Jump to content

vratice se rode

Recommended Posts

Serija je dobra za razliku od onih spanskih serija na srpskom ova bar ima neku umetnicku vrednost, zaista me je iznenadio onaj lik koji je glumio narkomana ako i sam nije narkoman ali ga je odigrao identicno, svaka mu cast. Uzeli su dobru glumacku postavu, Srdjan Todorovic je rodjen da glumi dzibera i to mu odlicno stoji.

Sve u svemu za ove 2 epizode je solidno videcemo da li ce uspeti da sjebu seriju.

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prvu epizodu nisam video, ali za ovu drugu sam se pocepao od smeha! "blato svuda blato oko nas"!:))) Djuricko i Bjelogrlic glume tako dobro... ali i svi drugi. Cak i onaj Svaba lik (Marko Maric ako se ne varam) je odigrao na ivici podnosljivog. Gledao i moj otac, kaze eto taj b92 pocinje sa pederima i narkomanima, prevarantima i zavrsava sa alkoholicarima... da se razumemo imam ja stosta protiv b92, ali evo bas sad dok ide repriza "Porodicnog blaga" moze da se uporedi, i nije to puno drugacije. Sve je to primitivizam, samo usmeren na drugacije ciljne grupe pa je i kontekst drugaciji. No dobro, video sam tek par minuta serije (jer je onaj najgrdji americki fazon, 5 minuta serije 10 minuta reklama) tako da moze da izadje na svasta...

"Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom."

Dharmapade [5]

• 4 weeks later...

ja ne znam dal ste vi svesni ali ovo je nasa najbolja epizoda posle dugo dugo vremena.Kao da je mnogo bitno sto psuju u tolikoj kolicini?!Jbt nemojte mi reci da vi nikada niste opsovali i da ste mamina i tatina deca ae pls batalite te price a pogotovo ti kily :D

Iskreno serija sabija odgledao sam svih 7 epizoda.Muzika mi se svidja nije u opste losha.

po meni najbolji glumac u toj seriji neverovatni Branimir Brstina koji je neprevazidjen u svakoj nasoj seriji ili filmu.