Ramirez Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 pretpostavljam da imash onu obichnu shiklju sa ravnim dnom, eventualno sa nadkonstrukcijom? btw koliko moze da stane ljudi na taj camac, i jel ima pentu (motor)? sad mi je pala na pamet neka suluda akcija sa plovljenjem uzvodno do surduka na rostilj haha, tachno se uklapash u prototip inzhenjera arhitekture koji nije imao dodirnih tachaka sa zhivotom na vodi :D nema veze, opet te zovem kad budem uredjivao gajbu sa teshko zaradjenim prvim milionom :] na te chamce od 7 metara (metar manje vishe, ali dunjin je sedmica ako se dobro setjam) mozhe stati mnogo vishe od 4-5 ljudi kao shto je rekao bs. ja sam vozio 8 komotno, sa tomos chetvorkom. samo shto vam je surduk odavde uzvodno pa bi vas chekala dobrana vozhnja ako vas ima toliko u jednom chamcu. i jebiga, kontam da je penta slaba za sve preko troje ljudi u nekom jachem (da nije mali plastikaner ili gumenjak) chamcu :[ ja sam za milan stajala od 7 do 10, cini mi se :) ne bas prijatno iskustvo, kako te udaraju znojavi stomaci sa svih strana :/ hihi, zasluzhila si kad stojish u redu da kupish kartu za neki fudbalski mech.. pa josh zvezdu od svih :D vratio sam se sa mora proklinjem dan kad sam posao na more sa devojkom :(( ali je opet bilo kul a da, to je ona chuvena pricha... kolko im treba da se spreme za plazhu. pa se na plazhi samo sunchaju, kao da si doshao sa statuom, nema fudbala ni odbojke i slichnoga na plazhi, a u sred bleje zapali nazad u sobu da ne znam shta radi, pa se uveche shmizla chuku ipo za obichnu shetnju, pa nikako da sednesh gde ti hotjesh, nego gde ona diktira jer tje ti sesti na kichmu do kraja mora ako budesh insistirao, ecetera ecetera... ali makar je seks dobar ^.^ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sex pa programiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bio ceo dan na plazi, vozao se brodicem, bilo lepo :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 a iza? ma dobro je dok ne mroash na podu da kuntash :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 giv mi en B giv mi ej U giv mi en R giv mi en Z-U-J Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bela strana eurokrema jeste bolja, al samo kada se jede NAKON crne tj ako ste ikada probali da jedete samo belu stranu uvidite da nakon 3-4 kashike to nije to ALI ako idete 1 kashiku crnog pa 2-3 belog e onda to belo mnogo valja... Hahaha, odlično. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 nasla se sa krukom da mi da cd... nasla se sa statorom. saletela me medolinka :*. otisla ramiju da odnesem knjigu. i sve to za pola sata. posle toga 4 sata dnd-a, bas mi se spava :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ha-ha, slušaš sestre karić! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 omg vudu nisi troo... razocarao si me :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Sad si najebao, Vudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sad ce mira da posalje statora da vuduu objasni neke stvari 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Bio sam kod Medolinke na zurezi. Ljudi, to je bio spektakl! Nevidjeno! Jedna mala se razbila kao dupe, palo je kupanje u kadi, decaci :) su senzacionalni, mali, nikakvi, imaju dva ipo razvijena i poluformirana momka od deset. Ali zato klinke.... To niej zdravo, necu vise da idem na takve zurke :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 koliko su dani topli dobro je da mi se prispavalo... idem u krevet dok se nisam rasanio.. zzZZzzZZzzz -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 nickwood > sta fali?! takve zurke su najjace! ja obozavam da idem na takve zurke, ali nazalost vise me niko na tako nesto ne zove... nisu ni one blesave... ni ovce ne zovu vuka u tor :) bio u gradu, raspao se od igranja, bilo lepo :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Brate smor ...ali sad sutra idem na pena parti zurku .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 lol.. sreo neku decu nadrkanu, 'teli da se peglaju... nazalost, bio sam sa ekipom kojoj krv ne znaci "stoj", pa sam morao da iskuliarm, i odmahnem dok sam odlazio od njih :\ sve u svemu, kvalitetna cirka, sa manje vise tuznim krajem.. bas bi se obradovao da smo iskidali decu :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Vratio sam se sa svirke Riblje Corbe i Ritma Nereda, izgubio sam telefon plus sam nekako uspeo ili vec neko da mi razbije glavu znaci u takvoj sam agoniji da to svet nije video.... Evo sad pijem kafu sa caletom koji mi kenja da se osisam i zaposlim moj zivot je jebeni KURAC KRASNI!!!! Edited August 25, 2007 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ajea, omiljeno mesto u grdau se vecras zatvorilooo cepi bilo ya dz... rakija, votka, dzin, vilja... pivo odemo da mesta koje drszi drugar i on tamo casti dve ture., [a se vratimo tamo na onaj party i zatvaranje tu smo pustali ziku sa moba i lizali jedan bex omg kakav prvod bez potrosenog dinaraa. ovo se ne pamti Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 e odoh da spavam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ajde No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Bio sam kod Medolinke na zurezi. Ljudi, to je bio spektakl! Nevidjeno! Jedna mala se razbila kao dupe, palo je kupanje u kadi, decaci :) su senzacionalni, mali, nikakvi, imaju dva ipo razvijena i poluformirana momka od deset. Ali zato klinke.... To niej zdravo, necu vise da idem na takve zurke :) ne dolazis sledece nedelje? :(( Uplasila sam se koliko si pretio da ces da postujes kad stignes kuci, ali dobro, nije strasno.. :* jos cekam dovlu da mi 'be sve po spisku sto sam se uroljala! :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 a chim si ti budna i 6 ujutru i mozeshd a otkucash par karaktera, nije tebi nishta. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Dosao iz izlaska bilo je pakleno dobro. A izlazak je trajao toliko da sam uspeo dva puta da se napijem i otreznim :D idem sad na zasluzen odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ja se pitam zasto mi smekeri nismo pozvani na Medolinkinu zurku:(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 bole me tabane i pitam se kad i kako tju da zakuntam sada .. o rejverski zhivotu kleti :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts