urgh Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 neka tajna vecera, u tom sluchajuc esh morati 12:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ako cemo iskreno, ni "mi" nemamo nista bolji stav prema neobrazovanim investitorima koji su jednom davno na placu slagali giter blok zid svoje vikendice, pa sada misle da mogu da dobiju mega prostor za pola vekne hleba pa ko vas prisiljava da radite sa neobrazovanima militju javi se da mi budesh struchan savetnik, ovi obrazovani vole samo neke fotelje da valjaju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ako mu sredish onu drugaricu kontam da ce to cile za dz da ti odradi:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 pa ko vas prisiljava da radite sa neobrazovanima zato sto u ovoj zemlji takvi ljudi chine 90% dzep-seta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ako mu sredish onu drugaricu kontam da ce to cile za dz da ti odradi:) ono nije drugarica vec sestra od ujaka, tako da kapiram da ce on meni da plati :P zato sto u ovoj zemlji takvi ljudi chine 90% dzep-seta ima i nas normalnijih al nemamo dzep i set Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 militju javi se da mi budesh struchan savetnik, ovi obrazovani vole samo neke fotelje da valjaju :P tjemo da sredimo neshto :) ako mu sredish onu drugaricu kontam da ce to cile za dz da ti odradi:) brate i to je neka cena ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 weee.. palim na spavanje u 3 sata.. napredak :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Došao na posao i sačekala me gomiletina radnih zadataka...odoh da se bačim na njih ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Danas je malo bolje jer ne pada kisha :) Sad hocu da odradim sta imam, pa da isplaniram kad cu da idem na sajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Pošto su se pojavile određene persone koje u proteklih nekolicinu dana okupiraju našu kuhinju u vreme doručka, a nisu zaposleni u našem kolektivu, odlučili smo da dignemo svoj glas protiv! U okviru te akcije, osmislili smo i uniforme: Ukoliko ima neki finansijer koji ne zna šta će sa parama, rado ćemo da ugostiti kao sponzora ustanka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ukoliko ima neki finansijer koji ne zna šta će sa parama, rado ćemo da ugostiti kao sponzora ustanka! Ako ne dodje i sedne u kuhinju u vreme dorucka :D Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 - na faksu 2 sata pa onda na sajam knjiga pa gajbi da radim studio za sutra. - L O L. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 @ drustvo iz coska - Vi sa tim ljudima treba da budete prijatelji i dobre kolege, a ne da ih terate! Tako da podelite sa njima tu pogachu, kaish slaninice i crni luk koji jedete kao jabuku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) Pa nisu oni nama kolege jer nisu zaposleni kod nas! @Vitja Ti se pazi da ne dobiješ neki zalutali projektil! ;) Da znaš da sam na ivici da odem dole i da vidim o čemu se jebeno radi??? Edited October 24, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 naspavao se ko zmaj, konacno se budim bez temperature, idem nesto da bacim u kljun pa da krenem na poso, dosta se gomilalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 @Arhitekte U sustini ja sam totalno za da arhitekte naplacuju koliko traze. Medjutim, to sto ja dodjem, dogovorim se i odem, nije dovoljno i tako ne moze da se radi. Ako hoces da te neko ne zajebe, pri cemu ne mislim samo na arhitekte, nego na izvodjaca (koji moze biti arhitekta, a ne mora) i na radnike, onda moras sve vreme da budes tu i nadgledas i pitas, zasto ovo ovako, a ne onako, itd. I mogu da kazem da to uopste nije lepo iskustvo. Jedini spas je da covek bude spreman da nece dobiti 100% ono sta je trazio i da uvek racuna na 50% veci iznos od onog sto se dogovorio (u najgorem slucaju). ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Pošto su se pojavile određene persone koje u proteklih nekolicinu dana okupiraju našu kuhinju u vreme doručka, a nisu zaposleni u našem kolektivu, odlučili smo da dignemo svoj glas protiv! U okviru te akcije, osmislili smo i uniforme: Ukoliko ima neki finansijer koji ne zna šta će sa parama, rado ćemo da ugostiti kao sponzora ustanka! E, a od sve te svakodnevne price o veselom ecc poslu, mi ovde nikako nisto uspeli da saznamo - sta vi uopste radite tamo? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 cao dan danas na visoj ce pricati o fizici ...nece mi biti dobro don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 E, a od sve te svakodnevne price o veselom ecc poslu, mi ovde nikako nisto uspeli da saznamo - sta vi uopste radite tamo? :) Svako svoj posao ;) Neću ovako da ti pričam da ne bude da se reklamiramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 @Vitja Ti se pazi da ne dobiješ neki zalutali projektil! ;) chuvaj pedu VITJO!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Bila na sajmu knjiga juche. Ochistila tekuci. Do kraja meseca cemo jesti knjige, kako to reche moja cera. A bata i dragi su se slozili da ce me u verme sledeceg sajma zakljuchati u podrum i baciti kljuch na nedelju dana. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Jao jao kako me ovaj mendzi samo zajebao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 lol proto, osećam da moji matorci ni ne znaju kada im je godišnjica : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Za šta sam ja apgrejdovao komp koji moj, gledam spisak novijih igara, sve go krš, nema se šta ni pošteno odigrati. Na kraju sam opet stavio Morrowind, to je igra fina, sa njom nema greške. In other news, ne bih da ureknem ali internet se izgleda vratio for real, da kucnem u drvo. Jutros mi fina gospođa iz tehničke podrške saopštava da rade na saniranju nečega na Novom Beogradu zbog čega je sjeban net od subote i da ne zna kad će biti gotovo. Izgleda da je gotovo, osim ako opet neko ne preseče kablove. Sad brzo da pozavršavam sve šta imam, s njima se nikad ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 (edited) @AlexG- RECI KAKO SAM ZAJEBAN Edited October 24, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts