killYg0r Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 ja ocu da kazem da termin jednom godisnje veoma los jer sam vec zaboravio da uopste postoji serija i propustio prosli petak a nije mi prvi put @psovanje tako su izabrali da naprave seriju i verovatno ce biti do kraja takva samo i dalje mislim da je jednostavno previse svaka druga rech neka psovka kao da je to normalno tako :D i to jos u terninu kada svi mogu da gledaju setite se one epizode south parka gde na nacionalnoj televiziji kao kazu "sranje" tu je sve receno o tome :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ae onda da ne gledamo south park, omg pokvarice nas NOES!!! @voodoo pazi ovako, oni su mogli i to da ubace u seriju sto se tiche ponasanja za stolom etc Time bi pokazali i isprozivali sve ljude koji se doticno ponasaju.E sa psovkama oni oce da docaraju real life kakav je u srbiji jer da budemo iskreni svakog srbina krasi to sto psuje a da nema granice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 sto bi se reklo: "u duhu srpskog jezika" :) serija je super... cekao sam 6 nedelja, pogledao odjednom 6 epizoda (bez reklama ofc :) ) i to je to... cekam sad jos 6 komada... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanaa Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Serija je i boze moj kakvih ima na nasim kanalima. Pravo osvezenje nakon sto na programu vidis serije kao sto su "Seljaci", "Ljubav i mrznja" i razne spanske serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 ja ocu da kazem da termin jednom godisnje veoma los jer sam vec zaboravio da uopste postoji serija i propustio prosli petak a nije mi prvi put mislim da duze traju reklame o seriji koje se emituju tokom sedmice nego ta jedna epizoda koje se sete da puste petkom. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 BUMP SERIJA POCINJE :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 "Evo ti moje pivo" :D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 au ladno si davali reprizu ovog petka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Pa da, smor, kao pustaju ispocetka, a stigli su bili do 8 epizode cini mi se. Kao da privuku vise mase jao mrtvi b92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 lol brate kakvo je to pitanje? Pa ako se ja npr. brišem stolnjakom posle jela i prdim u krevetu dok spavam, da li to znači da isto želim da gledam na TV-u? naravno da zelis, zato ljudi igraju simse, mmo i chatuju;) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=dsaHEPvwLA8 matura.. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ova prosla je bas BAS smorila, nista se znacajno nije desilo! a, koliko vidim, nece ni sledeca biti bog zna sta. mislim, pucace se penali!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 smorila je serija svaka epizoda isto sranje bez progresa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Da li neko zna gde moze da se kupi DVD sa prvih 5 epizoda. Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Najjache je u sledetjoj epizodi one dve babe : "El ovo bio ofsajd?" "Jeste, pasivni." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Da li neko zna gde moze da se kupi DVD sa prvih 5 epizoda. imas na trafikama, na ulici kod onih likova sto prodaju novine i sl. a imas i u tempu-metrou i sl. tamo gde ima gomila diskova u nekom malom kavezu... :D) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nisam stizao da gledam na tvu pa sam ih nabavio ovako na kompu, serija je super stvarno, mozda je i previse realna ali sta je tu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Il je ovde prosek godina 12 il nešto nije u redu sa mnom, ali mi uopšte nije jasno oduševljenje ovim đubretom od serije na koji god forum da odem. To što se kod nas retko snimaju serije, ne znači da svaka koja se i snimi zapravo i valja, a to naročito važi za ovo pretenciozno sranje. Čak je vidljivo i na nekim stvarno dobrim glumcima u ovoj seriji da ih je blam što moraju ovako da se glupiraju, al valjda bolje i to nego da snimaju reklame za kafu ili banke. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Tako je. Jedino što valja u ovoj seriji je fotografija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Batalio sam seriju posle prve dve epizode... Nije se nishta znachajnije desilo shto bi me privuklo da nastavim da je pratim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 To što se kod nas retko snimaju serije, Kako se bre retko snimaju serije, ja ne znam dal' se snima ista sem serija :) RTS je snimio najmanje tri nove, B92 ima isto tri, pink jedno 4-5 ... to je po meni solidan broj serija a sigurno sam neku i zaboravio. A ovu seriju niti sam gledao niti planiram, ali vidim da je jako splasnulo odusevljenje nakon prvih par epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superstarr Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Tako je. Jedino što valja u ovoj seriji je fotografija. I ja mislim da su toliko razbalažili ovu seriju da više nije ni limunada a seckaju je svakih 10min sa reklamama, prestao sam da je gledam, od sada igram Mortal Kombat 3 Ultimate dok traje serija, mnogo se bolje osećam... Quote Uspeh nije cilj do koga treba stići, uspeh je put kojim treba ići !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ode pikac :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 RIP Pikac :(( pa videli ljudi da gledana serija i to dosta, pa ima reklama dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 zashto svaka nasha serija koja dobije puno para mora da bude o tome kako nam je loshe i kako je zhivot u srbiji tezhak? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts