Jump to content

- TV Topic -


Kole

Recommended Posts

ode u čabar i Revolution, Crisis, Believe i još što šta. Mada ne bi me čudilo da se komjuniti vrati jer će internet goreti zbog toga narednih dana, kao i prošli put kad su otkazali. Ko Futurama koju otkazuju posle svake sezone pa na zahtev fanova izmuljaju još jednu sezonu :D

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Revolution je prosle godine slavljena kao najvece otkrovenje, a ove nista (cim su je pomerili na sredu, bez pomoci onog zhasu Voice muzickog show-a). A za Believe je ovo josh jedan dokaz da je JJ Abramsa jednom usralo i da je previshe izvikan

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Čemu taj iracionalni hejt ka adaptacijama stripova?

Pogotovo što nema veze sa vezom otkazivanje Communitija i prelazak serije Agent Carter u fazu sezonske produkcije (i daleko od toga da je Carter, po onome što je do sada viđeno, po kvalitetu u donjih 50% novih stvari koje će krenuti sledeće sezone, bilo "žanrovske" bilo klasične serije kad su u pitanju).

 

Štaviše, Community je u specijalnom položaju iz nekoliko razloga.

Emitovan je na NBC-u, a pravio ga je Sony, (za razliku od, recimo Parks & Reca koji ima isto lošu gledanost ali je full NBC produkcija pa se još jedna sezona isplati).

Dalje, Community je konačno dostigao minimum za syndication tako da sada donosi pare čak i kad se ne snima.

Takođe, NBC-u je, i pored sve retardiranosti, ove sezone krenulo (sport+reality+blacklist+chicago fire i pd+prestiz oko hanibala) i više nisu poslednji nego drugi po gledanosti (od velike 4ke, CW se ne racuna kao veliki network) samim tim, ne moraju da podilaze nišama dok prave gubitak nego mogu da gledaju bottom line.

 

Na kraju, Community još uvek nije gotov =o) 

Biće gotov ako do kraja leta neko od online drugara ne ponudi Sonyju i Harmonu dil oko kog mogu da se dogovore. Narod voli Netflix, Hulu i Amazon jer rizikuju. Svi su se odusevili kad je Netflix izdao poslednju sezonu Arreseted Developmenta iako sama sezona nije bila dobra kao one pre na tvu...tako da za Community još ima nade...ima nade i za tebe da se promeniš u prilagođivanju očekivanja i dodatnom informisanju umesto da apriori hejtuješ jednu od 7 novih "žanrovskih" serija koje će da se pojave sledeće godine.

 

Edit

ah da, sledeće godine od Marvelovih serija ne kreće samo Carterova na ABC-u nego i još 5 serija, ofc na Netflixu (Ironfist, Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Defendersi)

 

iz tvojih postova se nazire da ti ne smeta da pogledaš (bar jednu epizodu) CW trešine kao što je the 100...pa sačekaj onda malo sa serijama po stripu pre hejta...uostalom i Arrow je bio bredju polovinu prve sezone pa je sad odlican, i SHIELD je bio los 3/4 sezone dok stvari nisu krenule na bolje...

Edited by Kole
Link to comment
Share on other sites

zato sto citam sf, pa volim da gledam barem pilot svakog SF programa. A stipske serije su olichenje klisea, samo promenish kostim, gedzete i moc, i od svake mozesh da napravish neku drugu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Aha, cool. Stripove ne citas, svestan si da nisi ciljna grupa, ni za njih, ni za filmove/serije po njima, i zbog toga im ne dajes sansu nego ih koristis kao gorivo za inastan-hejt? It's as good an explanation as any. And hey, ako ti iz njih dobijas ono sto ti treba, opet su uspesan proizvod =o))

Link to comment
Share on other sites

Aha, cool. Stripove ne citas, svestan si da nisi ciljna grupa, ni za njih, ni za filmove/serije po njima, i zbog toga im ne dajes sansu nego ih koristis kao gorivo za inastan-hejt? It's as good an explanation as any. And hey, ako ti iz njih dobijas ono sto ti treba, opet su uspesan proizvod =o))

 

mojne da se ponasash kao da te napadam jer mislim da si nerd ili geek. citanje sf-a je isto toliko nerd, za vecinu populacije. stripove citam, dodushe nikada nisam bio fan americkog stripa, zbog stila crteza, nego vishe volim stripove poput, npr, Bluberija ili Hermeticke garaze L.Kornelijana jer volim taj pedantan, specifichno stilizovan stil Moebijusa (zbog koga sam citao Silver Surfera, mada je tu vishe podilazio americkom superheroj stilu, nego sto je bio svoj, prirodan). Takodje imam prava na sav svoj hejt na superheroj filmove, jer sam gledao sve osim Wolverin filma gde glumi nesrecni Rejnolds, naivno ocekujuci nesto zanimljivo i novo, a na kraju dobijam isti krep (osim u Watchmen) koji sam gledao i sa 10 godina, prateci onaj tv serijal Flash, koji se vrteo kod nas. Imam prava da hejtujem americku Marvel produkciju (DC je josh i ok, ali ne mnogo), jer se tolike pare ulazu u banalne radnje, nultodimenzionalne likove, i generalno na tv-u je tesko naci nesto za inteligentnu osobu, stariju od 25 godina, koja nema memorijski raspon vinske mushice, pa joj je svejedno sto gleda isto sranje koje je gledala i prethodne godine, samo u drugim kostimima.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

U, je....nisam bio pod utiskom da napadaš mene po bilo kom osnovu, samo da zvuči čudno što si svestan specifičnog seta pravila tih stripova, filmova i serija (koji pored iste osnove ipak nisu jedinstvena grupa dela istog kvaliteta), ali odbijaš da ih prihvatiš kao takve ne bi li uživao u njima direktno na neki način, već zabavu izvlačiš indirektno iz njihovog nipodaštavanja. Ko što rekoh, to je ok, imaš apsolutno prava i na mišljenje i na hejt, ali onda bi trebalo da prihvatiš i prozivku kad zbog toga zvuči da su ti postovi zasnovani na predrasudama, a ne direktnoj, subjektivnoj ili objektivnoj, oceni materijala. 

 

Kad malo razmislim, ceo povod za raspravu, sa moje strane, nije bio da ti dokažem kako nisi u pravu, nego da shvatim zašto osećaš potrebu da te ipak različite filmove svrstaš u isti koš (uz izdvajanje prosečnog filma zasnovanog na vizuelnom kopiranju frejmova iz stripa) i kad se ispostavi da ti se oni generalno ne sviđaju i dalje ih gledaš i mrziš i želiš da to istakneš kad god se pomene nešto po američkom stripu.

 

I onda kad se pomirim sa tim jer je život kratak i zašto da ne uživaš u nekom delu pop kulture na način na koji si izabrao, ti iz svega izvučeš da sam ja mislio da napadaš mene lično. To je, ipak, bio pogrešan zaključak.

Link to comment
Share on other sites

zato s

 

 nego da shvatim zašto osećaš potrebu da te ipak različite filmove svrstaš u isti koš (uz izdvajanje prosečnog filma zasnovanog na vizuelnom kopiranju frejmova iz stripa) i kad se ispostavi da ti se oni generalno ne sviđaju i dalje ih gledaš i mrziš i želiš da to istakneš kad god se pomene nešto po američkom stripu.

 

 

Zato sto je zivot samo jedan i necu da gledam ono sto sam gledao sa 10 i kada imam 45...neka vrsta inovacije bi bila dobra

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Ovaj Constantine je smeće u najavi. :(

 

Glumac mi se ne svidja uopste.

Mislim fizicki to je Hellblazer ali mimika lica, nacin na koji prica, vrlo razocaravajuce :(

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...