Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

naručio sam s engleskog ebaya preko gurua original morrowind za xbox.

a pre nego što me neko pita da li sam normalan :) u poslednjem xbox 1 kompatibiliti apdejtu za 360 ubačen je morrowind, pa računam 1. sad više ljudi poseduje 360 nego XB1, čak i kod nas, 2. verovatno ću ga posedovati za koju godinu, ako ništa makar polovan 3. imaću original morrowinde za sve platforme, a u budućnosti bože zdravlja i oblivione :) jej! :)

sad cu da kazem celavom da te odere za poshtarinu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

izblejah vetjinu dana i psihichki se spremam za rezultate :]

dosla sam sa ispita..rezultati u cetvrtak..prolazi me tuga za kolima,verovatno cemo uzeti ista ...a do tad cu ukrasti miliceva kola i ofarbati ih u zlatno :))

shta ti je bilo sa kolima ?

crkni, maro

bravo. kako si ti mudar i hrabar i pametan. otjesh da dodjesh na kafu ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

uzhas za sudar i kola dunja :[ makar si ostala chitava!

bedak i za vecinu operaciju. mada ono, danas saznam da je kevi od drugara iz kanade, bivsheg prvog komshije, dijagnoziran rak jajnika. u roku od 2 meseca joj opala kosai sve gluposti koj vetj idu uz to... sad su se bacili na neke eksperimantalne lekove. smorio sam se kao plovak kad sam chuo :[

inache i mene sve boli od teretane. mislim da sam dobio upalu svega, sem nogu, a i njih ne bih poshtedeo nego sam danas morao ranije da zavrshavam sa vezhbama zbog proklete sa'rane.

chisto da ostane zabelezheno, ja zhelim da me spale na sred livade i da odem u valhalu. jebo groblja i opela.

e da, i uzeo sam hard novi \o/

Edited by Ramirez

Ma da, najvaznije da je ok, kontam da u slucaju sa busevima i nije cest slucaj.

jebes faks i apstraktne ljude sunce im *****

to brate, get out of my head

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sta si zamislio? nisam te ja omeo?

Koliko kosta kaskai?

Zamislio da zovem te neke razne ljude aka poslovne partnere. Cale mi upao u vezu jednom i onda sam se smorio. :) Jesi me delom omeo, ali sam ti rekao da cu te voziti onomad kad smo se culi, pa nisam mogao da te ispalim. :*

www.speed-industry.com pa vidi koliko kosta.

ebga, ne stavljam ga u garazu zbog moguceg lopovluka vec zbog kao odrzavanja i to :) duze ce da traje ta japanska limarija (koja btw vise i nije japanska) :P

Kad ga budes prvi put prao, namazhi ga onim polir-mlekom za metalik boju. Pusti da se osusi, pa ga finom krpom ispoliraj i ne treba ti garaza zbog razloga koji si naveo u narednih 12-16 meseci. For real.

facebook.com/speed.rs

prodji kroz moju ulicu i zaviri ispod teget cirade i imaces sta da vidis .... tuga :(((((( [:(][:(][:(] moj mitja je umro... barem dok ne nadje 1500 e :(((( joooooj.... [:(]

udarila si autobus .. jbt kako ti je to uspelo :) u tako preglednim kolima :]

za te pare ne vredi ti se da ga popravljash .. mada ne znam koje je beshe tvoje godishte ? jbg sledetji put samo bez pms-a u kolima i nikakve drugarice i bakrachi ;)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

auh bedak, ne videh ove postove sa ozbiljnim problemima, te videh koliko je moja situacija smeshna :|

btw otisao sam kod babe za garazu, ubedio je i dao joj 500e vishe od ponude koju je ona dobila (a koja je pola od realne cene) i kuchka je popustila i prodala nama ... bas je kul baba, nema pojma :)

Koliko kosta kaskai?

oko 26k kljuc u ruke, benzinac, 2.0, full bez navigacije i kamere za parkiranje, pogon na 2

fallout_table.gif

udarila si autobus .. jbt kako ti je to uspelo :) u tako preglednim kolima :]

za te pare ne vredi ti se da ga popravljash .. mada ne znam koje je beshe tvoje godishte ? jbg sledetji put samo bez pms-a u kolima i nikakve drugarice i bakrachi ;)

sledeci put idem stalno 60 h/km..... [xx(]

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...