Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

pire = keva. najeo se ko stoka. ostao jos sendvic i pica... ko ce to pojesti

vracam se kuci za zimu11

seljan se vraca kuci

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Secate se http://futureme.org/? Stigla mi je poruka u 7 tacaka. Prvu tacku sam ispunio, mada je odgovor na nju vise opisnog karaktera i nije imala zacrtan cilj. Od ostalih sest, jedna ce se ostvariti u decembru, a za jos jednu mogu da kazem da je u konstantnom procesu. Sto me dovodi do ostale 4 tacke ciji su ciljevi potpuno neispunjeni. Interesantno.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Dobile nashe odbojkashice Japan iako su u cetvrtom setu gubile mnogo, pa sam srecan! :) Jos je pao i as nesto malo pred mech loptu! :)

A sad standardno nedeljno prepodne uz Pu Er i laganu muziku... Pa cu uskoro da krenem na rucak, pa verovatno do redakcije da vidim dal' radi Virtua Fighter 5 da obezbedim za potrebe RUSH sastanka ;) i tako.

josh 2 filma odgledata, onaj hairspray je drugi film na cinemaniji na kom nisam pogledao na sat, vrh pozitivan film, a ja josh ne volim mjuzikle =o) sa druge strane next je extra sf film...i odlichan je zato sto se to da je sf ustanovljava na odlichan nachin - sama chinjenica da dzhoni matori kejdzh sa ONOM frizurom mozhe da smuva dzhesiku bil govori da smo u okruzhenju heavy dity fantastike, posle toga sergej trifunovic koji psuje na srpskom je samo bonus ;o))

@voodoo - to su te shmekeraja zavese!!! ;)

@topik - nedelja, kisni dan, divno vreme za opustenu bleju!

posle bogatog rucka i dva popijena piva koja su me malo osamutila, mogu reci da mi je krevet trenutno najprimamljiviji objekat u stanu :) verujem da ce sada pasti blaga koma, pa onda standardno kladionicarsko pracenje rezultata. uzivancija, nema sta!

Da li novi hair spray može i najmanje da se poredi sa originalom?

Ili je standardno loš rimejk?

pazi, mislim da mozhe da se poredi utoliko sto oba imaju istu poruku/popovanje i oba su otkacheni feelgood mjuzikli...ono gde nema poredjenja je sama izvedba jer dzhon woters koliko god ja imao problema sa njegovim filmovima nije korporativni dron, a ovo je hevi djuti mainstreamchina, sa mnogo poznatijim glumcima (gluma i pevanje su vrh), mnogo vecom produkcionom vrednosthju i klasichnim cameo ulogama glumaca iz originala (riki lejk i dzheri stiler)...meni se ovaj film vizhe svidja, no to ne znachi da je bolji =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...