shoosh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Posto sam video jos resenja ovo mi je nekako tuzno :((( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Kao iz vrtica :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 vec smo malo raspravljali o ovome na prichajte. tuga tuga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 jeste da izgleda prosto ali meni je to super za jedan logo. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 ako se ne varam 10k evra je bila prva nagrada?! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) btw. http://ww1.rts.co.yu/euro/jedna_vest.asp?s...&IDNews=619 ovako vec ima nekog smisla Edited October 3, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Ma video sam, ali mi i dalje smrdi :((( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Ma dajte ljudi, o cemu bre oni pricaju? Ono je sramotno i ono je dobilo 5000 evra prve nagrade! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Brate mili koji je ovo uzas.....eeeee zemljo kosarke.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 koja tuga jbt, josh jedan razlog da se ne placa pretplata rtsu i finiansira ovaj lopovluk. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ajde josh kad pogledash kombinacije i da kazhesh sranje al mozhe da se svari, al shljiva toliko kopa ochi da nemam rechi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Jel ovo neko dete radilo u Paint-u? AAAAAAAAAAAAAAAA Sad vidim da je logo radio AUTORSKI TIM!!!! Covece.....ladno je nekoliko ljudi radilo na ovom sranju.......uzas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 meni vise lici na zir nego na sljivu :S ali to je najmanji problem tu Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Maaaaalo vadi situaciju kad se pogledaju i sve one druge kombinacije onako uklopljene, ali je jos uvek lose, ako pitate mene. Nemam pojma, nekako mi ne lezhi. Sljivu sam provalio iz prve, ali nije da je bas to bila neka nauka za uraditi :) Sve u svemu, ne znam, suvise me podseca na osamdesete. Po meni nam treba nesto modernije, mada opet, to sam samo ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 sa ovim objasnjenjima logo mi cak pomalo deluje i simpatichan, ali ova glavna kombinacija je zaista uzas. ono sto mi se najvishe svidja jeste kombinacija boja. btw u srbiji se festival marketinga koji je pokrenuo gosn Shaper, zove Golden Cock.... onda sve ovo ima vishe smisla, zar ne? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 gospode, sidji pa obidji Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 sve su ludji i ludji Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 nije ni tolko lose s onim objasnjenima i razvojnim putem i varijacijama... btw, svidja mi se pobednicki rad za konkurs scene. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 tuga brate, tuga. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 i trebao im je konkurs za to sranje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Pa da bi se vishe izreklamirali Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Necu da komentarishem... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Maaaaalo vadi situaciju kad se pogledaju i sve one druge kombinacije onako uklopljene, ali je jos uvek lose, ako pitate mene. Nemam pojma, nekako mi ne lezhi. Sljivu sam provalio iz prve, ali nije da je bas to bila neka nauka za uraditi :) Sve u svemu, ne znam, suvise me podseca na osamdesete. Po meni nam treba nesto modernije, mada opet, to sam samo ja :) logo ne bi smeo da se menja mnogo (zamisli sad da volkswagen izmesha polozaj linija, odma bi dobio neku kinesku marku), delovi logoa bi mogli da se upotrebe za neki koncept, ali ovaj tip "slagalice" nikako ne spada u logo . Druga stvar je shto logo ne treba da se objashnjava vec da govori sam za sebe shto je i najveci problem ovde, pre svega shto je dizajn preprost, bez nekog shmeka i vishe odgovara nekom saboru trubaca npr. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ^ e to to, bas to. Mislim, sada on je pobedio zato sto shljiva znaci mladost, a truba srecu.. ma daj, ko to moze da zna??! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Sramota ALI ZNAO SAM ja sam hteo u pocetku da odradim logo ali sam kapirao da ce dobiti neko preko veze kako uvek i biva na oovim takmicenjima sa logoe firmi bar kod nas, isto je bilo i za IMLEK ako se secate pobedila je identicna kravica samo sto joj je dodat cvet koji je inace i imala pre samo je skinut zbog Mire, ANYWAY SRAMOTA, ovo je katastrofalno smejace nam se :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts