travar Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 kako da resim problem sa cdkeyem stalno mi to trazi kad ocu da se konekujem na neki server lan ili internet i koja je caka kod tog punkbastera Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Postovao sam linkove za servere u pricajte... Nadjes neki server, copy ip adress udjes u igru cepis tilda ~ ukucas: "connect (pa ovde paste ip adrese servera)" i igras http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html http://www.ga.com.ba/multiplayer.html Tu nadji servere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 hvala, ali evo resenja mog problema :P *****2.5 GB RIPS WILL NOT WORK IN MULTIPLAYER!***** :( pazi ovog sto je dao savet: lol odo da skinem celu verziju imam ja celu verziju, sa 1.3 patchom, narezanu (by voodoo <3) pa mogu da ti dam ako te mrzi da skidash :] inache da, nakachio sam se na multi uspeshno i pucao sam se danas. ludnica :]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pa nisam ti srezao posto je tek za petak, tako da mozes da cimas dunju da cima ramija da ti to snimi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 video sam poruku, danas popodne joj dajem :] i laki, ajde igraj na ovim: 80.74.160.101:28960 212.200.70.5:28960 89.110.202.3:28961 ili nadji neki saliste koju je okachio lisac. fora je da dignesh lvl na svom profilu (tom na kom tjesh igrati sa nama ubudutje nadam se:) shto je vishe mogutje. a poshto ti nemash puno slobodnog vremena, todizanje lvl mozhe da potraje. jbga, ja udjem na server gde su svi lvl 40-55 i imaju te custom zajebane likove... shto im opet ne pomazhe ako ne znaju da igraju, ali ako znaju imaju prednost :] i smara shto svi znaju otpriike gde bombu da zafrljache na pochetku partije da ubiju neke hotheads koji se zaletju, kao mene na primer :]] ali da je ludnica zanimljivo, jeste :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 a, pa tu sam ja, sam ne znam kako tju stajati sa netom... dal tju ga iamti uopshte. trebali su da recnu 6tog, al su valjda dali josh koji dan fore zbog praznika. mada, ako ga nisu recnuli do sada, ne verujem da tje uveche :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 dakle na kraju da li radi cod4 sa cdkeyem od cod2? posto sam ja ukucao u igraoni svoj cod2 original key, i prihvati ga, ali komp ima problema sa kacenjem na online servere pa ne znam da li da kupujem orig cod4 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ja moram josh da se pozabavim citavim tim instaliranjem i sredjivanjem, pa ako stignem, eto mene. Ako ne, posto imam i nekog posla, videcu da do vikenda sredim. Mada opet, imam TF2, igra se CW, juri me bole za CoH, sad josh i CoD4, odakle mi toliko vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Pa da dodjem kod tebe da zajedno punimo tonere? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Jedan drži drugi puni ololo A i ako te Kruko pošalje po burek, neće ti biti teško - pekara je odmah pored! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Please help, anybody!!! Znači, poludeću, uđem u multiplejer, puckam par sekundi i kikuje me pankbaster sa nekom porukom o neslanju paketa ili slično. Stavio sam 1.4 patch, enejblovao sam pankbaster u multiplayer optcijama i instalirao sam zadnji pankbaster sa njihovog sajta zajedno sa apdejtom za COD4, i uvek isto, izbaci me posle par sekundi. U čemu grešim? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ej ljudi! Moj bratanac izgleda ima omaleni problem. Kaze da mu miltiplejer radi (naravno kad udje na mapu nema nikog, ali moze da radi sve, odnosno igra radi), ali singlplejer mu ne radi. Kaze, nece uopste. Da li neko zna sta bi moglo da bude? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Balkonski, i meni nije radio s.player , prsne odma pre nego sto krene ... sa patchom 1.2, pa 1.3, pa 1.4 radi , tj . ne znam dal radi jer nisam ni igrao splayer. Inace prvi put igram COD, mplayer naravno i extra je !:) Zadivljujuce da mi se neka novija igrica svidi .... :)hahahaha Elem , za sve one koji oce ovde nas ima pun kurac(mislim nas Srba :) ) : 89.248.163.42:28962 hc server inace ! Za one koji ne znaju HC mod , nema HUD(mapu , nisan , itd. ) i gines od 1-2metka . Ali vise XP-a se dobija na kraju ;)hehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Balkonski, i meni nije radio s.player , prsne odma pre nego sto krene ... sa patchom 1.2, pa 1.3, pa 1.4 radi , tj . ne znam dal radi jer nisam ni igrao splayer. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 vidi ovog Lakija hejtera. Svasta. Dajte te linkove za patcheve, molim vas. Hvala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 LINK 1, LINK 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ja nisam hejter, ja sam samo napisao lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts