecharski Pils Plus dobio procvat otkad se puni u Panchevu Mada,call me a noob,za 60 kinti ima da se kupi Banditos,a on je meni apsolute ftw Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Meni je Sol najbolje pivo. mmmmmmmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 weifert je sranje od ove godine jer ga pune u Zajecharu jebem ih u usta zato je sad Zajecharski Pils Plus dobio procvat otkad se puni u Panchevu Mada,call me a noob,za 60 kinti ima da se kupi Banditos,a on je meni apsolute ftw wtf? otkud da je vajfert tako pukao, njega sam bash gotivio... e da otkud vama panchevcima dobra voda za pivo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 je l holsten isto što i holstein ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts