MaudDib Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 znachi zakmo mi levitira u lobanji koliko mi se san izpomerao, a trebao bi toliko toga da uradim pre nego shto zapalim na kalish :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 jel guras bajs dok trcis, ili kako? :D aaaah bas je lep dan, slusam neku muziku, jos malo pa napolje i vracam se tek sutra (: ma ne,nosi ga na ledjima ;) razmisljam da li da isecem nokte... dobila sam vec nekoliko prigovora da onako sa crnim lakom izgledaju kao da su vesticiji ili kao da imam 16 godina :)) ... mozda ih pustim i dalje da vidim dokle cu da izdrzim,ali cu ipak promeniti lak ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 desi bio, ja se u gradu raspo bio kod drugarice, pa na shpic, pa u killy, pa u kucerku na tamburasima pa opet kod drugarice i onda u neki lokalni kafic za kraj :) @topic: Opet se spremam za izlazak, odkako sam se vratio sa mora samo izlazim, i sto je jos vaznije ne smorim se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 au kako je dobar tenis u expu :D pozivam vas sve koji igrate tenis da dodjete :D da se igramo zajednoooooo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 @danica (hehe, znam joj ime) sjajno sjajno, taman da vidim te tvoje drugarice za koje sam trazhio telefone i ko zna shta josh :D ionako me jedna devojka kulira ovih dana... nadam se nenamerno :[ @wcg doshao bih sutra, ali nemam pojma dokle to "radi". ne znam kad tju dotji sa posla (ne pre 4 kapiram), pa bih voleo da znam unapred dokle traje da se ne cimam za dzabe. doshao bih i danas.. ali sam premoren bio. :[ in other news, sad sam imao razgovor od 3 chuke sa tetkom. jbte, kolko ti neki kretenski dogadjaj promeni budutjnost u naizgled beskrajnu uchmalost. a gde bi mi sad kraj bio... :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 pa u killy wtfbbq ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Uchim, uchim... Josh jedan za uslov... poslednji uslov... aaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 @Voodoo Ima, ali deca su bahata, svi bi CS!11 @Topik Covece, gde sam ja bio kada je Dzoni pricao masTne price? Ah, da, radio sam. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 jel ima nesto da se popije tamo? kako da ne, ima kisela i negazirana, ima pivce, koca, cockta, jupi, guarana...nesto od navedenog mozda i da se sredi i za dzh, ali da ochekujete kao prosle godine guaranu u onim kolichinama jok bogami...no drushtvance je super i krajem dana su dovedene u potpuni borbeni red i wii i xbox360 tako da je bio red za duelisanje u wii boxu i doa4, ubavo na pc-jevima na rur standu atm ima q1, ut, cs1.5 i na par komada wc3 (koji seche gadno, no ako pustite mozak na pashu mozhete da igrade bezmalo 4h rofl final fantasy mapu za isti ;o))) imamo i MAME za ljubitelje emulatora no mislim da nije kopirano na sve mashine...u svakom sluchaju bitje veselo sutraH =o) @wcg doshao bih sutra, ali nemam pojma dokle to "radi". ne znam kad tju dotji sa posla (ne pre 4 kapiram), pa bih voleo da znam unapred dokle traje da se ne cimam za dzabe. doshao bih i danas.. ali sam premoren bio. :[ sutra se na wcg mozhe doci vec od 10h, izmedju 12 i 14 se ochekuje peak posete ali se ochekuje i da posle 17h bude veselo tako da ako ocesh da svrnesh i vidish drugare a ti svrati =o) @Topik Covece, gde sam ja bio kada je Dzoni pricao masTne price? Ah, da, radio sam. LoooooL ovaj bole zna dve stvari da radi, da se izvuche od posla i da posle pricha da je radio...znachi roflcopter...no nema veze...kad dodje vecheras bijesTni Orlando iz teutonije bole ce na bolan nachin da nauchi josh par trikova ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 e javishe mi da ipak ne radim. sutra samo ovi kancelari, dabog da dobili kancer! tako da se gledamo na wcg-u dobar deo dana nadam se. taman da se pucam sa drugarima, i josh tako svashta neshto. mozhemo i onu free mmorpg sa bacanjem kamichaka u flajku, da zasenimo sve ove kompjut0rske gikove, i da ja ponesem lovorike makar u nechem :< Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 pojeo picu sa sirom paradajzom i virslama i ono cool je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Ponesite džojpede da pičimo neki Mortal Kombat. Ja Bože zdravlja hoću! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 izvinjavam se, al moram odgovoriti vudu-u preko foruma : jebes dzojpade, doruckuj dosta i dodji da se bijemo od zore. Jebes komp, jebes xbox, playstation, jebes zene i zivot, konacno mozemo da se bijemo a da ne popijemo po pickama. Ziveo wii. ja sam tamo od ujutro spreman da boksam za novac. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 dosao sa posla, raspao se... posle pauze od dve nedelje nije mi prijao rad od 12 sati! noge mi otpadose,a glava me boli... spremam se na kuntanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 wtfbbq ?:D Tako se zove jedan lokal u NS-u :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 bio ceo dan na wcg-u... posle kunjao... smarao se u kraju... sada opet na kuntanje... i sutra o5 wcg... :| ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Sutra navracam 99% tamo. Vidim da ce biti dobra bleja... Ae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 o moj bogo... dan drugi beer mayhema je prosao bez ikakvih incidenata... cak je bilo vrlo kul... sutra, ko zna Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) roisin murphy FTW!!! Tako bih je zenio i pored nje starost srecno docekao....materijalizacija same harizme. Edited August 26, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 vratio se sa Bahama i Bermuda. Bermudi >> Bahami bili neki likovi iz NSa, tako da nije bilo dosadno. :) I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While youre far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure super pesma. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 sad sam usao u kucu smorio sam se jako prolazim sa 20 godina,nesto sto sam treb'o sa 14 nikad vise spricer jebote :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 docicu na wcg tek negde oko 18-19 pred kraj,do tad moram da ucim i nesto da sredim na kompjuteru. Inace,sinoc bilo finale u malom fudbalu na Lidu koje je organizovala kladionica "mozzart",bilo do jaja,bas super atmosfera kao da smo na moru,ja se "takmicila" u nekim penalima i gadjala flashe od "zlatibor vode" pa su mi poklonili majicu i vodu ;)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 danas hoću da se posadim pred 360 i ceo dan vozim nirburgring nordšlajfe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 jebem ti sve, treba sad po ovoj vrucini da idem po gradu, smor...a sto je najzanimljivije od svega uspeo sam da se razbolim na 40 stepeni...verovatno zato sto sam u petak ceo dan ishao kolima po gradu i stalno znojav ulazio u kola i pustao klimu...jebem ti i klimu i sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 docicu na wcg tek negde oko 18-19 pred kraj,do tad moram da ucim i nesto da sredim na kompjuteru. Inace,sinoc bilo finale u malom fudbalu na Lidu koje je organizovala kladionica "mozzart",bilo do jaja,bas super atmosfera kao da smo na moru,ja se "takmicila" u nekim penalima i gadjala flashe od "zlatibor vode" pa su mi poklonili majicu i vodu ;)) Grujo, jeb'o te, je li vidiš ti ovo? Čak je i Dunja uspela da nastupi u finalu, a ni ja ni ti nismo uspeli da se plasiramo. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts