nikita_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 IDEM, DA JE NAVATAM, POSTOVACU SLIKE IF I SUSKSID! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) kako bih obuko onu maju i dosao ko poslednji smeker, ali furo bih je u body fazonu. SVAKA JEBENA RIBA BI SE OKRENULA ILI ME PITALA ZA MAJU UZ OSMEH OLOLOLOLO EDIT: iako ne volim rhcp, slazem se sa ivanovim postom. podsetio me na venice beach. OMG OCU DA IDEM TAMO I MUVAM NAFURANE KURVE NA ROLERIMA!!! Edited November 5, 2007 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 entoni po meni i nema neke textove :) edi veder i majk paton su mnogo bolji :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pa realno, daleko su od nekog lirskog vrhunca, ali nisu ni hit me baby one more time :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 meni je hit me baby one more time super :( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ko te jebe kad nisi skidao mrak uz enigmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja sam molder foks, u nosu mi uvek koks pa kad krenem da se topim emo priču lako sklopim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ko te jebe kad nisi skidao mrak uz enigmu hahahaha,ubizoo!!!!!! e,bas si mi izmamio smajli!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 u nosu mi uvek koks shta lazhesh bre! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Kada ljudi krenu da raspravljaju o lirskom kvalitetu pesama stranog mainstreama, jedini zakljucak do koga mogu da dodju je da je domaci mainstream zakon, a ne da je RHCP bolji/gori od Rihane. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Dobio sam vip ulaznicu,i sad,koje su prednosti ovoga govna ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 prodaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Necu,ovo je jedinstvena prilika da ga bacim na rijanu uzivo,a samo me zanima dal imam pristup backstage-u da joj svrsim u lice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 ne verujem mislim da je Vip ili ona loza sa strane one sobice mada to se zakupljuje celo koliko znam tako je barem bilo na basketu :D sto implicira da si dobio neko mesto blize bini :D ako sam u pravu prodaj :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Kada ljudi krenu da raspravljaju o lirskom kvalitetu pesama stranog mainstreama, jedini zakljucak do koga mogu da dodju je da je domaci mainstream zakon, a ne da je RHCP bolji/gori od Rihane. otprilike. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Da ocekujemo ovako nesto ? http://youtube.com/watch?v=vnp8wy9B2yM Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) ^ "Kada ti javim da krvare ti vene..." Edited November 10, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 rofl za 'naruci pesmu':))) ljudi, ispod mog kisobrana brana brana na a a a e e o o a Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ja ne znam na koji vi naš mejnstrim mislite, valjda vas zato ne kapiram. mislim, znam da bole ne razmisli svaki put pre nego što baci svoj trejdmarkovani SEDTE DECO DA VAM ĐED OBJASNI post, ali znam da dulio nije debil, pa neću da hejtujem :) Necu,ovo je jedinstvena prilika da ga bacim na rijanu uzivo,a samo me zanima dal imam pristup backstage-u da joj svrsim u lice. nećeš zaista drkati na rijanu, blesane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ja jesam debil, ali sam dobar u kameleonisanju:) ne, prosto sam morao da klepim po americkoj r'n'b stancaonici, pa sto ne i ovako?:) sto se naseg mejnstrima tice, kod nas jedva da postoji pop ili rok na koji neko obraca paznju, tako da je nas mejnstrim zapravo i underground u isto vreme, tako da je to malo paradoksalno sto se mene tice:) ako uzmemo bas ovaj mejnmejnmejnstrim tipa sestre kovac ili vlado georgijev, opet su deset puta smisleniji i gotivniji od kisobrana ana ana aaa:) ali nisam ja merodavan, ja prezirem ove americke gilde i esnafe jer su unistili rep scenu pre deset-dvanaest godina i sad imaju kravu muzaru u ovoj abominaciji od karikaturisanja hip hopa i jos par zanrova. a za rihanu nemam pojma, toliko mi je odbojna da ne mogu smisleno da pricam, tako da ivane, od mene nista za ovo pojasnjavanje:))) takodje, sto se tice mejnstrima, ja sam termin upotrebljavao uvek u tripu pricanja o rokic sceni, pa imam 'profesionalnu deformaciju' kad pricam o tome, znaci, meni je franz ferdinand mejnstrim, a ne rihana, o rihani i ne diskutujem:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 klepio sam i ja po hop-rnb štancaonici (odličan izraz btw), no mi nije jasno pre svega na koji se to naš mejnstrim misli. sestre kovač i vlado georgijev jesu mejnstrim, ali ne vidim po čemu su njihovi tekstovi bolji od, lupam, john legend-a. imamo mi genijalne tekstove (ekv, balašević...) ali to nije mejnstrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ja nisam blesan lol,ti si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ali su im bolji tekstovi od ambrela ela ela aa:) ja sam se prosro po rihani bezveze, a ti se vatas za diskusiju:) svejedno, izgleda da je najveci trip sta uzeti kao referencu, tj sta mu dodje mejnstrim kod nas, a sta kod nj i koje paralele vuci. ako uzmemo nas rok mejnstrim, prilicno je dobar tekstualno, cak i sada, a kamoli pre 15-20 godina. uvek smo imali dobre urbano-komanske tekstove:) sad jebiga, da li povlaciti paralele rihana-stoja ili rihana-van gog ili mozda seka-avril lavinj ili sta vec, kontam da rezultat zavisi od toga. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 imamo mi genijalne tekstove (ekv, balašević...) ali to nije mejnstrim ... taman kad sam hteo da se ukljucim u diskusiju :( sto se tekstova tice, tekstovi preko su generalno mnogo gori nego kod nas ako se prica o mejnstrimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 pa i oni su neki mejnstrim, ali ako racunamo neke pandane rihani, onda ne mozemo reci ekv nego barem aleksandra kovac. koja jebe rihanu kako god okrenes:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts