De1Rekt0n Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Serija je dobra za razliku od onih spanskih serija na srpskom ova bar ima neku umetnicku vrednost, zaista me je iznenadio onaj lik koji je glumio narkomana ako i sam nije narkoman ali ga je odigrao identicno, svaka mu cast. Uzeli su dobru glumacku postavu, Srdjan Todorovic je rodjen da glumi dzibera i to mu odlicno stoji. Sve u svemu za ove 2 epizode je solidno videcemo da li ce uspeti da sjebu seriju. Edited November 16, 2007 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ona sirena u pozadinskoj muzici mi brusi mozak:/ Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Meni je serija bash dobra... Zanimljiva pricha, dobro napisano, super glumachka ekipa. Samo da ide malo chesche, ovo jednom nedeljno davi jako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Odlicno,odlicno... posle ove druge epizode,mogu da kazem da cu najverovatnije redovno pratiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 nasa prva serija u istoriji srbije koja vredi gledanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 još jedan rad domaće dramske umetnosti, u-ra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Al' je nahvaliste, jos cu morati i da je pogledam. One reklame, bilbordi i na radiju me uopste nisu privukli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Jel uspeo neko da skine do sad bar prvu epizodu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 jel treba da crtam?CRNABERZA. i da skinuo sam prvu jos pre nedelju dana. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 hub hub hub :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Serija je super, samo shto radnja ide isuvishe sporo (celu 2. epizodu putovali u tu Barandu :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ^ to jeste. i wtf 3x nedeljno repriza? :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Inace u drugoj epizodi se cak pojavljuje onaj lik sto je glumio Svabu u filmu " Rane " . Bice dobra serija dajte samo da se zauka ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Nije loshe, mislim da je nece ukenjati vremenom kao shto to obichno chine... Ipak je ovo mini-serija... Btw, ima da se skine i na: www.yuwabits.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimasti Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Prvu epizodu nisam video, ali za ovu drugu sam se pocepao od smeha! "blato svuda blato oko nas"!:))) Djuricko i Bjelogrlic glume tako dobro... ali i svi drugi. Cak i onaj Svaba lik (Marko Maric ako se ne varam) je odigrao na ivici podnosljivog. Gledao i moj otac, kaze eto taj b92 pocinje sa pederima i narkomanima, prevarantima i zavrsava sa alkoholicarima... da se razumemo imam ja stosta protiv b92, ali evo bas sad dok ide repriza "Porodicnog blaga" moze da se uporedi, i nije to puno drugacije. Sve je to primitivizam, samo usmeren na drugacije ciljne grupe pa je i kontekst drugaciji. No dobro, video sam tek par minuta serije (jer je onaj najgrdji americki fazon, 5 minuta serije 10 minuta reklama) tako da moze da izadje na svasta... Quote "Ako putnik ne naidje na boljega od sebe ili na sebi jednakoga, neka se cvrsto drzi svoje osamljene staze jer nema druzenja sa budalom." Dharmapade [5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Te reklame bi trebalo da se zabrane smore bre do koske sa tim sranjem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ste batalili seriju?? evo ja se nakanio da gledam... odgledao prvu, po svemu sudeci nastavljam veceras, posto mi se svidela prica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 prva epizoda obecava a onda smori jer rastegljuju, gluma smrdi na momente, muzika je uzhasna, montazha ponekad smeta itd itd Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 mene pocinje da nervira psovanje i ponashanje sve vise desilo mi se vise puta da zaboravim da gledam jer reklame traju 20minuta pa onda serija 5minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 jebiga moraju nekako da isplate ogroman budzhet koji su dobili Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 meni je ok skroz...ponekad su dijalozi suvoparni,i gluma malo prazna,ali mislim da je valja gledati... pratio sam do sad,i nastavicu... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 meni je kul serija,mada mislim da ce vremenom izbledeti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Pratim od prve epizode seriju i odlichna je, doduse imam par zamerki... Ja ne znam koliko su epizoda planirali da naprave ali radnja se odvija previse sporo. Ne koncentrisu se previse na glavnu pricu nego ima brdo sporednih i to nekad ume da smori, barem mene. Reklame ne zelim da komentarisem uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 ja ne znam dal ste vi svesni ali ovo je nasa najbolja epizoda posle dugo dugo vremena.Kao da je mnogo bitno sto psuju u tolikoj kolicini?!Jbt nemojte mi reci da vi nikada niste opsovali i da ste mamina i tatina deca ae pls batalite te price a pogotovo ti kily :D Iskreno serija sabija odgledao sam svih 7 epizoda.Muzika mi se svidja nije u opste losha. po meni najbolji glumac u toj seriji neverovatni Branimir Brstina koji je neprevazidjen u svakoj nasoj seriji ili filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 lol brate kakvo je to pitanje? Pa ako se ja npr. brišem stolnjakom posle jela i prdim u krevetu dok spavam, da li to znači da isto želim da gledam na TV-u? Sve to može da se kaže i sa manje klozetskog govora. Ovako samo nervira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts