Jump to content

GOLU ŽENU ŠETAO GRADOM

Recommended Posts

what dz said.

Znam neke zene koje njihovi muskarci tuku/su tukli, tesko se iz tog kruga moze izaci kada jednom udjes u isti.. Npr. prijateljicu moje mame cak i kad se razvela od njega posle nekoliko meseci bivsi muz ju je nasao na ulici i naplavio.

Tako to ide ... don perinjon i tvrd kurac, a posle mlitava tjuna i tvrda pesnica :]

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

muskarac koji tuce zene je govno od coveka i treba ga ubiti od batina.

zena koju muz tuce ali ga ne napusti i jos uvek ga "voli" je budala.

covek uvek ima izbor.

da li je tebe ijedan devojka bas bas volela??

ne moras odgovarati, znam da nije

Tako to ide ... don perinjon i tvrd kurac, a posle mlitava tjuna i tvrda pesnica :]

[roflmao]

Edited by a new display name

kad smo vetj kod pitja francuskih monaha - jel zna neko od vas shmensi drugara ima li kod nas negde da se nadje dom benedictine? (nije shampanjac nego "uljasta" travarica...greje dushu, uf...)

ne znam koja je to "klasa" pitja, ali ako nema na ova 2-3 mesta u kojima prodaju tako te fensi stvari, verovatno neces naci nigde.

ne znam koja je to "klasa" pitja, ali ako nema na ova 2-3 mesta u kojima prodaju tako te fensi stvari, verovatno neces naci nigde.

To mu beshe dodje rakija od nechega u koju je stavljena neka trava i ostavljeno da stoji. Konkretno ja znam za domatje verzije sa pupoljkom chetinara od chega dotichna rakija dobija drechavo zelenu boju ...

čitam topik od početka i nekoliko strana unazad primećujem neku pravilnost, odnosno vrlo labavu vezu između nivoa uspeha kod suprotnog pola i odnosa prema njemu. nije još uvek ništa sa čime mogu da izađem u javnost u formi teorije, a ima i izuzetaka koji baš bodu oči (mohi), te ovaj post pišem čisto da vidim da li ima još ljudi koji stiču isti utisak. neko?

Mozda kad bi procitao topic od pocetka ali me mrzi :). Daj malo vishe informacija bash si me zainteresovao...jel to josh jedna od onih standardnih "neuspeh kod zena = zenomrzac" teorija ili je neshto krajnje interesantno? :)

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ja ti ne dodjem ni izuzetak jer ne pravim razliku izmedju odnosa prema zheni i mushkarcu vetj moj odnos prema nekome ovisi o retardiranosti* dotichne osobe. Stoga nije vezano za pol vetj varira od osobe do osobe.

*primera radi sam naveo retardiranost, a mozhe biti i neka druga lichna osobina.

Stijo mislim da je ivan mislio na nas WIFEBEATERE IZ FOTELJE ... stoga cu odgovoriti na tvoj post u okviru nase male teme tj problematike ovde

Ne znam za ostale i za njihovo vaspitanje tako da cu govoriti za sebe. Vaspitanje nije ultimativni zakonik koga se moramo slepo pridrzavati ... Ako meni dodje neko sa rechenicom "e brate jebote ortakinja mi je sa likom sto guta 20 kserova i primili su ga u bandu" ja sigurno necu odgovoriti sa "Dobar dan. Stvarno? Jao to je tako lepo." ....

opet trchite pred rudom. iz ove nashe perspektive nikada ne mozhesh da zamislish da dignesh ruku na zhensko npr. al isto tako ne mozhesh ni da zamislish koliko je to zhensko spremno da ode daleko da bi ti napakostilo ili w/ever. sve ima dva lica.

[roflmao] za "dobar dan"

naravno da dobar deo proizilazi iz vaspitanja, al to vaspitanje malo gubi na znachaju onog trenutka kad skapirash da svet ne funkcionishe kako su te mama i tata uchili i da nije ceo svet normalan, da kosmichka pravda mozhda postoji samo u tvojoj glavi itd. zato je krucijalno ovo shto kazhe mohi, a to je izgraditi shto bolji mehanizam oko procenjivanja osoba i sopstvenim reagovanjem na njihovo postojanje and ponashanje, tj. nauchiti da se klonish budala.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ne mislim da toliko ima veze sa uspehom kod zena, koliko sa vaspitanjem i vrednostima koje si pokupio gajbi. ako te kuci ne nauce da ne smes da zloupotrebljavas fizicku silu nad nejaci, onda neces moci ni da nadjes nikakvo opravdanje za ovakav postupak. pa neka je ona kurva sto puta

nisam se osvrtao na to što bi neki ovde tukli žene ili ne (inače se oko toga slažem sa milićem, i one i mi smo u stanju da odemo predaleko u tim suženim stanjima svesti), nego na tu pretpostavku da je riba kurva. očigledno da neki idu okolo sa default mišljenjem da su žene ljudi dok se ne dokaže suprotno, a drugi sa mišljenjem da su žene kurve dok se ne dokaže suprotno.

Sinoc se desila zanimljiva situacija ovde gde radim, Prvomajska, Zemun.Preko puta stanice je pekara.U pekari interventna - hasa.Na stanici lik prislonio devojku od oko 25 dina uz zid trznog centra, pritisnuo je kolenom da ne moze da bezi i samara.Kolega (nabildovan, napucan) izlece do pekare i pita ove jel vide sta se desava.A lik je od njih tipa 10 m.Kazu oni "Pa sta mi da radimo?".Kolega ode do lika, obori ga i pocne da ubija boga u njemu.Ovi skacu hapse ga i odvode.Epilog price je da je njegov matori posto je saznao sta se desilo otisao u policiju i pretio tuzbama i tek tad su ga pustili.Pricaju mi jutros i ja se setim topica, i price o prijavljivanju zlostavljanja.Mora da ima srece da nekog tamo boli qrac za nju.

Sinoc se desila zanimljiva situacija ovde gde radim, Prvomajska, Zemun.Preko puta stanice je pekara.U pekari interventna - hasa.Na stanici lik prislonio devojku od oko 25 dina uz zid trznog centra, pritisnuo je kolenom da ne moze da bezi i samara.Kolega (nabildovan, napucan) izlece do pekare i pita ove jel vide sta se desava.A lik je od njih tipa 10 m.Kazu oni "Pa sta mi da radimo?".Kolega ode do lika, obori ga i pocne da ubija boga u njemu.Ovi skacu hapse ga i odvode.Epilog price je da je njegov matori posto je saznao sta se desilo otisao u policiju i pretio tuzbama i tek tad su ga pustili.Pricaju mi jutros i ja se setim topica, i price o prijavljivanju zlostavljanja.Mora da ima srece da nekog tamo boli qrac za nju.

O tome ja pricam sve vreme... :((

Da nije tuzno, bilo bi cak smesno sto sam napisao da su preko puta dok se sve to desavalo panduri verovatno jeli burek.