Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

da mu je zao novcanika i da placa iz svog, polozio bi iz prvog ili drugog, ovo zato verovatno keshiraju matorci [:D]

a ako nije sluchaj i placa sam, e onda je tek ogroman pajvan [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a vi ste svi face koje ste polozili sa pandurskim testovima i koji mu to predlazete. Jeste cimanje pasti nesto 4 puta ali mu poznavanje propisa jednog dana moze sacuvati barem novcanik ako ne i zivot. Ne vozim mnogo uopste ali sam barem polozio i nauchio posteno. Ne moze se svuda ici linijom manjeg otpora
u pandusrkim testovma se nazi sve shto ikada trebash da znash o voznji, ili to govorish sebi jer si uchio iz knjige, si ti beshe isto pao prvi put;))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

u pandusrkim testovma se nazi sve shto ikada trebash da znash o voznji, ili to govorish sebi jer si uchio iz knjige, si ti beshe isto pao prvi put;))

jesam pao jer nisam shvatio ozbiljno i bilo je kao - isao sam pola godine na kurs voznje (jer su autoskolu zatvorili na tri meseca zbog laziranja) valjda sam do sada naucio instiktivno. I tako sam i pao. Sledeci put sam seo i nauchio. Ako ni zbog cega drugog samo da skinem matorce sa kurca, koji su mi zvocali mega.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nego danas sam bio sa caletom u banci kada ono tamo 3 ribe

- Plava sa utegnutom kosu u repic svaka vlas na svom mestu u onome slatkom odelcetu sa fantasticnom kozom i krem plavim ocima

- Crnka sa pravom kosom ko sa reklame utegnuta u neku crvenu rolku sa ni malim ni prevelikim grudima fantasticno rasporedjenom sminkom i nakitom

- Ridja sa razbarusonom kosu na loknice i minicu iz koji izlaze noge od kojih pamet staje, obucena u neku bluzu ispod koje je cvrst ravan stomak

Jebote kada sam izaso nije mi bilo dobro o.O Jebote zajebi ove geek stvari ocu da radim u banci!!!!!!!

@ G

yeah [:D]

@ stator

uff... sto im nisi uleteo neki sotokaitennage... pa taman kad je spustis na koleno.. hohohoho [:D]

@ voodoo

tr00 \m/

@ thread

otpadanje najgore lol...

sacu malo da zabodem cabal, cisto da izgrajndujem lvl....

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

novi burner \o/

Let teh izivljavanje begins !!!!

Komsinica slavila rodjendan pa sam prisvojio ogromno parce dobosh torte (1/2 iste) \o/

destruction :D :D :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

radio sam danas nekih 11 sati. Od enterijera stana Nikole Djuricka do grafickog identiteta jedne cementare iz Rumunije. A za sutra sam takodje morao da spremim idejni projekat par soba jednog hotela na Jahorini.

I tako mrtav umoran dolazim na Zelenjak. Sav srecan odmah mi dolazi 706, izborim se da sednem i u roku od 15 sekundi padnem u san. Obichno sam u ovakvim situacijama suvishe umoran i da sanjam, ali veceras to nije bio slucaj...

Kao po obicaju, scena je bila neka kilometarska plaza od belog koralnog peska koju zapljuskuje tirkizno plavo more. Plaza je toliko duga da deluje kao traka izmedju neba i mora, samo povremeno prekinuta kojom zaostalom skoljkom, zvezdom ili tragovima kretanja koje morske kornjache. Ja bos, more toplo i svez vetar koji mirishe na lavandu i cemprese. U jednoj ruci kohiba tompus a u drugoj ogroman grozd crnog grozdja, koji ma koliko ja jedem, ostaje podjednako velik i sladak.... I tako ja setam i setam, purnjam, jedem grozdje.Ma milina, raj na zemlji....

I onda se probudim u mrklom mraku na ulazu u Bataju.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ok dan, kupio dvoje novih lona, kupio bezicnog misa i tastaturu i sad se polako navikavam na iste, flashovao telefon. dosta stvari uradio, sutra se selim u bg i to je to.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...