Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

pretpostavljam da imash onu obichnu shiklju sa ravnim dnom, eventualno sa nadkonstrukcijom? btw koliko moze da stane ljudi na taj camac, i jel ima pentu (motor)? sad mi je pala na pamet neka suluda akcija sa plovljenjem uzvodno do surduka na rostilj

haha, tachno se uklapash u prototip inzhenjera arhitekture koji nije imao dodirnih tachaka sa zhivotom na vodi :D

nema veze, opet te zovem kad budem uredjivao gajbu sa teshko zaradjenim prvim milionom :]

na te chamce od 7 metara (metar manje vishe, ali dunjin je sedmica ako se dobro setjam) mozhe stati mnogo vishe od 4-5 ljudi kao shto je rekao bs. ja sam vozio 8 komotno, sa tomos chetvorkom. samo shto vam je surduk odavde uzvodno pa bi vas chekala dobrana vozhnja ako vas ima toliko u jednom chamcu.

i jebiga, kontam da je penta slaba za sve preko troje ljudi u nekom jachem (da nije mali plastikaner ili gumenjak) chamcu :[

ja sam za milan stajala od 7 do 10, cini mi se :) ne bas prijatno iskustvo, kako te udaraju znojavi stomaci sa svih strana :/

hihi, zasluzhila si kad stojish u redu da kupish kartu za neki fudbalski mech.. pa josh zvezdu od svih :D

vratio sam se sa mora

proklinjem dan kad sam posao na more sa devojkom

:((

ali je opet bilo kul

a da, to je ona chuvena pricha... kolko im treba da se spreme za plazhu. pa se na plazhi samo sunchaju, kao da si doshao sa statuom, nema fudbala ni odbojke i slichnoga na plazhi, a u sred bleje zapali nazad u sobu da ne znam shta radi, pa se uveche shmizla chuku ipo za obichnu shetnju, pa nikako da sednesh gde ti hotjesh, nego gde ona diktira jer tje ti sesti na kichmu do kraja mora ako budesh insistirao, ecetera ecetera... ali makar je seks dobar ^.^

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad ce mira da posalje statora da vuduu objasni neke stvari

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Bio sam kod Medolinke na zurezi. Ljudi, to je bio spektakl! Nevidjeno! Jedna mala se razbila kao dupe, palo je kupanje u kadi, decaci :) su senzacionalni, mali, nikakvi, imaju dva ipo razvijena i poluformirana momka od deset. Ali zato klinke.... To niej zdravo, necu vise da idem na takve zurke :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

koliko su dani topli dobro je da mi se prispavalo... idem u krevet dok se nisam rasanio..

zzZZzzZZzzz

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

nickwood > sta fali?! takve zurke su najjace! ja obozavam da idem na takve zurke, ali nazalost vise me niko na tako nesto ne zove... nisu ni one blesave... ni ovce ne zovu vuka u tor :)

bio u gradu, raspao se od igranja, bilo lepo :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

lol.. sreo neku decu nadrkanu, 'teli da se peglaju...

nazalost, bio sam sa ekipom kojoj krv ne znaci "stoj", pa sam morao da iskuliarm, i odmahnem dok sam odlazio od njih :\

sve u svemu, kvalitetna cirka, sa manje vise tuznim krajem.. bas bi se obradovao da smo iskidali decu :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Vratio sam se sa svirke Riblje Corbe i Ritma Nereda, izgubio sam telefon plus sam nekako uspeo ili vec neko da mi razbije glavu znaci u takvoj sam agoniji da to svet nije video....

Evo sad pijem kafu sa caletom koji mi kenja da se osisam i zaposlim moj zivot je jebeni KURAC KRASNI!!!!

Edited by Lizzard King!!!

ajea, omiljeno mesto u grdau se vecras zatvorilooo

cepi bilo ya dz... rakija, votka, dzin, vilja... pivo

odemo da mesta koje drszi drugar i on tamo casti dve ture., [a se vratimo tamo na onaj party i zatvaranje

tu smo pustali ziku sa moba i lizali jedan bex

omg kakav prvod bez potrosenog dinaraa. ovo se ne pamti

fallout_table.gif

Bio sam kod Medolinke na zurezi. Ljudi, to je bio spektakl! Nevidjeno! Jedna mala se razbila kao dupe, palo je kupanje u kadi, decaci :) su senzacionalni, mali, nikakvi, imaju dva ipo razvijena i poluformirana momka od deset. Ali zato klinke.... To niej zdravo, necu vise da idem na takve zurke :)

ne dolazis sledece nedelje? :((

Uplasila sam se koliko si pretio da ces da postujes kad stignes kuci, ali dobro, nije strasno.. :* jos cekam dovlu da mi 'be sve po spisku sto sam se uroljala! :D

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

ja se pitam zasto mi smekeri nismo pozvani na Medolinkinu zurku:((

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...