Ramirez Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Gledam slike shto mi je poslala shveca sa kariba i dodje mi da plachem! DA PLACHEEEEEM!!!! A vraca se tek za 9 meseci. TO JE ZATO SHTO JE NJU MAMA UVEK VISHE VOLELA! :)))))))))) Sledece godine saljem aplikaciju. pa shta mi bog da. za shta bre aplikacija, hotju i ja :x Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 3x piva posle aktivnosti na prazan ftw! koja je razlika izmedju vuka i vuchijaka ? zna stija:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 opet sam pio :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 mojne da zavrshish ko NINO. usne vrele kao zar da li je to s neba dar... cileeeee No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Au kakav dan......odo da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 (edited) da pogadjam, burek za doruchak, maloletnica za ruchak, desanka za vecheru:)) Edited October 31, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ja sam se godinama tripovao da je ninova stvar i chudna zena beshe vera, sad je vishe ovde nema, hajde sreco kazhi mi, sto nas mlade rastavi... koje vec heeee It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 da pogadjam, burek za doruchak, maloletnica za ruchak, desanka za vecheru:)) Tako nekako.....samo nema maloletnice :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 konacno sam kupio novo telefonce i dao se na opako sredjivanje... ako ne eksplodira nesto do jutra dobar je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Hej haj ja a njac ja ga njac ja ga njac... dobro jutro, serem vam se u čaj i u mleko, kako ste od jutros? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 lol J, si ga sredio ?? inace, bili docekali svecu iz italija, bila 3 dana sa horom neka zajebancija... kako je dosla komirala se lol.. a sad cu bogami i ja hohohoo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 prelistao posao sad cu da citam novine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Jedva se probudio, jedva se dovukao na posao, u zivotu me odrzava pomisao na danasnju kafanu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Izdrži makar do doručka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Posla i papitologije preko grlave, ali neshto me chisto zabole, mmoram prvo kafu da popijem, pa nek ide zivot. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Izdrži makar do doručka :D Daleko je podne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 weeeee weeeeee weeeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 volesh kishu? vrartio se sa faksa, sad cu da kuntam. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Nesto ste mi lepo raspolozheni na ovom prichajte topicu danas, i to me posebno raduje, iako je vreme bezveze. Takodje vidim da se priblizhavamo stotoj strani, jaoj jedva cekam da vidim kako ce da bude podnaslov sledeceg topica :) Procitao sam neke silne mailove, ne znam kako se toga nakupilo, sad pravim neki spisak retail prodavnica, dosta je to jedna nezabavna stvar :) A naidjoh i na ovu zanimljivu vest: Ministar poljoprivrede Srbije Slobodan Milosavljević obišao je danas parcelu na Institutu za ratarstvo kod Bačkog Petrovca, gde se uzgaja genetski modofikovani korov koji može da otkrije eksploziv u zemlji. Šef Odeljenja za hmelj, sirak i lekovito bilje Janoš Berenji objasnio je da su naučnici uspeli da, dodavanjem jednog gena korovu Arabidopsis thaliana, dobiju biljku koja u dodiru sa azot-dioksidom, jedinjenjem koje ispušta TNT, dobija crvenu boju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Happy se probudio , obradovao se jutarnjom dozom c&happiness-a , spreman da provedem ceo dan na fax-u :(((((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Jebote koliko kukate za posao.Evo i ja sam na poslu, sedim pijem kafu i citam novine, super mi je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 naspavao se i za juce, zaboravi da otvorim terasu, nije mi dobro kolko je vruce, idem da odradim neku sljaku pa lagano.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Jebote koliko kukate za posao.Evo i ja sam na poslu, sedim pijem kafu i citam novine, super mi je! to nije pravi posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Zna kili! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 kako ne ja ceo svoj zivot radim i mucim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts